Direct naar de content Direct naar de footer

Orthopedisch technologen

Michiel Bakker

https://www.rijndam.nl/assets/uploads/images/medewerkers/Michiel-Bakker_Orthopedietechniek_ws.jpg

 “Blijf kritisch en een open blik houden op je werk”

Rijndam Orthopedietechniek is in januari 2015 opgestart. Voor mij was dit een nieuwe ontwikkeling in een al langere carrière. In 1977 ben ik begonnen als stagiair MTS werktuigbouw.  Daarna heb ik alle opleidingen, waaronder HBO orthopedische technologie, en functies (o.a. vestigingsmanager Rijndam/Erasmus MC) binnen het vakgebied doorlopen. Ik heb de kans gehad om mij breed te ontwikkelen in pro- en orthesiologie voor kinderen en volwassenen. Deze diversiteit geeft een extra dimensie aan het maken van een voorziening. Zo heb ik vanuit het Erasmus MC, in samenwerking met de specialist, de eerste redressiehelm (model Rotterdam) en de Erasmus bekkenband ontwikkeld. Vanuit Rijndam Orthopedietechniek worden nieuwe ontwikkelingen in de markt op de voet gevolgd om deze te kunnen inzetten voor onze cliënten.  
 

Juul Adriaensen, orthopedisch technoloog en bewegingstechnoloog

https://www.rijndam.nl/assets/uploads/images/medewerkers/Juul_Adriaense_orthopedisch_technoloog_Orthopedietechniek_ws.jpg

 “Het mooiste wat er is, is om mensen weer mobiel te maken.”

Sinds september 2019 werk ik bij Rijndam Orthopedietechniek. Ik heb de opleiding bewegingstechnologie afgerond en ben in september 2019 gestart met de deeltijd opleiding orthopedische technologie, welke ik in maart 2021 heb afgerond. Binnen Rijndam Orthopedietechniek heb ik tijdens mijn opleiding de kans gekregen om het vak te groeien tot waar ik nu ben. Ik vind het super mooi dat we mensen hun mobiliteit terug kunnen geven en vanuit die visie werk ik met passie aan de hulpmiddelen.

Binnen Rijndam Orthopedietechniek ben ik me aan het specialiseren op het gebied van armprotheses. Naast de armprotheses richt ik mij op de orthese voorzieningen. 

Ik vindt het mooi om binnen Rijndam Orthopedietechniek de kans te krijgen mij te ontwikkelen en gebruik te mogen maken van de nieuwste technieken.