We hebben positief nieuws. Met ingang van zaterdag 5 juni kunnen we binnen Rijndam de coronamaatregelen voor onze klinische patiënten en hun bezoekers op de locatie Westersingel weer wat versoepelen. 

Bezoek

  • De zogenaamde bezoekersbubbel is opgeheven. Dit betekent dat bezoekers aan onze patienten niet meer op een registratielijst als vaste bezoeker hoeven te staan.
  • Er mogen vanaf dit weekend weer 2 bezoekers per dag op bezoek komen. Hierbij geldt voor volwassenen patiënten nog wel maximaal 1 bezoeker tegelijkertijd. 
  • Een bezoeker mag doordeweeks weer maximaal 2 kinderen onder de 18 jaar meenemen. Deze kinderen komen uit hetzelfde huishouden. Deze versoepeling geldt zowel voor volwassen klinische patiënten als voor de kinderafdeling.
     

Café Antilope
Het terras van ons café is sinds kort weer open. Vanaf 5 juni, dus aanstaande zaterdag, mag het café binnen ook weer open!

Versoepelingen zijn alleen mogelijk als we ons met zijn allen houden aan de voorzorgsmaatregelen. We vragen u dan ook op onze locaties om 1,5 meter afstand van anderen te blijven houden en uw mondneusmasker te dragen. 

Hier vindt u alle coronamaatregelen die op dit moment binnen Rijndam gelden.