Wilt u de Cirkels van Nabijheid zelf gaan toepassen in uw revalidatiecentrum of school? Rijndam biedt een ‘Train de Trainer’ workshop aan. Deze staat gepland voor eind 2019.

Tijdens deze workshop leert u in de methodiek toe te passen op groepen. Aan het eind van de workshop krijgt u een werkboek mee en kunt u zelf de methodiek toepassen. Neem voor meer informatie en een prijsopgave contact op met Wolanda Werkman of Nynke Biegel.

Bent u geïnteresseerd in de workshop? Vul het inschrijfformulier in. Hiermee bent u nog nergens toe verplicht, maar dit garandeert u wel van een plek.

Geen trainer worden, maar wel als professional aan de slag gaan met de Cirkels van Nabijheid? Kijk dan op deze pagina voor meer informatie.

Op maat

Heeft u behoefte aan intensievere begeleiding voor het invoeren van Cirkels van Nabijheid in uw instelling? Wij kunnen tevens bij u op werkbezoek komen. Tijdens deze afspraak denken we met u mee over de invoering en de te nemen stappen en maken we na afloop een offerte op maat.

Locatie

De workshop vindt plaats op locatie Ringdijk.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wolanda Werkman (GZ psycholoog) of Nynke Biegel (logopedist) via 010-2111777. U kunt ook mailen naar cirkelsvannabijheid@rijndam.nl