Direct naar de content Direct naar de footer

Stages en afstuderen

Wil je tijdens je studie ervaring opdoen in een organisatie die hooggespecialiseerde revalidatiezorg biedt? Dan is dit je kans! Rijndam speelt een leidende en toonaangevende rol in het veld en vakgebied door onderscheidende, innovatieve zorg en wetenschappelijk onderzoek.

We bieden een interessante leeromgeving voor praktijkstages en hebben verschillende afstudeermogelijkheden. Je werkt bij ons in een (multidisciplinair) team aan je vaardigheden, houding en reflectie. Ga jij de uitdaging aan?

Samenwerking

We hebben vaste afspraken gemaakt met verschillende opleidingsinstellingen over stages en afstuderen en begeleiden alleen studenten van deze opleidingsinstellingen.
Goed om te weten: we zijn een erkend leerbedrijf voor de mbo-opleidingen Zorg, Welzijn en Sport (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven).

Interesse?

Informeer bij jouw opleiding over de mogelijkheden om in aanmerking te komen voor een praktijkstage of afstudeeronderzoek bij Rijndam. Open sollicitaties kunnen helaas niet in behandeling worden genomen 

Veel succes met je studie!