Vacaturenummer: QKJ2061 Aantal uren: 0,7 - 0,8 FTE

KINDERREVALIDATIEARTS │ Cluster kinderrevalidatie │  0,7 – 0,8 fte │Ringdijk / Sitterstraat

Voor een dubbele periode van zwangerschapsvervanging zoeken wij een tijdelijke collega. Wij zijn per half juli op zoek naar een gedreven kinderrevalidatiearts.

Wat ga je doen?
De Kinderrevalidatie in Rijndam Revalidatie streeft ernaar een prominente rol te spelen in het begeleiden van kinderen en hun gezin naar zelfstandigheid in de brede zin, uitgaande van de mogelijkheden van het kind. Uitgangspunt zijn de hulpvragen van het kind en zijn of haar omgeving.

De kinderrevalidatie kenmerkt zich door vernieuwing en innovatie in de zorg. Op aantal terreinen wordt regionale expertise zo veel mogelijk uitgebreid. Anderzijds worden de grenzen van de specialistische kinderrevalidatie bewaakt en onderscheidt het zich als tweede- en derdelijns zorg. Het samenwerken met diverse specialisten in de zorg , eerste lijn en onderwijs, om de begeleiding van kinderen optimaal rond het kind te organiseren, is essentieel onderdeel van het vak.

In het dagelijks werk doe je poliklinische spreekuren, intakes van nieuwe patiënten, overleg je met de naastgelegen mytylschool en zit je multidisciplinaire teambesprekingen met ouders voor.

Wie ben jij?
Je bent kinderrevalidatiearts of je hebt binnenkort je opleiding tot revalidatiearts afgerond. Ook een kinderarts met affiniteit voor revalidatiezorg kan solliciteren. Je hebt affiniteit met poliklinische kinderrevalidatie. Je kunt bruggen bouwen en goed contacten onderhouden. Ook heb je een zelfstandige, flexibele en enthousiaste werkhouding.
Verder beschik je over:

 • goede contactuele eigenschappen;
 • flexibiliteit;
 • een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) binnen een maand nadat je bij ons bent komen werken.

Wat bieden wij?
Het betreft een tijdelijk dienstverband voor de duur van vervanging van twee aansluitende zwangerschaps-/bevallingsverloven, voor 0,7 – 0,8 fte. Het salaris is passend bij jouw taken en verantwoordelijkheden. De arbeidsvoorwaardenregeling Medisch Specialisten (AMS) is van toepassing.
Bij ons kun je rekenen op:

 • de mogelijkheid tot deelname aan een collectieve arbeidsongeschiktheids- en zorgverzekering;
 • een uitstekende pensioenregeling;
 • een prettige werksfeer met collega’s die je goed inwerken en voor je klaar staan;
 • diverse mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling.

Waar is jouw werkplek?
Binnen de afdeling worden kind en ouders begeleid op locaties Rotterdam en Dordrecht: op mytylscholen, poliklinisch en op de peutergroepen. Er zijn multidisciplinaire spreekuren in verschillende ziekenhuizen in de regio. De vakgroep kinderrevalidatie heeft goede onderlinge samenwerking en afstemming over (de ontwikkelingen in) de patiëntenzorg. Ook participeren zij actief in landelijke werkgroepen en gremia van de sectie kinderrevalidatie.
Ons team heeft enthousiaste, competente medewerkers die goed samenwerken, zowel in de multidisciplinaire revalidatiebehandeling als in de ketens met andere zorgaanbieders. De kennis en vaardigheden horend bij de kinderrevalidatie wordt door de medewerkers verder ontwikkeld en uitgedragen voor o.a.de opleiding tot revalidatiearts en kinderfysiotherapie.

Wie zijn wij?
Werken bij Rijndam Revalidatie betekent bijdragen aan de beste revalidatiegeneeskundige zorg voor mensen met een beperking als gevolg van een lichamelijke ziekte, ongeval of aangeboren aandoening. Om deze topzorg vanuit 18 locaties te bieden, investeren we voortdurend in wetenschappelijk onderzoek, innovaties en opleiding. Werk jij binnenkort, samen met onze ruim 800 deskundige en betrokken medewerkers, ook aan meer kwaliteit van leven voor onze patiënten?

Wil jij ons team versterken?
Solliciteer dan direct en vul het online formulier in. Liever eerst contact? Voor vragen over het werving- en selectieproces kan je Soraya Kranenburg van de afdeling HR via WhatsApp een bericht sturen op 06 – 57 67 56 13.
Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met mevrouw I. van der Ham (revalidatiearts/medisch manager) of de heer Van den Boom (manager bedrijfsvoering) beiden te bereiken op telefoonnummer 010 – 211 17 77.

