Direct naar de content Direct naar de footer

Vrienden van Rijndam

Stichting Vrienden van Rijndam zet zich sinds 2018 in voor al onze revalidanten. Vrienden van Rijndam investeert voortdurend in innovatieve revalidatie en een comfortabel verblijf van patiënten en hun naasten. Dit doen ze door geld in te zamelen om wensen voor én van de patiënten te realiseren. Deze wensen gaan om de zogenaamde ‘extra’s’, welke niet uit het reguliere zorgbudget betaald kunnen worden.

‘Vrienden in vooruitgang’

Onze patiënten werken keihard. Onze specialisten bieden de beste zorg. Toch mist er iets. Ontspannen net als thuis, lekker buiten sporten of spelen als ieder ander kind. Net dat kleine beetje extra wat hét verschil maakt in het revalidatieproces. Stichting Vrienden van Rijndam zet zich sinds 2018 in voor al onze revalidanten. Samen met jou steun, realiseren zij de wensen van onze patiënten.

Steun Ons!

Help ons mee met het laten verBazen van onze patiënten en hun naasten. Zodat zij weer Baas kunnen zijn over hun eigen leven en de persoon kunnen, zijn die ze graag zijn. Lever een bijdrage door het maken van een donatie of start zelf een actie om geld in te zamelen. Bekijk de website van vriendenvanrijndam om meer te weten te komen over de mogelijkheden en de huidige wensen voor én van onze patiënten en hun naasten.

Meer weten?

Heb je informatie nodig over de verschillende donatievormen, de fiscale voordelen of andere vragen? Neem contact op met de Vrienden van Rijndam via onderstaande contactgegevens. Wij staan je graag persoonlijk te woord!

Contact

Stichting Vrienden van Rijndam Revalidatie
info@vriendenvanrijndam.nl
010 - 241 24 76.
Westersingel 300, 3015 LJ Rotterdam

RSIN
858416177

KvK-nummer
70672385

Bankrekeningnummer
NL60 RABO 0327 3731 99