Hier vindt u alle voorzorgsmaatregelen voor overige bezoekers die wij treffen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Mocht de informatie die u zoekt er niet tussen staan, neem dan telefonisch contact op via telefoonnummer 010 - 241 24 12.  Actuele informatie over het coronavirus leest u op de website van het RIVM.

Klik hier om terug te gaan naar de hoofdpagina 'het coronavirus'.

Mondkapje verplicht
Met ingang van woensdag 21 oktober geldt een verplichting tot het dragen van een mondneuskapje bij het bezoek aan onze locaties. Dit is van toepassing voor alle patiënten en bezoekers vanaf 13 jaar. Wij vragen u dit (niet medische) mondkapje zelf mee te brengen.Uw mondneusmasker doet u op voor binnenkomst.

  • Zolang u zich binnen één van de gebouwen van Rijndam beweegt, draagt u het mondneusmasker.
  • Als u op uw plek zit én de 1,5 meter regel in acht kan nemen, mag het mondneusmasker tijdelijk af.
  • Ook bij het verlaten van onze locatie draagt u uw mondneusmasker.

Lees hier hoe u een mondkapje op de juiste wijze gebruikt.

Registratie en gezondheidscontrole
Alle bezoekers worden geregistreerd en gescreend op klachten passend bij COVID-19. U ontvangt hierbij een formulier waarop uw contactgegevens van de worden vermeld. Dit formulier dient u bij u te dragen en na afloop van het bezoek in te leveren bij de centrale receptie. Wanneer wij klachten constateren die kunnen wijzen op een besmetting, krijgt u geen toegang tot Rijndam. 

​Locatie Westersingel
Op deze locatie is alleen onze hoofdingang geopend. Het restaurant is alleen geopend voor verplegend personeel.