Datum: 27 november 2017 19:00 - 21:00

Maandag 27 november a.s. bent u van harte welkom op onze informatieavond over de bouwplannen van Rijndam Revalidatie, locatie Westersingel 300. Wij tonen u dan graag het ontwerp van de architect Mecanoo en vertellen u meer over de planning van de bouwwerkzaamheden, welke in het eerste kwartaal van 2018 gaan starten.

Wellicht dat u al aanwezig bent geweest op onze informatiebijeenkomst in het voorjaar en reeds het één en ander weet van onze bouwplannen. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunt u alvast lezen wat deze plannen precies inhouden op www.rijndam.nl/bouwnieuws. Hier ziet u ook enkele afbeeldingen van het beoogde eindresultaat. Zo komt er bijvoorbeeld een groene voortuin aan de Westersingel en wordt er een binnenstraat gerealiseerd die zorgt voor een verbinding van de Westersingel met het Museumpark. Deze doorgang wordt ook toegankelijk voor omwonenden.

Mocht u tijdens deze informatieavond verhinderd zijn, maar u heeft wel een vraag voor ons, dan kunt u een e-mail sturen naar info@rijndam.nl.