Direct naar de content Direct naar de footer

Collega’s aan het woord

Wil je alvast weten wat het inhoudt om bij Rijndam te werken? Wat je toekomstige collega's bij Rijndam heeft gebracht en wat ze nu bij Rijndam houdt? Lees hieronder hun verhalen.

Ahmad Mohamed

Drie jaar geleden vluchtte Ahmad Mohamed samen met zijn familie uit Syrië naar Nederland. De traumachirurg wil niets liever dan ook in Nederland weer in de zorg werken. Het werd een lange, ingewikkelde weg vol procedures, die vaak onmogelijk leek. Met hulp van Rijndam en VluchtelingenWerk Nederland is de 32-jarige Ahmed nu werkzaam als verpleegassistent bij Rijndam. 

Lees het verhaal van Ahmad

Ineke Verhaar

Ineke kreeg een tijdelijk contract bij Rijndam aangeboden om haar GZ opleiding binnen Rijndam te gaan doen. Het begin van 2 jaar werken en leren. Dat is nog steeds wat Ineke het leukste vindt aan het werken bij Rijndam: de opleidingsmogelijkheden. En: "We werken met een multidisciplinair team, wat heel erg prettig is. We kunnen met elkaar echt het maximaal haalbare bereiken met een patiënt". 

Lees het verhaal van Ineke

Reggy Koster

Reggy werkt bij Rijndam als Ergotherapeut. "Ik vind het leuk om een puzzel met elkaar op te lossen: waar ligt nou eigenlijk écht het probleem, hoe kunnen we het kind en de ouders helpen, hoe zetten we stappen en gaan we vooruit in de ontwikkeling? Als we daarvoor een huisbezoek moeten doen, dan doen we dat graag. En vaak blijkt dan dat de hulpvraag ook nog ergens anders ligt.

Lees het verhaal van Reggy