Direct naar de content Direct naar de footer

Complimenten en klachten

Geef je mening

Laat weten wat je van ons vindt. Positief is altijd leuk, maar ook verbeterpunten zijn altijd welkom!

Rijndam vindt het belangrijk om te weten hoe je onze zorg en dienstverlening ervaart. Dit geeft ons de kans om onze zorg te blijven verbeteren. Daarom zijn wij altijd geïnteresseerd in tips en suggesties. Maar ook wanneer je een klacht hebt vernemen wij dit graag. Samen met jou gaan wij continu voor een beter Rijndam.
Wil je rechtstreeks contact met de functionaris gegevensbescherming omtrent een klacht over privacy?  
Mail naar: functionarisgegevensbescherming@rijndam.nl.

Klachtenfunctionaris
Je kan met een klacht, opmerking of suggestie ook van maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 17:30 uur contact opnemen met de klachtenfunctionaris.
Dit kan via 010- 241 24 76 of dit klachtenfunctionaris@rijndam.nl

Deel je ervaring!

Rijndam vindt het belangrijk om te weten hoe je onze zorg en dienstverlening ervaart. Dit geeft ons de kans om onze zorg te blijven verbeteren. Je kunt dit op verschillende manieren doen:

Een medewerker kan je vragen om een korte vragenlijst op een iPad in te vullen over je ervaringen met Rijndam. Als je hebt aangegeven dat je de vragenlijst liever thuis invult en een kaartje hebt ontvangen, klik dan hieronder op de afdeling waar je onder behandeling bent.Je vult de vragen in en je reactie komt dezelfde dag nog binnen bij de afdeling die je hebt bezocht.

Locatie Ringdijk
Kind 0 tot 4 jaar
Kind & Jeugd 4 tot 18 jaar

Locatie Roerdomplaan
Kinderrevalidatie

Locatie De Sitterstraat
Kinderrevalidatie

Locatie Westersingel
Kliniek afdeling Dwarslaesie / Heelkunde
Polikliniek afdeling Dwarslaesie / Heelkunde
Kliniek en polikliniek Kinderrevalidatie
Kliniek afdeling Neurorevalidatie
Polikliniek afdeling Neurorevalidatie
Kliniek en polikliniek Pijnrevalidatie

Ziekenhuislocaties
Locatie Albert Schweitzer ziekenhuis
Locatie Beatrixziekenhuis
Locatie Erasmus MC
Locatie Franciscus Gasthuis
Locatie Franciscus Vlietland
Locatie IJsselland ziekenhuis

Regelmatig bekijken en bespreken we de reacties in het team en bepalen we hoe we onze zorg nog verder kunnen verbeteren. Bekijk in deze infographic de resultaten van de afgelopen periode.

Sinds eind 2014 neemt Rijndam deel aan het landelijke onderzoek naar patiëntervaringen. Als je bij ons onder behandeling bent geweest, dan kan je per e-mail een digitale vragenlijst van ons ontvangen. Naast interne kwaliteitsverbetering worden de resultaten gebruikt voor vergelijking van revalidatie-instellingen op externe websites.

In Rijndam organiseren we focusgroepen. Dat zijn groepsgesprekken met patiënten onder leiding van een onafhankelijk gespreksleider. Als je bij ons opgenomen bent geweest of je hebt de polikliniek bezocht, dan kan je worden gevraagd hieraan deel te nemen.

Geef je mening online!

Bedankt!

Het formulier is succesvol verzonden.

Er is iets mis gegaan, probeer het nogmaals