Bij Rijndam is de veiligheid van onze patiënten de hoogste prioriteit. Daarom doen we er alles aan verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Omdat we veilige, kwalitatieve zorg willen blijven bieden en niemand onnodig bloot willen stellen aan risico’s, houden we alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en sluiten onze maatregelen hier op aan.

Voorzorgsmaatregelen

Hier vindt u alle voorzorgsmaatregelen die wij treffen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.  Mocht de informatie die u zoekt er niet tussen staan, neem dan telefonisch contact op via telefoonnummer 010 - 241 24 12.  Actuele informatie over het coronavirus leest u op de website van het RIVM.

 

 

 

Wij vragen alle poliklinische patiënten en bezoekers bij binnenkomst op onze locaties een vragenlijst in te vullen. Wanneer wij tijdens deze controle klachten constateren die passen bij COVID-19, kan de afspraak of het bezoek niet doorgaan.

Let op: negatieve zelftest niet geldig
Een zelftest is een test die uzelf thuis kunt afnemen om erachter te komen of u corona heeft. Deze testen zijn onvoldoende betrouwbaar en daarom niet geldig als ‘toegangsbewijs’ voor Rijndam Revalidatie.  Patiënten en bezoekers die zo’n zelftest hebben gedaan, en een negatieve uitslag hebben, moeten daarom toch altijd de coronavragenlijst over eventuele klachten invullen. wij kunnen helaas geen toegang verschaffen als er sprake is van klachten die duiden op COVID-19. Het is dus niet nodig om een zelftest te doen voordat u naar Rijndam Revalidatie komt.