Direct naar de content Direct naar de footer

Vrienden van Rijndam het goede doel van de BDO Maastunnelloop 2022

Geplaatst op 12-10-2022

Op 13 november 2022 wordt de BDO Maastunnelloop georganiseerd. Een unieke loop waar je langs of door iconische plekken van Rotterdam loopt zoals de Maastunnel, Erasmusbrug en Katendrecht. De start en finish bevinden zich in het park bij de Euromast. 

Vrienden van Rijndam het goede doel

Het goede doel van de Maastunnelloop 2022 is de stichting Vrienden van Rijndam Revalidatie. Het doel van de loop is om zoveel mogelijk geld op te halen, waarmee zoveel mogelijk wensen in vervulling kunnen worden gebracht. Wensen waarmee Rijndam het mogelijk kan maken, dat kinderen met een beperking, (weer) mee kunnen doen in de maatschappij.

Een loop voor iedereen!

De Maastunnelloop bestaat uit verschillende afstanden en routes. Met de 1 KM familieloop kan iedereen meedoen, met en zonder beperking. Door geld in te zamelen onder je vrienden, familie en netwerk voor de Vrienden van Rijndam Revalidatie, kunnen we samen zorgen voor een mooi eindbedrag. Stimuleer daarnaast ook zoveel mogelijk andere mensen om zich in te schrijven! Kortom; help je mee?

Verschillende afstanden om uit te kiezen

 • 1 KM familieloop
  Samen met vriendjes, klasgenootjes, broertjes en zusjes mee doen aan deze coole loop? Dat doe je natuurlijk! Samen met honderden andere kinderen loop je onder luid applaus dwars door het Park bij de Euromast, om bij de finish je welverdiende medaille op te halen. Ouders die mee willen lopen kunnen zich ook inschrijven.
   
 • 10 KM loop en 10 KM wandeltocht
  Voor de 10 KM loop en de 10 KM wandeltocht is er een prachtig parcours dwars door Rotterdam uitgezet. Je loopt uiteraard door de Maastunnel, over de Erasmusbrug en langs Hotel New York. De start en finishlocatie is in Het Park bij de Euromast.
   
 • 10 KM bedrijvenloop
  De BDO Maastunnelloop biedt de mogelijkheid om maatschappelijk een steentje bij te dragen, voor een sportief uitje met je collega’s. Je kunt als bedrijf meedoen met een businessteam. Een businessteam bestaat uit vier tot zes deelnemers. Het is mogelijk om meerdere teams in te schrijven onder dezelfde bedrijfsnaam.

Inschrijven

Om je in te schrijven ga je naar: https://www.epicruns.nl/maastunnelloop/. Bij het afronden van je inschrijving, kun je het bedrag aanklikken wat je aan Vrienden van Rijndam Revalidatie doneert.