Direct naar de content Direct naar de footer

Stages en afstuderen

Stagiairs 

Stagiairs zijn hét menselijk kapitaal van de toekomst. Rijndam vindt daarom de inzet van stagiairs ontzettend belangrijk. Het past bij onze wens om voorop te lopen op het gebied van kennis binnen Medisch Specialistische Revalidatie, de inzet van stagiairs is daarbij van grote waarde.

Wat bieden wij?

We bieden een leeromgeving voor praktijkstages op alle onderwijsniveaus aan waarin leren en het vakgebied ontdekken centraal staat. Ook hebben we innovatie- en afstudeeropdrachten waarin jouw ontwikkeling vooropstaat. Je werkt bij ons in een (multidisciplinair) team aan je vaardigheden, houding en reflectie.

Zien we jou binnenkort? 

Heb je interesse in een stageplaats bij Rijndam? Informeer bij jouw opleiding over de mogelijkheden om in aanmerking te komen voor een praktijkstage of afstudeerstage bij Rijndam. Als die er zijn, kan je vervolgens contact met ons opnemen via stages@rijndam.nl.  

Veel succes met je studie!

Elke kleine stap die de patiënt hier maakt is met een vleugje positiviteit. Daar geniet ik enorm van.

Graziëlla, stagiaire Rijndam

Specifieke opleidingen

Stagiairs opleiding psychologie

Rijndam heeft jaarlijks enkele vaste stageplekken voor studenten van de master Klinische Neuropsychologie in Leiden en de master Medische Psychologie in Tilburg. Studenten van deze masters kunnen solliciteren via hun universiteit. Studenten van overige opleidingen psychologie (WO of HBO) kunnen helaas niet solliciteren. 

Stagiairs opleiding verpleegkunde

Wij bieden momenteel enkel stageplaatsen aan voor 3e en 4e jaars vanuit het Mbo-Rijnland, Zadkine, Hoornbeeck, Albeda en de Hogeschool Rotterdam. Stagiairs kunnen op school hun voorkeur voor Rijndam aangeven, de school maakt de koppeling hiervoor in de stagemonitor waarin Rijndam aangegeven heeft hoeveel stageplaatsen er beschikbaar worden gesteld per onderwijsinstelling.