Direct naar de content Direct naar de footer

Over Rijndam Orthopedietechniek

Scroll naar

  Rijndam Orthopedietechniek is een orthopedische instrumentmakerij binnen Rijndam Revalidatie. Hier kun je terecht voor armprothesen, beenprothesen en verschillende soorten orthesen (spalken en braces). Een combinatie van gespecialiseerde artsen en behandelaren, technici en orthopedisch instrumentmakers zoeken samen met jou naar passende oplossingen voor beperkingen die zijn ontstaan door ziekte of ongeval. Rijndam Orthopedietechniek beschikt over een eigen werkplaats en een team van medewerkers die goed inspelen op individuele vraagstukken en zorgen voor de juiste begeleiding.  
  Voor elke patiënt bieden we een voorziening op maat.

  Ik ben een echte techneut.

  Gert-Jan Ruigrok

  Ik ben altijd bezig met techniek en het zoeken van creatieve technische oplossingen, zowel thuis al op mijn werk. Werken bij Rijndam Orthopedietechniek is voor mij de ideale combinatie van werken met techniek en met mensen.

  Leer al de instrumentenmakers kennen

  Onze cliënten hebben de volle aandacht van ons nodig

  Marcel Conradi, directeur orthopedietechniek

  Mensen met een amputatie hebben een uitermate slechte tijd achter de rug als ze bij ons komen. Het is belangrijk om de ruimte en de tijd te nemen om samen met de cliënt te achterhalen welke wensen hij of zij heeft.

  Ontmoet het management

  “Je bent in dit beroep nooit uitgeleerd!”

  Nicky Hettich

  De techniek trekt mij erg aan. Ik vind het prettig om met mijn handen bezig te zijn. Het beroep van orthopedisch technicus is een mooi en bijzonder beroep omdat je er je eigen creativiteit in kwijt kan. Het leuke van deze baan is dat je nooit uitgeleerd bent, er komen altijd weer nieuwe technieken op je pad. Dit houdt het werk spannend!

  Leer alle technici kennen

  Blijf kritisch en een open blik houden op je werk”

  Michiel Bakker

  Ik heb de kans gehad om mij breed te ontwikkelen in pro- en orthesiologie voor kinderen en volwassenen. Deze diversiteit geeft een extra dimensie aan het maken van een voorziening.

  Onze orthopedisch technologen

   “Ik ben met het welzijn van mensen bezig, dat is dankbaar werk!”

  Tina Bekker, managementassistent

  Na een korte inwerkperiode ben ik per 1 januari 2015 vol enthousiasme aan de slag gegaan bij Rijndam Orthopedietechniek. Ik had een zeer zakelijke functie en ben nu met het welzijn van mensen bezig, een zeer dankbare taak. Het persoonlijke contact aan de balie, het ondersteunen van de instrumentmakers, de administratieve verwerking richting de zorgverzekeraars, ik doe het allemaal met veel plezier! Ik kan met recht zeggen dat ik trots ben bij dit bedrijf te mogen werken. Wij zetten de klant echt bovenaan.

  En laten we eerlijk zijn, onze klanten verdienen niets minder!