In 2022 verhuist Rijndam Kinderrevalidatie van de Ringdijk naar de Hazelaarweg 50. Er staat dan een splinternieuw gebouw waar kinderen zich maximaal kunnen ontwikkelen.

Samen met de mytyl-en tyltylschool
Naast Rijndam huisvest het gebouw ook mytylschool De Brug en tyltylschool Rotterdam. Deze scholen bieden speciaal onderwijs aan leerlingen van 4 t/m 20 jaar. Net als nu op de Ringdijk en de Roerdomplaan werkt Rijndam intensief samen met deze scholen. Hierdoor benutten we elkaars expertise en bundelen we onze krachten. Met dit nieuwe gebouw creëren we samen een veilige en uitdagende omgeving voor onze patiënten c.q. leerlingen. We blijven overigens ook na de verhuizing kinderrevalidatie aanbieden op de Roerdomplaan en op de Sitterstraat in Dordrecht.

Definitief Ontwerp
De afronding van het Definitief Ontwerp van dit nieuwe gebouw is in zicht. Het wordt een modern, licht pand, waarbij natuurlijke materialen en kleuren de overhand krijgen. Ook komt er een smartlab en een looplab, waar veel ruimte is voor innovatie.

Informatieavond voor omwonenden Hazelaarweg
Maandagavond 2 december is er een informatieavond voor buurtbewoners. Tussen 19:30 - 21:00 uur is iedereen van harte welkom in de foyer van De Buurvrouw aan de Larikslaan 200 in Rotterdam. De architect, de gemeente Rotterdam, de scholen en Rijndam zijn dan aanwezig voor het beantwoorden van vragen en het geven van meer informatie over dit nieuwbouwproject.