Direct naar de content Direct naar de footer

Waarom werken bij Rijndam?

Werken bij Rijndam Revalidatie betekent bijdragen aan de beste revalidatiegeneeskundige zorg voor mensen met een beperking als gevolg van een lichamelijke ziekte, ongeval of aangeboren aandoening.

Maar wat krijg jij ervoor terug?

Wij streven ernaar onze medewerkers persoonlijk te kennen en bieden een werkomgeving die uitnodigt om samen te werken. Wij dagen onze medewerkers uit om te (blijven) groeien en helpen daarbij om het hoogst haalbare te bereiken. Dat doen wij omdat we begrijpen dat we daardoor onze patiënten een betere toekomst kunnen bieden.

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden voor onze medewerkers zijn geregeld in de CAO Ziekenhuizen, de medisch specialisten vallen onder de Arbeidsvoorwaardenregeling Medisch Specialisten (AMS). Je vindt hier alle afspraken over beloning, werktijden, reiskostenvergoeding, verlof, eindejaarsuitkering en vakantiegeld.

Via ons meerkeuzesysteem kun je zelf een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden kiezen, afgestemd op je eigen wensen en persoonlijke omstandigheden. Schaf bijvoorbeeld een nieuwe (e-)bike aan om naar je werk te fietsen, spaar je verlof voor die mooie reis of ga sporten met een voordelig abonnement. 

Aandacht voor later. Je pensioen lijkt misschien nog ver weg. Toch fijn te weten, dat dit in de tussentijd goed geregeld is bij het PensioenFonds voor Zorg en Welzijn (PFZW). Zodra je bij ons start melden we je aan en ontvang je een informatiepakket.

Je kunt bij ons gebruik maken van kortingen op zorgverzekeringen van IZZ en DSW. Daarnaast sluit Rijndam een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering bij Delta Lloyd voor je af. Zo ben je verzekerd van een inkomen bij arbeidsongeschiktheid. Heb je een reis-, inboedel- of autoverzekering nodig? We bieden je kortingen op alle verzekeringen van Centraal Beheer Achmea.

Meer dan werk alleen

Je loopbaan

We hebben aandacht voor je ontwikkeling en investeren in je deskundigheid en professionaliteit. Wij bieden verschillende opleidingsmogelijkheden, zoals beroepsopleidingen, bij- en nascholingscursussen, workshops en deelname aan congressen en symposia. Daarnaast heeft Rijndam een ‘Talent Ontwikkel Programma’ voor TOPmedewerkers.

Samen met collega’s meedoen aan een wijnproeverij of volleybaltoernooi? Er zijn allerlei activiteiten mogelijk via onze personeelsvereniging. Hou je van sporten? Sport dan met korting bij je favoriete fitnessclub of maak na werk gratis gebruik van onze fitnessruimte, gymzaal en (op locatie Westersingel) zwembad. 

Ook kun je samen met je collega’s meedoen aan (sportieve) evenementen voor ons eigen goede doel; Stcihting Vrienden van Rijndam. Daarnaast neemt Rijndam jaarlijks met teams deel aan de HandbikeBattle in Oostenrijk, Klimmen tegen MS in Frankrijk en de Roparun.