Direct naar de content Direct naar de footer

Werken en wonen

Bij Rijndam hebben wij aanbod op het gebied van de thema's werk en wonen. Wil je graag blijven werken of juist verantwoord afbouwen? Wat is passend werk? Als je te maken hebt met zulke vragen is onderstaande aanbod misschien iets voor jou. Als je in behandeling bent bij Rijndam kun je gebruik maken van onderstaand aanbod. Overleg met je revalidatiearts als je ergens aan mee wilt doen.

Scroll naar

    Groepstraining 'blijven werken'

    Een progressieve aandoening kan veel impact hebben, zowel op je privéleven als op je werkende leven. Als je betaald werk hebt en zo lang mogelijk wilt blijven werken of stapsgewijs wilt afbouwen, kan de training ‘Blijven werken’ je hierin ondersteunen. Het doel van de training is het zo lang mogelijk behouden van werk, het vergroten van de tevredenheid op het werk of het stapsgewijs afbouwen van het werk.

    Bekijk de training

    Proefwoning

    Voor sommige patiënten is het belangrijk om tijdens de revalidatieperiode zelfstandig enkele dagen in een aangepaste woning te verblijven. Hiervoor heeft de locatie Westersingel een proefwoning. Een eventueel verblijf in de proefwoning kan onderdeel zijn van je revalidatiebehandeling en heeft de instemming nodig van je revalidatiearts en het behandelteam.