Direct naar de content Direct naar de footer

Inspiratiesessie 17 september: 'Een beperking hoeft geen beperking te zijn!'

Geplaatst op 02-07-2024

“Een beperking hoeft geen beperking te zijn!” Dat is de lijfspreuk van Estée. Binnen haar praktijk in Arnhem begeleidt ze dagelijks ouders en kinderen naar een optimale handicapacceptatie. Estée werd verkozen tot Jeugdprofessional van het jaar 2023. Ter ere daarvan trekt ze in 2024 door het land om haar positiviteit en tips te delen rondom leven met een handicap.
Laat je motiveren door de inspiratiesessie en leer door een nieuwe bril te kijken naar handicaps en de bijbehorende uitdagingen!
Ben jij er 17 september ook bij?

Inhoud inspiratiesessie

Tijdens deze sessie vertelt Estée openhartig over haar leven. Van geboren worden met Apgarscore 0 tot je plek vinden in de maatschappij. Je wordt meegenomen in het proces van opgroeien met een lichamelijke beperking. Welke uitdagingen zijn er en welke kansen? Welke positieve mindset heeft Estée en hoe creëer je deze? Wat kan je als ouder betekenen?
Estée laat je ervaren dat een beperking geen beperking hoeft te zijn. Na afloop van de sessie is er de mogelijkheid om vragen te stellen. We beloven je één ding, na deze sessie heb je genoeg inspiratie om met een positievere blik naar beperkingen te kijken!

Wie is Estée

Ex-paralympisch topsporter, ervaringsdeskundige, pedagoog, spreker en trainer. Estée heeft een duidelijke visie: “Ik kan alles maar soms op een andere manier”. Estée werd geboren met een Apgar-score 0 en liep de lichamelijke beperking Cerebrale Parese (CP) op. “Uitdagend is het wel, maar ik geniet inmiddels enorm van mijn leven, juist met mijn CP!” Dat gevoel gunt Estée ieder kind met een beperking en de omgeving. Dat is de motivatie geweest om haar eigen pedagogische praktijk te starten. Gelukkig Uniek, gespecialiseerd in handicapacceptatie en levensgeluk. Estée heeft haar eigen methodiek ontwikkeld en geeft naast individuele begeleiding ook trainingen aan zorgprofessionals.

Programma 17 september

Je bent welkom vanaf 19:30 uur op onze locatie aan de Westersingel 300 in Rotterdam. Om 19:45 uur start de lezing van Estée waarin aan het eind ook ruimte is voor vragen en napraten. Om 21:15 uur wordt de avond afgesloten.

Aanmelden
Ben je er ook bij? Je kunt je aanmelden via deze link.

Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen via info@gelukkiguniek.nl