Ringdijk 84
3054 KV Rotterdam
T 010 21 11 777
F 010 42 23 943
E-mail

    
 

Behandelvormen

 • Poliklinische behandeling
 • Revalidatie icm Mytylschool de Brug
 • Therapeutische peutergroep
 • Therapeutische dreumesgroep
 • Focuspoli

Algemene faciliteiten

Op de locatie Ringdijk delen wij het gebouw met Mytylschool de Brug. Naast de school en de diverse behandelkamers beschikt de locatie over een aantal specifieke behandelfaciliteiten, namelijk:

Fitnessruimtes

Onze locatie Ringdijk beschikt over meerdere fitnessruimteses. Deze fitnessruimtes zijn vo fitnesszaal is waar mogelijk aangepast, zodat ook rolstoelpatiënten er gebruik van kunnen maken. Kinderen doen hier aan sport en spel om kracht en uithoudingsvermogen te vergroten. Ook kan hier door middel van sportadvies gekeken worden welke sport geschikt is voor uw kind.

Zwembad

Het zwembad wordt gebruikt voor fysieke training en zwemles onder leiding van een bewegingsagoog.

Hydrobad

In dit bad wordt oefentherapie/hydrotherapie gegeven.

Oefentuin

Achter het pand is de oefentuin wordt geoefend hoe een kind zich kan bewegen over verschillende ondergronden.

Speeltuin

Op de binnenplaats vindt u de speeltuin.

Vergaderzalen

Rijndam beschikt over een aantal vergaderzalen die gehuurd kunnen worden. Bijna alle wensen op het gebied van catering zijn invulbaar. Een speciale folder over de zalenaccommodatie met een prijslijst is op te vragen bij de centrale receptie van de locatie Westersingel, telefoon 0102412412.

Zaal locatie Ringdijk

 • Adriaan de Monchyzaal, 24 personen

Zalen locatie Westersingel

 • Physicozaal (colloquiumzaal), 120 personen
 • Bijzaal, 24 personen
 • Panoramazaal, 20 personen
 • Maasdamzaal, 40 personen
 • Onderwijsruimte, 9 personen

Aanvraagformulier zaalverhuur

Wachttijden

U heeft recht op tijdige en passende zorg. Wij doen er alles aan om de wachttijd zoveel mogelijk te bekorten. Mochten onze wachttijden echter oplopen naar meer dan vier weken, dan kunt u zorgbemiddeling aanvragen bij uw eigen zorgverzekeraar. 

Dit geldt zowel voor de wachttijd voor uw eerste consult als voor de wachttijd voor de start van uw behandeling. De wachttijd verschilt per locatie en is afhankelijk van uw zorgvraag. 

Bekijk onze wachttijdenpagina voor een overzicht van alle locaties.

Verhindering (afspraak wijzigen of annuleren)

Regelmaat en continuïteit zijn voorwaarden voor een goed verloop van de revalidatie. Het is dan ook belangrijk dat uw kind zo min mogelijk behandelingen mist. Als u een gemaakte afspraak niet kunt nakomen, moet u deze telefonisch afzeggen.

 • bij afspraken met de arts T 010 21 11 711
 • bij afspraken met een of meerdere behandelaren T 010 21 11 702

Rijndam hanteert een wegblijftarief. Dit tarief wordt in rekening gebracht als u een afspraak niet tijdig (minimaal 24 uur van tevoren) telefonisch heeft afgezegd. De hoogte van dit tarief bedraagt € 42,20 per verzuimde afspraak. Als het verzuim zonder geldige reden (overmacht op medische implicatie of fysieke verhindering) meerdere malen plaatsvindt, kan dit gevolgen hebben voor het behandelplan. De arts beslist dan in het uiterste geval of het zinvol is de behandeling voort te zetten.

Contactformulier

Dit formulier kunt u niet gebruiken voor het annuleren of verzetten van afspraken. Hiervoor dient u te bellen. Kijk voor meer informatie onder de tab verhindering.

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.