Datum: 02 februari 2020 09:00 - 17:00

Op zondag 2 februari 2020 wordt de Zuiderparkloop ... georganiseerd. Een unieke loop in de regio Rotterdam, door het schitterende Zuiderpark, langs mooie plassen en paden met start en finish nabij Ahoy. De Zuiderparkloop richt zich op een breed publiek; iedereen mag en kan meedoen! Er is een familierun van 0.5/1/1,5 km, 5/10 km, 15/20/25 km en een bedrijvenruin. De opbrengst van de loop gaat naar het goede doel: Vrienden van Rijndam Revalidatie. 

Het doel van de loop is om zoveel mogelijk geld op te halen om onze wensen voor patiënten in vervulling te laten gaan. Doe en help jij mee?

Het is de bedoeling dat IEDEREEN mee kan doen, met en zonder beperking! Wil je racerunnen bijvoorbeeld; je bent van harte welkom! Kom in actie en zamel geld in onder je vrienden, familie en netwerk voor de Vrienden van Rijndam Revalidatie. Laten we samen zorgen dat iedereen kan sporten.

Je kan van deelnemers hun persoonlijke donatiepagina opzoeken en doneren. Rechtstreeks doneren kan ook via de knop DONEER HIER.  Deelnemers kunnen via de knop START EIGEN ACTIE een persoonlijke pagina aanmaken.

Alvast bedankt namens Vrienden van Rijndam en tot 2 februari 2020!