Direct naar de content Direct naar de footer

Nooit gedacht dat ik chef kon zijn over mijn leven

Bij Rijndam zoeken we altijd naar verrassende oplossingen. We zetten situaties altijd in nieuwe perspectieven. Dat helpt ons met het vinden van nieuwe mogelijkheden en het op maat maken van onze zorg. Bekijk hoe wij je helpen met het heruitvinden van jezelf. VerBaas Jezelf!

"Ik ben dankbaar dat ik elke dag opnieuw, de kans krijg om te leven! Dagelijks een kans op een nieuw avontuur."

Sytze is 20 jaar en in de bloei van zijn leven. Hij leeft zijn leven net als iedere jongere: hij studeert, gaat uit met zijn vrienden en is bezig om zijn rijbewijs te halen. Het gaat alleen niet vanzelf. Sytze moet er wat meer moeite voor doen, want hij heeft cerebrale parese (CP).

 

Lees het verhaal van Sytze

Specialisten in revalidatie

Rijndam is specialist in complexe revalidatievraagstukken. Samen met jou werken we aan je revalidatie. Motivatie is voor revalidatie van levensbelang. Daarom heeft Rijndam als doel om je te verbazen. Verbazen over je eigen kunnen. Zodat je (weer) Baas kan zijn over je leven. De persoon kunnen zijn die je graag bent. Verbazing laat zien dat je meer kan dan je eigenlijk dacht. Verbazing maakt het verschil. Ons aanbod bestaat naast revalidatie en kinderrevalidatie ook orthopedietechniek. Met 15 locaties in de regio Rotterdam zijn we altijd dichtbij. 

Over Rijndam

Waarderingen

Rijndam vindt het belangrijk om te weten hoe je onze zorg en dienstverlening ervaart. Dit geeft ons de kans om onze zorg te blijven verbeteren. Je kan dit op verschillende manieren doen.

Deel je ervaring