Laat u voor vertrek goed informeren over de geldende coronaregels van uw bestemming. Voorkom vervelende verrassingen op reis. Check vóór en tijdens uw vakantie alle risico’s en de kleurcode per land op www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen.  

Wees bewust dat het reisadvies voor een land, of voor een regio, snel kan wijzigen. Bij code oranje of rood heeft dit maatregelen tot gevolg, zoals twee weken in quarantaine bij terugkomst of het niet tijdig kunnen terugreizen.

Keert u terug vanuit een oranje of rood risicogebied?
Dan geldt het dringende advies van de RIVM om 14 dagen in thuisquarantaine te gaan. Dit heeft ook gevolgen voor uw afspraken bij Rijndam. U kunt niet naar de locatie van Rijndam komen voor uw behandeling. We verzoeken u in dat geval uw afspraak tijdig bij ons af te zeggen. 

In overleg met uw behandelend arts wordt bepaald hoe uw behandeling voortgezet wordt. Dit kan telefonisch of via videoconsult zijn. Zodra u na de 14 dagen quarantaine klachtenvrij bent, is behandeling op locatie van Rijndam weer mogelijk.

Meer informatie over de coronamaatregelen bij Rijndam  
Bij Rijndam is de veiligheid van onze patiënten de hoogste prioriteit. Daarom doen we er alles aan verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Omdat we patiënten veilige, kwalitatieve zorg willen blijven bieden en onze medewerkers niet onnodig bloot willen stellen aan risico’s, houden we alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en sluiten onze maatregelen hier op aan. Uitgebreide informatie vindt u in onze veelgestelde vragen.