Heeft u problemen met de pasvorm van uw prothese, veel pijnklachten of klachten bij het lopen? Komt u er met uw instrumentmaker niet meer uit? Schroom dan niet om bij Rijndam Orthopedietechniek langs te komen voor een second opinion.

Een second opinion bij Rijndam Orthopedietechniek  is kosteloos en vrijblijvend. Een second opinion geeft u een goed inzicht in uw klachten, zodat deze zo snel mogelijk tot de verleden tijd behoren. Zo ondervindt u geen hinder meer door problemen met uw voorziening.

Orthopedietechniek brengt voor een second opinion geen kosten in rekening. Wel wordt het consult van de arts, als deze bij de second opinion is betrokken, worden gedeclareerd aan de zorgverzekeraar. Hierdoor kan uw eigen risico worden belast.

Hoe werkt een second opinion?

Als u bij ons komt, kijkt ons team samen met u of uw klachten te maken hebben met uw prothese. De pasvorm en de uitlijning worden gecheckt. We nemen ruim de tijd voor een second opinion. Aan het einde van de afspraak krijgt u van ons een advies mee voor uw behandelend instrumentmaker.

Twijfelt u over een second opinion?

U vindt het lastig om te kiezen voor een second opinion? Bang om de intensieve band met uw instrumentmaker te schaden? Of om hem of haar teleur te stellen? Dat begrijpen we maar al te goed.

Toch willen we u adviseren om de optie serieus te overwegen. Een ander team kijkt weer totaal anders naar uw voorziening. Een frisse blik doet wonderen. Daarnaast voorzien we u graag van praktisch advies.

Het gaat om uw gezondheid, dus is het belangrijk dat u tevreden bent en eventuele twijfels of vragen weggenomen worden. Rijndam Orthopedietechniek helpt u hiermee graag.