Direct naar de content Direct naar de footer

Collega’s aan het woord

Wil je alvast weten wat het inhoudt om bij Rijndam te werken? Wat je toekomstige collega's bij Rijndam heeft gebracht en wat ze nu bij Rijndam houdt? Lees hieronder hun verhalen.

Ahmad Mohamed

https://www.rijndam.nl/assets/uploads/images/medewerkers/ahmad_kleiner.jpg

Drie jaar geleden vluchtte Ahmad Mohamed samen met zijn familie uit Syrië naar Nederland. De traumachirurg wil niets liever dan ook in Nederland weer in de zorg werken. Het werd een lange, ingewikkelde weg vol procedures, die vaak onmogelijk leek. Met hulp van Rijndam en VluchtelingenWerk Nederland is de 32-jarige Ahmed nu werkzaam als verpleegassistent bij Rijndam. 

Lees het verhaal van Ahmad

Reggy Koster

https://www.rijndam.nl/assets/uploads/images/medewerkers/Reggy.jpg

Reggy werkt bij Rijndam als Ergotherapeut. "Ik vind het leuk om een puzzel met elkaar op te lossen: waar ligt nou eigenlijk écht het probleem, hoe kunnen we het kind en de ouders helpen, hoe zetten we stappen en gaan we vooruit in de ontwikkeling? Als we daarvoor een huisbezoek moeten doen, dan doen we dat graag. En vaak blijkt dan dat de hulpvraag ook nog ergens anders ligt.

Lees het verhaal van Reggy

Sander Boeren

https://www.rijndam.nl/assets/uploads/images/Plaatje_intranet.jpg

Vier jaar geleden is Sander Boeren als fysiotherapeut op de afdeling klinische neurorevalidatie binnen Rijndam begonnen, maar sinds kort is hij in opleiding tot physician assistant (PA). Ondanks dat hij fysiotherapie nog steeds een ontzettend mooi vak vindt, begon het steeds meer te kriebelen om zijn ambities te verwezenlijken. Hij wilde meer en iets anders, maar nog wel binnen Rijndam en de neurorevalidatie. Deze uitdaging vindt hij in de functie van physician assistant.

Lees het verhaal van Sander