Erasmus MC, gebouw NC-318 (bij ah-to-go kunt u de lift pakken naar de 3e etage)
Wytemaweg 80
3015 CN  Rotterdam
T 0107040143
E-mail secretariaat
E-mail planning

Rijndam Revalidatie is niet gekoppeld met de aanmeldzuil van het Erasmus MC welke in de centrale hal staat.

Bezoekadres (auto)
Parkeergarage Westzeedijk
Westzeedijk 361
3015 AA  Rotterdam

Bezoekadres (auto)
Parkeergarage Wytemaweg
Wytemaweg 12
3015 CN  Rotterdam

    

Behandelvormen

 • klinische consulten
 • poliklinische revalidatiebehandeling van volwassenen

Interne bewegwijzering

De ontvangstbalie van de Revalidatiegeneeskunde Rijndam bevindt zich in gebouw Nc 3de etage. Om op de afdeling te komen zijn, afhankelijk van uw vervoer, een aantal manieren om hier te komen. Hieronder een toelichting.

Met de auto

 • Wanneer u met de auto komt, kunt u uw auto het beste parkeren in de parkeergarage Westzeedijk.
 • Na parkeren auto, volg de gele borden naar Ingang 3,4,5. U komt dan in een voetgangersgebied (Passage), waar u de borden gebouw Nc volgt. In gebouw Nc neemt u de lift naar de 3de etage. Wanneer u uit de lift komt, staat u direct voor de ontvangstruimte Revalidatiegeneeskunde Rijndam en Fysiotherapie.
 • Heeft u uw auto geparkeerd op niveau 0, volg dan de gele borden Ingang. Neem hier de lift/trap naar de 1e etage. U komt dan in een voetgangersgebied, waar u de borden gebouw Nc volgt. In gebouw Nc neemt u de lift naar de 3de etage. Wanneer u uit de lift komt, staat u direct voor de ontvangstruimte Revalidatiegeneeskunde Rijndam en Fysiotherapie.
 • Algemene invalidenparkeerplaatsen bevinden zich in de parkeergarage op  niveau 1 direct naast Ingang 4.
   

Te voet via ingang Erasmus MC Wytemaweg

 • Op de Wytemaweg en Zimmermanweg staan bewegwijzeringsborden naar de ingang Erasmus MC Wytemaweg
 • Wanneer u bij deze ingang naar binnen gaat komt u in een voetgangersgebied  waar u de blauwe borden gebouw Nc volgt.
 • Wanneer  u in gebouw Nc bent, neemt u de lift naar de 3de etage.
 • Wanneer u uit de lift komt, staat u direct voor de Ontvangstruimte  Revalidatiegeneeskunde Rijndam en Fysiotherapie.
   

Met de taxi

 • Laat u afzetten bij de hoofdingang Erasmus MC, ’s-Gravendijkwal 230.
 • Volgt u de borden gebouw Nc.
  U komt dan uit in de parkeergarage Westzeedijk.
 • In de parkeergarage volgt u de gele bewegwijzeringborden Ingang 3, 4, 5.
 • Bij ingang 3 gaat u naar binnen en volgt u de blauwe borden Gebouw Nc
 • Wanner u in gebouw Nc bent, neemt u de lift naar de 3de etage.
 • Wanneer u uit de lift komt, staat u direct voor de Ontvangstruimte Revalidatiegeneeskunde Rijndam en Fysiotherapie.
   

Met de auto

 • U kunt het best parkeren in de parkeergarage aan de Westzeedijk.(Invalidenparkeerplaatsen bevinden zich in de parkeergarage op niveau 1
  direct naast Ingang 4.)
 • Van hieruit volgt u de gele borden met ‘Ingang 3, 4, 5’. U kunt een van deze drie ingangen nemen om in de centrale hal uit te komen.
 • Heeft u uw auto geparkeerd op niveau 0, volg dan de gele borden ‘Ingang’. Neem hier de lift/trap naar de 1e etage. U komt uit in de centrale hal.

