Datum: 22 juni 2019 13:00 - 17:00

Op zaterdag 22 juni 2019 organiseren Stichting KTMCO en Stichting DaDa in samenwerking met Knights Templar Motorcyclist Charity Organization voor de derde keer "Onbeperkt op Weg" in Moordrecht. Een heel bijzonder evenement met als doel om kinderen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking of ernstige ziekte een mooie dag te bezorgen met ritjes op stoere motoren, in snelle auto’s en andere bijzondere voertuigen.  

Jullie zijn, samen met jullie familie en/of verzorgers van harte welkom op: zaterdag 22 juni a.s. van 13.00 – 17.00 uur

Wat gaat er allemaal gebeuren? Uiteraard is het rijden het belangrijkste onderdeel van de dag maar er zijn ook nog tal van activiteiten zoals bijvoorbeeld knutselen, het beschilderen van T-shirts, schminken en het zetten van glittertattoo’s, er is zelfs een speciale motor aanwezig waarop men in een rolstoel kan meerijden en zelf een lesauto besturen behoort ook tot de mogelijkheden en natuurlijk is er van alles te eten en te drinken en kunnen wij de hele dag genieten van gezellige muziek. 

Deze dag is mogelijk gemaakt door de inzet van heel veel vrijwilligers, bestuurders van bijzondere auto’s, berijders van prachtige motoren en bedrijven die ons op allerlei manieren ondersteunen. 

Kortom, we hopen dat het weer een onvergetelijke dag gaat worden. 

Wij hebben er zin in, komen jullie ook? Meld je dan vooraf even via het aanmeldformulier

Een intiatief van Stichting KTMCO en Stichting DaDa.