Direct naar de content Direct naar de footer

Collega’s aan het woord

Wil je alvast weten wat het inhoudt om bij Rijndam te werken? Wat je toekomstige collega bij Rijndam heeft gebracht en wat ze nu bij Rijndam houdt? Lees hieronder hun verhalen.

Carla van Oostendorp

https://www.rijndam.nl/assets/uploads/images/Carla_website_klein.jpg

Carla werkt als logopedist op de Tyltylschool in Rotterdam. Dat doet ze al 34 jaar met heel veel plezier. Ze houdt van de leerlingen van de Tyltylschool en vindt het een uitdaging om te zoeken naar communicatiemogelijkheden voor elk kind. 
Met veel passie vertelt ze over haar werk op de Tyltylschool in Rotterdam Zuid.

Lees het verhaal van Carla

Shaza Hashem

https://www.rijndam.nl/assets/uploads/images/Shaza_verhaal.jpg

Shaza vlucht 6 jaar geleden met haar gezin uit Syrië. In Syrië studeerde ze wiskunde. Eenmaal in Nederland heeft ze binnen anderhalf jaar Nederlands geleerd en wilde ze weer gaan studeren. Ze koos voor de studie Mens en Techniek | Zorgtechnologie aan de Hogeschool Rotterdam, omdat ze de combinatie van anatomie en techniek heel interessant vindt. Shaza volgt de studie volledig in het Nederlands en krijgt een 10 voor haar scriptie. Ze werkt een paar dagen per week voor Zorgpartners Midden Nederland, totdat ze de vacature van zorgtechnoloog bij Rijndam ziet.

Lees het verhaal van Shaza

Reggy Koster

https://www.rijndam.nl/assets/uploads/images/medewerkers/Reggy.jpg

Reggy werkt bij Rijndam als Ergotherapeut. "Ik vind het leuk om een puzzel met elkaar op te lossen: waar ligt nou eigenlijk écht het probleem, hoe kunnen we het kind en de ouders helpen, hoe zetten we stappen en gaan we vooruit in de ontwikkeling? Als we daarvoor een huisbezoek moeten doen, dan doen we dat graag. En vaak blijkt dan dat de hulpvraag ook nog ergens anders ligt.

Lees het verhaal van Reggy

Sander Boeren

https://www.rijndam.nl/assets/uploads/images/Plaatje_intranet.jpg

Vier jaar geleden is Sander Boeren als fysiotherapeut op de afdeling klinische neurorevalidatie binnen Rijndam begonnen, maar sinds kort is hij in opleiding tot physician assistant (PA). Ondanks dat hij fysiotherapie nog steeds een ontzettend mooi vak vindt, begon het steeds meer te kriebelen om zijn ambities te verwezenlijken. Hij wilde meer en iets anders, maar nog wel binnen Rijndam en de neurorevalidatie. Deze uitdaging vindt hij in de functie van physician assistant.

Lees het verhaal van Sander