Voor meer informatie: www.erasmusmc.nl/bereikbaarheid

Algemene faciliteiten

Onze afdeling is gevestigd in het Erasmus MC. Dit betekent dat u voor de algemene faciliteiten gebruik kunt maken van het ziekenhuis. Meer informatie vindt u op de website van Erasmus MC

Behandelfaciliteiten

Naast de diverse behandelkamers beschikt de afdeling over een aantal specifieke behandelfaciliteiten, namelijk:

Fitnessruimte

In de fitnessruimte kunnen patiënten onder leiding van fysiotherapeuten werken aan kracht- en conditietraining. De zaal is aangepast, zodat ook mensen in een rolstoel er gebruik van kunnen maken.

Orthopedische werkplaats

De orthopedische werkplaats van Rijndam Orthopedietechniek is gevestigd op Rijndam locatie Westersingel. In de werkplaats worden hulpmiddelen (orthesen, prothesen en orthopedische schoenen) op maat gemaakt.

Testlaboratoria

Op de afdeling bevinden zich drie testlaboratoria. Klik voor meer informatie op een van onderstaande links die leidt naar een pagina op de website van Erasmus MC.

Samenwerkingsverbanden

Op de locatie wordt nauw samengewerkt met andere medisch specialisten in het Erasmus MC. Er is onder meer een samenwerkingsverband met de afdeling Plastische en Reconstructieve Chirurgie met betrekking tot de diagnostiek en de behandeling wanneer u te maken krijgt met complexe handproblematiek.

Met de afdeling Neurologie wordt onder andere samengewerkt wanneer het gaat om de diagnoses MS en neuromusculaire aandoeningen. Met een aantal medisch specialisten is er een gezamenlijk spreekuur, zowel in de centrumlocatie als in het Sophia Kinderziekenhuis.

Wanneer er aanleiding voor is kunt u direct worden doorverwezen worden voor een intakegesprek met GGZ-instelling PsyToBe van welke instelling eenmaal per veertien dagen een psychiater spreekuur houdt op de afdeling. Er is met deze instelling ook een gezamenlijke patiëntenbespreking.

Verhindering (afspraak wijzigen of annuleren)

Regelmaat en continuïteit zijn voorwaarden voor een goed verloop van uw revalidatie. Het is dan ook belangrijk dat u zo min mogelijk behandelingen mist. Als u een gemaakte afspraak niet kunt nakomen, moet u deze telefonisch afzeggen.

 • Bij afspraken met uw arts, secretariaat T 0107040143
 • Bij afspraken met een of meerdere behandelaren, planning T 0107031549 of 0107031407 (maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 12.00 uur).

Rijndam hanteert een wegblijftarief. Dit tarief wordt in rekening gebracht als u een afspraak niet tijdig (minimaal 24 uur van tevoren) telefonisch heeft afgezegd. De hoogte van dit tarief bedraagt € 42,20 per verzuimde afspraak. Als het verzuim zonder geldige reden (overmacht op medische implicatie of fysieke verhindering) meerdere malen plaatsvindt, kan dit gevolgen hebben voor het behandelplan. De arts beslist dan in het uiterste geval of het zinvol is de behandeling voort te zetten.

Heeft u vragen over de planning of wilt u uw beschikbaarheid doorgeven? Doe dit dan via email: PlanningErasmusMC@rijndam.nl. Afmelding van uw afspraak is alleen telefonisch mogelijk via bovenstaand nummer.

Wachttijden

U heeft recht op tijdige en passende zorg. Wij doen er alles aan om de wachttijd zoveel mogelijk te bekorten. Mochten onze wachttijden echter oplopen naar meer dan vier weken, dan kunt u zorgbemiddeling aanvragen bij uw eigen zorgverzekeraar. 

Dit geldt zowel voor de wachttijd voor uw eerste consult als voor de wachttijd voor de start van uw behandeling. De wachttijd verschilt per locatie en is afhankelijk van uw zorgvraag. 

Bekijk onze wachttijdenpagina voor een overzicht van alle locaties.

Contactformulier

Dit formulier kunt u niet gebruiken voor het annuleren of verzetten van afspraken. Hiervoor dient u te bellen.

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.