Direct naar de content Direct naar de footer

Second opinion

Scroll naar

  Heb je problemen met de pasvorm van je prothese, veel pijnklachten of klachten bij het lopen? Kom je er met je instrumentmaker niet meer uit? Schroom dan niet om bij Rijndam Orthopedietechniek langs te komen voor een second opinion. Een second opinion geeft je een goed inzicht in je klachten, zodat deze opgelost kunnen worden en je geen hinder meer ervaart door problemen met je voorziening. Een second opinion bij Rijndam Orthopedietechniek is kosteloos en vrijblijvend. Wel wordt het consult van de arts, als deze bij de second opinion is betrokken, gedeclareerd aan de zorgverzekeraar. Hierdoor kan je eigen risico worden belast.

  Op zoek naar een tweede beoordeling? Je kunt terecht bij Rijndam Orthopedietechniek.

  Second opinion

  Bij Rijndam Orthopedietechniek ben je verzekerd van een deskundige second opinion op basis van actuele kennis, techniek en innovatie. Een combinatie van gespecialiseerde artsen en behandelaren, technici en orthopedisch instrumentmakers zorgen voor de juiste begeleiding. 

  Als je bij ons komt, bekijkt ons team samen met jou of je klachten te maken hebben met je prothese. De pasvorm en de uitlijning worden gecheckt. We nemen ruim de tijd voor een second opinion. Aan het einde van de afspraak krijg je van ons een advies mee voor je behandelend instrumentmaker.

  Vind je het lastig om te kiezen voor een second opinion? Bang om de intensieve band met je instrumentmaker te schaden, of om hem of haar teleur te stellen? Dat begrijpen we maar al te goed. Toch willen we je adviseren om de optie serieus te overwegen. Een ander team kijkt weer totaal anders naar je voorziening. Een frisse blik doet wonderen. Daarnaast voorzien we je graag van praktisch advies. Het gaat om jouw gezondheid, dus is het belangrijk dat je tevreden bent en eventuele twijfels of vragen weggenomen worden. Rijndam Orthopedietechniek helpt je hier graag mee.

  Contact

  T: 0102412555
  E: orthopedietechniek@rijndam.nl

  Openingstijden:
  ma t/m vr van 8.30 en 17.00 uur.