Direct naar de content Direct naar de footer

Stages en afstuderen

Stagiairs 

Stagiairs zijn hét menselijk kapitaal van de toekomst. Rijndam vindt daarom de inzet van stagiairs ontzettend belangrijk. Het past helemaal bij onze wens om voorop te lopen op het gebied van kennis binnen Medisch Specialistische Revalidatie en de inzet van stagiairs is daarbij van grote waarde.

Rijndam speelt een leidende en toonaangevende rol in op het gebied van Medisch Specialistische Revalidatie door onderscheidende, innovatieve zorg en wetenschappelijk onderzoek.

Stagiars opleiding psychologie

Rijndam heeft jaarlijks enkele vaste stageplekken voor studenten van de master Klinische Neuropsychologie in Leiden en de master Medische Psychologie in Tilburg. Studenten van deze masters kunnen solliciteren via hun universiteit. Studenten van overige opleidingen psychologie (WO of HBO) kunnen helaas niet solliciteren. 

Wat bieden wij?

We bieden een leeromgeving voor praktijkstages op alle onderwijsniveaus aan waarin leren en het vakgebied ontdekken centraal staat. Ook hebben we innovatie- en afstudeeropdrachten waarin jouw ontwikkeling vooropstaat. Je werkt bij ons in een (multidisciplinair) team aan je vaardigheden, houding en reflectie.

Zien we jou binnenkort? 

Heb je interesse in een stageplaats bij Rijndam? Informeer bij jouw opleiding over de mogelijkheden om in aanmerking te komen voor een praktijkstage of afstudeerstage bij Rijndam. Als die er zijn, kan je vervolgens contact met ons opnemen via stages@rijndam.nl.  

Veel succes met je studie!