Bij Rijndam is de veiligheid van onze patiënten de hoogste prioriteit. Daarom doen we er alles aan verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Omdat we patiënten veilige, kwalitatieve zorg willen blijven bieden en onze medewerkers niet onnodig bloot willen stellen aan risico’s, houden we alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en sluiten onze maatregelen hier op aan. Hieronder een paar maatregelen. Uitgebreide informatie vindt u in onze veelgestelde vragen.

Kliniek Westersingel

  • Van maandag t/m vrijdag zijn de bezoekuren van 17.30 tot 19.30 uur. Vanaf 11 juli zijn de bezoekuren in het weekend van 14.00 tot 19.30 uur.​
  • Tijdens de bezoekuren zijn 1 volwassene en maximaal 2 kinderen onder de 12 jaar toegestaan als een ouder is opgenomen. Klik hier voor meer informatie over de nieuwe bezoekersregeling.
  • Buiten de bezoektijden is op locatie Westersingel alleen de hoofdingang geopend. Bij de hoofdingang bellen patiënten, medewerkers en bezoekers via de intercom de receptie; deze beoordeelt vervolgens of de deur wordt geopend​. Vervolgens vindt er uitvraag naar klachten passend bij COVID-19 plaatst.
  • ​Vanaf zaterdag 13 juni is dag- en weekendverlof weer toegestaan. 
    Klik hier voor meer informatie over de verlofregeling.

Poliklinische locaties

  • Onze poliklinische locaties zijn in stappen weer van start met de zorg aan patiënten. In eerste instantie betreft het vooral (semi-)spoedzorg. 
  • Patiënten die voor een poliklinische afspraak op onze locaties kunnen komen, worden gebeld. Wij verzoeken u niet zelf naar ons te bellen. 
  • Overige poliklinische afspraken worden zoveel mogelijk omgezet in een telefonische afspraak of teleconsult. U wordt hierover geïnformeerd.

Als u wilt weten welke voorzorgsmaatregelen we per locatie treffen, lees dan de veel gestelde vraag 'Gaat mijn poliklinische afspraak door?'

Specifieke informatie over de kliniek vindt u op www.rijndam.nl/coronabulletin.

We realiseren ons dat deze verregaande maatregelen voor u grote impact kunnen hebben. We bedanken u voor uw begrip en flexibiliteit