Als medewerker van Rijndam Revalidatie bied je de beste zorg. Wij vinden dat niet alleen onze patiënten, maar ook onze medewerkers het beste verdienen. En daarom zorgen we bij Rijndam ook goed voor jou!

Als werkgever stimuleren we je jezelf constant te verbeteren, jezelf scherp te houden en nieuwsgierig te zijn naar nieuwe oplossingen. Voor jou als nieuwe medewerker betekent dit een betekenisvolle carrière, waarin je elke dag het beste uit jezelf kunt halen. Hier past een marktconforme beloning, veel verantwoordelijkheid en een plezierige werkomgeving bij. Je kunt daarnaast rekenen op nog meer voordelen;

Arbeidsvoorwaarden op een rij

De arbeidsvoorwaarden voor onze medewerkers zijn geregeld in de CAO Ziekenhuizen, de medisch specialisten vallen onder de Arbeidsvoorwaardenregeling Medisch Specialisten (AMS). Je vindt hier alle afspraken over beloning, werktijden, reiskostenvergoeding, verlof, eindejaarsuitkering en vakantiegeld.

Zelf samenstellen

Via ons meerkeuzesysteem kun je zelf een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden samenstellen, afgestemd op je eigen wensen en persoonlijke omstandigheden. Schaf bijvoorbeeld een nieuwe (e-)bike aan om naar je werk te fietsen, spaar je verlof voor die mooie reis of ga sporten met een voordelig abonnement.

Voor later

Je pensioen lijkt misschien nog ver weg. Toch fijn te weten, dat dit in de tussentijd goed geregeld is bij het PensioenFonds voor Zorg en Welzijn (PFZW). Zodra je bij ons start melden we je aan en ontvang je een informatiepakket.

Goed verzekerd

Je kunt bij ons gebruik maken van kortingen op zorgverzekeringen van IZZ en DSW. Daarnaast sluit Rijndam een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering bij Delta Lloyd voor je af. Zo ben je verzekerd van een inkomen bij arbeidsongeschiktheid. Heb je een reis-, inboedel- of autoverzekering nodig? We bieden je kortingen op alle verzekeringen van Centraal Beheer Achmea.

Ontwikkelen

We hebben aandacht voor je ontwikkeling en investeren graag in je deskundigheid en professionaliteit. Wij bieden verschillende opleidingsmogelijkheden, zoals beroepsopleidingen, bij- en nascholingscursussen, workshops en deelname aan congressen en symposia. Daarnaast heeft Rijndam een ‘Talent Ontwikkel Programma’ voor TOPmedewerkers. 

Ook plezier buiten werktijd

Samen met je collega’s meedoen aan een wijnproeverij of volleybaltoernooi? Er zijn allerlei activiteiten mogelijk via onze personeelsvereniging. Hou je van sporten? Sport dan met korting bij je favoriete fitnessclub of maak na werk gratis gebruik van onze fitnessruimte, gymzaal en (op locatie Westersingel) het zwembad. Ook kun je samen met je collega’s meedoen aan (sportieve) evenementen voor het goede doel. Er zijn verschillende evenementen voor de Stichting Vrienden van Rijndam. Daarnaast neemt Rijndam jaarlijks met teams deel aan de HandbikeBattle in Oostenrijk, Klimmen tegen MS in Frankrijk en de Roparun. Doe mee voor het goede doel én een ervaring om nooit te vergeten!