Direct naar de content Direct naar de footer

Ketenpartners

Samenwerken

Revalidatie is breed. Samenwerken met andere (zorg)organisaties is dan ook van belang om zorg en dienstverlening naadloos op elkaar aan te laten sluiten. Wij werken om die reden veel samen met anderen en breiden die samenwerkingsvormen ook steeds verder uit.

Ziekenhuizen

Rijndam werkt in het Albert Schweitzer Ziekenhuis, het Beatrixziekenhuis, Erasmus MC, Erasmus MC- Sophia, het Franciscus Vlietland, het Franciscus Gasthuis en het IJsselland Ziekenhuis. Daarnaast zijn onze revalidatieartsen regelmatig voor klinische consulten en poliklinische spreekuren aanwezig in het Havenziekenhuis.

Speciaal onderwijs

Rijndam werkt samen met het speciaal onderwijs en stemt de revalidatie daar nauw op af. In Rotterdam doen we dat met mytylschool de Brugtyltylschool Rotterdam en basisschool Pluspunt. In Dordrecht werken we samen met Kiem Onderwijs.

Onderzoeken

Wetenschappelijk onderzoek doet Rijndam met Erasmus MC. Lees op deze pagina meer informatie over onze onderzoeksactiviteiten, 

Opleiden

Voor de opleiding tot revalidatiearts werkt Rijndam nauw samen met het Maasstad Ziekenhuis. Intensief contact is er met Erasmus MC. Daar voeren we immers een deel van de opleiding tot revalidatiearts uit.

Samen met de Transfergroep van Hogeschool Rotterdam verzorgt ons afasieteam cursussen over afasie.