Direct naar de content Direct naar de footer

Over Rijndam Orthopedietechniek

Rijndam Orthopedietechniek is een orthopedische instrumentmakerij binnen Rijndam Revalidatie. Hier kun je terecht voor armprothesen, beenprothesen en verschillende soorten orthesen (spalken en braces). Een combinatie van gespecialiseerde artsen en behandelaren, technici en orthopedisch instrumentmakers zoeken samen met jou naar passende oplossingen voor beperkingen die zijn ontstaan door ziekte of ongeval. Rijndam Orthopedietechniek beschikt over een eigen werkplaats en een team van medewerkers die goed inspelen op individuele vraagstukken en zorgen voor de juiste begeleiding.  
Voor elke patiënt bieden we een voorziening op maat.

Ik ben een echte techneut

Gert-Jan Ruigrok

Ik ben altijd bezig met techniek en het zoeken van creatieve technische oplossingen, zowel thuis al op mijn werk. Werken bij Rijndam Orthopedietechniek is voor mij de ideale combinatie van werken met techniek en met mensen.

Leer al de instrumentenmakers kennen

Als de klant blij is met de voorziening, ben ik dat ook!

Arno Desjardijn

Ik werk voornamelijk achter de schermen aan prothesen en orthesen die niet standaard zijn, maar maatwerk. Ik vind het mooi om voor praktische problemen een oplossing te bedenken. Het leuke aan dit werk is dat je nog echt met je handen werkt, echt ambachtelijk. 

Leer alle technici kennen

Blijf kritisch en een open blik houden op je werk

Michiel Bakker

Ik heb de kans gehad om mij breed te ontwikkelen in pro- en orthesiologie voor kinderen en volwassenen. Deze diversiteit geeft een extra dimensie aan het maken van een voorziening.

Onze orthopedisch technologen

Ik ben met het welzijn van mensen bezig, dat is dankbaar werk!

Tina Bekker, managementassistent

Na een korte inwerkperiode ben ik per 1 januari 2015 vol enthousiasme aan de slag gegaan bij Rijndam Orthopedietechniek. Ik had een zeer zakelijke functie en ben nu met het welzijn van mensen bezig, een zeer dankbare taak.

Leer alle administratief medewerkers kennen