Direct naar de content Direct naar de footer

Orthopedisch technisch medewerkers

Arno Desjardijn

https://www.rijndam.nl/assets/uploads/images/medewerkers/Arno-Desjardijn_Orthopedisch_technisch_medewerker_Orthopedietechniek_ws.jpg

"Als de klant blij is met de voorziening, ben ik dat ook!”

Sinds januari 2015 werk ik bij Rijndam Orthopedietechniek als orthopedisch technicus. In 1996 volgde ik na mijn opleiding MTS een stage bij een orthopedisch bedrijf en daar ben ik na afloop van die stage meteen aangenomen. Ik werk voornamelijk achter de schermen aan prothesen en orthesen die niet standaard zijn, maar maatwerk. Met mijn creativiteit probeer ik dingen die onmogelijk lijken, mogelijk te maken. Ik vind het mooi om voor praktische problemen een oplossing te bedenken. Het leuke aan dit werk is dat je nog echt met je handen werkt, echt ambachtelijk. Mijn baan is leuk en afwisselend.

En natuurlijk is het vooral erg mooi als je van de instrumentmaker terug hoort dat de klant blij is met de voorziening. Al die facetten maken dat ik hier echt op m’n plek zit.

Maykel Krooswijk

https://www.rijndam.nl/assets/uploads/images/medewerkers/Maykel-Krooswijk_Orthopedisch-technisch-medewerker_ws_%281%29.jpeg

 “Samen met de instrumentmaker maak ik de klant blij.”

Sinds september 2017 werk ik bij Rijndam Orthopedietechniek als orthopedisch technicus. Ik heb de opleiding tot metaal-technieker afgerond in 1999. Begin 2008 ben ik in aanraking gekomen met de orthopedie. Ik ben daar begonnen als productiemedewerker en inmiddels ben ik doorgegroeid tot een allrounder in de orthopedietechniek. Ik heb alle kneepjes van het vak geleerd van oudere collega’s. Hen ben ik heel dankbaar.
Binnen Rijndam werk ik voornamelijk achter de schermen aan prothesen en orthesen die niet standaard zijn, maar vooral maatwerk. Samen met de orthopedisch instrumentmaker overleg ik intensief zodat we een goed en mooi product kunnen afleveren aan de klant. Het is een prachtig vak en ik hoop nog veel te leren. Want uitgeleerd ben je nooit in dit vakgebied.