Prins Constantijnweg 4
2906 ZC Capelle a/d IJssel
T 0102585604
F 0102583373
E-mail

    

Behandelvormen

  • klinische consulten voor volwassenen
  • poliklinische consulten voor volwassenen
  • poliklinische behandeling voor volwassenen

Algemene faciliteiten

Onze afdeling is gevestigd in IJsselland Ziekenhuis. Dit betekent dat u voor de algemene faciliteiten gebruik kunt maken van het ziekenhuis.

Meer informatie vindt u op de website van het IJsselland Ziekenhuis

Verhindering (afspraak wijzigen of annuleren)

Regelmaat en continuïteit zijn voorwaarden voor een goed verloop van uw revalidatie. Het is dan ook belangrijk dat u zo min mogelijk behandelingen mist. Als u een gemaakte afspraak niet kunt nakomen, moet u deze telefonisch afzeggen.

  • Bij afspraken met uw arts T 0102585604.
  • Bij afspraken met een of meerdere behandelaren T 0102583352 (maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 16.00 uur).

Rijndam hanteert een wegblijftarief. Dit tarief wordt in rekening gebracht als u een afspraak niet tijdig (minimaal 24 uur van tevoren) telefonisch heeft afgezegd. De hoogte van dit tarief bedraagt € 42,20 per verzuimde afspraak. Als het verzuim zonder geldige reden (overmacht op medische implicatie of fysieke verhindering) meerdere malen plaatsvindt, kan dit gevolgen hebben voor het behandelplan. De arts beslist dan in het uiterste geval of het zinvol is de behandeling voort te zetten.

Heeft u vragen over de planning of wilt u uw beschikbaarheid doorgeven? Doe dit dan via email: planningziekenhuizennoord@rijndam.nl. Afmelding van uw afspraak is alleen telefonisch mogelijk via bovenstaand nummer.

Wachttijden

U heeft recht op tijdige en passende zorg. Wij doen er alles aan om de wachttijd zoveel mogelijk te bekorten. Mochten onze wachttijden echter oplopen naar meer dan vier weken, dan kunt u zorgbemiddeling aanvragen bij uw eigen zorgverzekeraar. 

Dit geldt zowel voor de wachttijd voor uw eerste consult als voor de wachttijd voor de start van uw behandeling. De wachttijd verschilt per locatie en is afhankelijk van uw zorgvraag. 

Bekijk onze wachttijdenpagina voor een overzicht van alle locaties.

Contactformulier

  • Dit formulier kunt u niet gebruiken voor het annuleren of verzetten van afspraken. Hiervoor dient u te bellen. Kijk voor meer informatie onder de tab verhindering.
Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.