Direct naar de content Direct naar de footer

Administratief medewerkers

Tina Bekker

https://www.rijndam.nl/assets/uploads/images/medewerkers/Tina_Bekker_Orthopedietechniek_20161201.jpg

“Ik ben met het welzijn van mensen bezig, dat is dankbaar werk!”

Na een korte inwerkperiode ben ik per 1 januari 2015 vol enthousiasme aan de slag gegaan bij Rijndam Orthopedietechniek. Na 25 jaar in het bankwezen gewerkt te hebben, is dit een heel ander vakgebied. Ik had een zeer zakelijke functie en ben nu met het welzijn van mensen bezig, een zeer dankbare taak. Het persoonlijke contact aan de balie, het ondersteunen van de instrumentmakers, de administratieve verwerking richting de zorgverzekeraars, ik doe het allemaal met veel plezier! Ik kan met recht zeggen dat ik trots ben bij dit bedrijf te mogen werken. Wij zetten de klant echt bovenaan.

En laten we eerlijk zijn, onze klanten verdienen niets minder!

Petra Kok

https://www.rijndam.nl/assets/uploads/images/medewerkers/Petra_Kok_baliemedewerker_Orthopedietechniek_ws_website.jpg

“Geen dag is hier hetzelfde.”

Sinds oktober 2018 werk ik als administratieve kracht voor Rijndam Orthopedietechniek. Na bijna 20 jaar in de kraamzorg en jeugdgezondheidszorg ben ik heel blij met dit nieuwe uitdagende werkveld. In deze functie ben je de spil tussen de klanten, de instrumentmakers, de artsen en de zorgverzekeraars. De combinatie van persoonlijk contact met onze klanten, het ondersteunen van de instrumentmakers en de zeer diverse administratieve taken past goed bij mij. Het leukst aan werken hier vind ik dat geen dag hetzelfde is. In deze dynamische omgeving mag ik er samen met het betrokken en enthousiaste team voor zorgen dat alle klanten zich gehoord voelen en tevreden met hun voorziening weer weggaan.

Onze klanten gaan voor alles en dat is precies hoe het hoort te zijn!

Annelies Klaij

https://www.rijndam.nl/assets/uploads/images/medewerkers/Annelies_Klaij_telefoniste_receptioniste_Orthopedietechniek_ws.JPG

"Wat centraal staat, zijn onze klanten."

In september 2020 ben ik begonnen bij Rijndam Orthopedietechniek. Ik was opzoek naar een dynamische werkomgeving en dat heb ik hier zeker gevonden. De diversiteit in werkzaamheden en het sociale aspect maken dat je geen dag hetzelfde beleefd. De levendigheid en energie in ons gehele team en het veelvuldig contact met klanten, maken het voor mij een fijne werkplek. 

En wat er altijd centraal staat, zijn onze klanten. Zij verdienen het beste op alle vlakken en dat willen wij ze ook bieden.