Direct naar de content Direct naar de footer

Opleidingen

Bij Rijndam behandelen we niet alleen patiënten. We doen ook onderzoek. Enthousiaste medewerkers werken aan de permanente ontwikkeling van ons vakgebied. Opleiden is hierbij een belangrijke pijler. Want het niveau van onze zorg is mede afhankelijk van de kennis en het handelen van onze professionals.

De patiënt heeft bij ons recht op deskundige zorg en dat betekent dat we continu aandacht hebben voor het ontwikkelen en investeren in de deskundigheid en professionaliteit van onze medewerkers. We bieden daarom verschillende opleidingsmogelijkheden. Denk hierbij aan interne en externe (beroeps)opleidingen en bij- en nascholing; basis- en vervolgtrainingen of cursussen, workshops, congressen en symposia.

Om het leren en ontwikkelen makkelijker en toegankelijker te maken heeft Rijndam dit jaar een start gemaakt met e-learning. Anders gezegd betekent dit dat je vanaf je eigen werkplek of vanuit huis cursussen kunt volgen op het moment dat jij er tijd voor hebt. Uiteraard blijft het leren in de praktijk daarnaast een belangrijk onderdeel van het leerproces.

Maak hieronder een keuze.