Direct naar de content Direct naar de footer

Orthopedietechniek

Leren leven met een lichamelijke beperking. Voor veel mensen is dat terecht een echte uitdaging. Rijndam Orthopedietechniek zoekt samen met jou naar passende oplossingen voor beperkingen die zijn ontstaan door ziekte of ongeval. Met een goede prothese of orthese ervaar je namelijk minder beperkingen.

Rijndam Orthopedietechniek is een orthopedische instrumentmakerij binnen Rijndam Revalidatie. Je kunt hier terecht voor armprothesen, beenprothesen en verschillende soorten orthesen (spalken en braces).

Een combinatie van gespecialiseerde artsen en behandelaren, technici en orthopedisch instrumentmakers zoeken samen met jou naar passende oplossingen voor beperkingen die zijn ontstaan door ziekte of ongeval. Rijndam Orthopedietechniek beschikt over een eigen werkplaats en een team van medewerkers die goed inspelen op individuele vraagstukken en zorgen voor de juiste begeleiding.  Voor elke patiënt bieden we een voorziening op maat.

Rijndam Orthopedietechniek wil haar cliënten (weer) in beweging brengen, zodat ze zoveel mogelijk uit hun leven kunt halen. Wil je professioneel advies en kunnen we jou ook helpen met met de best passende prothese of orthese op maat?

Ga dan naar onze website