Direct naar de content Direct naar de footer

De Sitter­straat

Kinderrevalidatie

Telefoonnummer
0787511590

E-mailadres
secretariaatdeSitterstraat@rijndam.nl

Bezoekadres
De Sitterstraat 7a
3318 AA Dordrecht

Postadres
Postbus 23181
3001 KD Rotterdam

Plan je reis

Plan je route met eigen vervoer Open Google Maps

Plan je route met het openbaar vervoer Open 9292

https://www.rijndam.nl/assets/uploads/images/locaties/IMG_6893.jpg

Algemene informatie

Dit formulier kan je niet gebruiken voor het annuleren of verzetten van afspraken. Hiervoor dien je ons te bellen.
Geen bestand geselecteerd

Bedankt!

Het formulier is succesvol verzonden.

Er is iets mis gegaan, probeer het nogmaals

Regelmaat en continuïteit zijn voorwaarden voor een goed verloop van de revalidatie. Het is dan ook belangrijk dat je kind zo min mogelijk behandelingen mist. Als je een gemaakte afspraak niet kunt nakomen, moet je deze telefonisch afzeggen via T 0787511590
Rijndam hanteert een wegblijftarief. Dit tarief wordt in rekening gebracht als je een afspraak niet tijdig (minimaal 24 uur van tevoren) telefonisch hebt afgezegd. De hoogte van dit tarief bedraagt € 42,20 per verzuimde afspraak. Als het verzuim zonder geldige reden (overmacht op medische implicatie of fysieke verhindering) meerdere malen plaatsvindt, kan dit gevolgen hebben voor het behandelplan. De arts beslist dan in het uiterste geval of het zinvol is de behandeling voort te zetten.
 

Op deze locatie geldt, dat een mondkapje alleen moet worden gedragen als je langer dan 15 minuten binnen 1,5 meter afstand van iemand bent.
In de 'wandelgangen' en bij voldoende afstand is dit niet meer nodig.

Overige informatie

Je hebt recht op tijdige en passende zorg. Wij doen er alles aan om de wachttijd zoveel mogelijk te bekorten. Mochten onze wachttijden echter oplopen naar meer dan vier weken, dan kan je zorgbemiddeling aanvragen bij je eigen zorgverzekeraar. 
Dit geldt zowel voor de wachttijd voor het eerste consult als voor de wachttijd voor de start van de behandeling. De wachttijd verschilt per locatie en is afhankelijk van de zorgvraag. Bekijk onze wachttijdenpagina voor een overzicht van alle locaties.