Datum: 21 november 2017 15:45 - 18:00 Voor wie: Professionals vanuit onderwijs en gemeente die betrokken zijn bij leerlingen met een motorische beperking

Locatie: Rijndam Revalidatie, locatie Ringdijk, Ringdijk 84, 3054 KV, Rotterdam

Een interactieve netwerkbijeenkomst om de samenwerking te optimaliseren tussen Rijndam Kinderrevalidatie en de betrokken professionals vanuit onderwijs en gemeente. Het doel is om gezamenlijk de leerlingen met een motorische beperking in het reguliere onderwijs de beste zorg te kunnen leveren.

Tijdens deze interactieve middag presenteren we verschillende producten en diensten van Rijndam die ingezet kunnen worden bij deze doelgroep. Daarnaast is er ruimte voor vragen en discussie. Ook wisselen we graag informatie uit met de professionals uit de onderwijswereld, met betrekking tot hun wensen en verwachtingenten van onze dienstverlening en communicatie. Vanuit Rijndam zullen er een aantal revalidatie artsen aanwezig zijn en verschillende (para)medische disciplines. Wij hopen er met elkaar een succesvolle middag van te maken.

Lijkt het je leuk om deel te nemen aan deze netwerkmeeting van Rijndam Kinderrevalidatie met het regulier en speciaal onderwijs? De onderlinge samenwerking met Rijndam te intensiveren en verbeteren? Ervaringen vanuit de praktijk te delen? Meld je dan nu aan.

Programma:

16.00 uur – 16.15 uur:  Opening en inleiding door Els van der Hoff (maatschappelijk werker) en Inez van der Ham (revalidatie arts)

16.15 uur – 16.45 uur:  Presentatie ‘Behandeling pijn en chronische vermoeidheid’ door Janneke van der Linden (GZ psycholoog)

Keuze uit één van de twee workshops;

16.45 uur – 17.10 uur: ‘Focuspoli’ door Lia Persoons (ergotherapeut)

16.45 uur – 17.10 uur: ‘Computer en Handicap’ door Sylvie Suijkerbuijk (ergotherapeut)

17.10 uur – 17.30 uur: Pauze, mogelijkheid om elkaar te spreken

17.30 uur – 18.00 uur: Discussie, verwachtingen ten aanzien van vervolg en afsluiting