Daniëlle werkt als verpleegkundige op onze post-IC afdeling voor coronapatiënten. "‘Het werken met coronapatiënten is een hele ervaring. Vanuit mijn omgeving krijg ik veel vragen over mijn werk, omdat iedereen bezig is met corona. Als ik er dan over vertel, merk ik hoe bijzonder het eigenlijk is dat ik met coronapatiënten mag werken en hoe trots ik ben op wat we hier doen!"

Lees hier het volledige artikel: Verpleegkundige Daniëlle werkt op een post-IC afdeling voor coronapatiënten: ‘Ze zijn verzwakt, maar enorm gemotiveerd’.

Vacaturenummer: QPK2058 Aantal uren: 32-36
 • Standplaats:

MBO Verpleegkundige │ Kliniek-Kinderafdeling │ 32-36 uur per week │ locatie Westersingel

“Ik ben heel positief! De verpleegkundigen maken altijd tijd voor een gesprek en luisteren naar mijn verhaal”.

 • Wil jij als verpleegkundige ook het verschil maken voor je patiënt?
 • Kun jij met je kennis, gezonde dosis humor en positieve energie onze patiënten weer nieuw perspectief geven?
 • Gaat je hart sneller kloppen van medisch specialistische revalidatiezorg?

Dan is de vacature voor MBO verpleegkundige misschien wat voor jou!

Wat ga je doen?
Je verleent en coördineert verpleegkundige zorg en psychosociale begeleiding in veelal voorspelbare situaties om herstel, gezondheid en vitaliteit van individuele patiënten te bevorderen.
Je bent het dagelijkse centrale aanspreekpunt van de patiënt en zijn naaste omgeving. Als onderdeel van een multidisciplinair team, werk je nauw samen met de andere zorgprofessionals aan het beste revalidatietraject voor de patiënt. Je bent nauw betrokken bij de langdurige, intensieve zorg en begeleiding van patiënten, die hard werken aan hun herstel en kwaliteit van leven en je leert hen écht kennen. Je bevordert zelfredzaamheid en neemt waar nodig zorg over. Je biedt patiënten, na een ingrijpende gebeurtenis, een nieuw perspectief door hen te motiveren, ADL vaardigheden te leren en te begeleiden in het hervinden van vertrouwen en geluk.

Wie ben jij?
Je krijgt energie van het regisseren van de best mogelijke revalidatiezorg in samenwerking met andere zorgprofessionals op de afdeling. Vanuit jouw expertise als verpleegkundige ben je servicegericht en in staat om de juiste prioriteiten te stellen. Je bent proactief en denkt in oplossingen. Daarnaast ben je flexibel; zo ben je inzetbaar in verschillende diensten. Je levert graag een bijdrage aan de verbetering van de kwaliteit van verpleegkundige zorg door o.a. participatie in werkgroepen en het bijdragen aan protocollen en procedures.
Verder beschik je over:

 • afgeronde MBO opleiding tot verpleegkundige en een BIG-registratie;
 • relevante werkervaring als verpleegkundige, waarbij ervaring in de revalidatie mooi mee genomen zou zijn;
 • affiniteit met langdurige, intensieve zorg en begeleiding van patiënten;
 • affiniteit met het werken met kinderen en tieners;
 • een grote dosis humor en energie;
 • een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) binnen een maand nadat je bij ons bent komen werken.

Wat bieden wij?
We bieden je een (parttime) dienstverband met een vaste aanstelling. Het salaris is passend bij jouw taken en verantwoordelijkheden. Je wordt ingedeeld in FWG schaal 45, max. € 3.225 = bruto per maand o.b.v. 36 – urige werkweek en afhankelijk van je ervaring en opleiding (CAO Ziekenhuizen).
Bij ons kun je rekenen op:

 • een vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • korting op een nieuwe fiets of op je sportabonnement;
 • de mogelijkheid tot deelname aan een collectieve arbeidsongeschiktheids- en zorgverzekering;
 • een uitstekende pensioenregeling;
 • diverse mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling;
 • nabijheid van het openbaar vervoer en parkeermogelijkheden;
 • een prettige werksfeer met collega’s die je goed inwerken en voor je klaar staan.

Verder heeft iedere medewerker in het kader van duurzame inzetbaarheid een persoonlijk levensfasebudget (PLB).

Waar is jouw werkplek?
Je werkt in de kliniek op onze hoofdlocatie aan de Westersingel in hartje Rotterdam. De kliniek bestaat uit: De afdeling Dwarslaesie/heelkunde waar wij klinische revalidatiegeneeskundige zorg bieden aan patiënten met een dwarslaesie, multitrauma en amputaties op 40 bedden. De afdeling Neurorevalidatie met 61 bedden voor volwassen patiënten met centraal neurologische problematiek (met name CVA en traumatisch hersenletsel) met cognitieve stoornissen. De Kinderafdeling waar wij de poli-dag-en klinische revalidatie voor kinderen en jongeren in de leeftijd 0-20 jaar op 15 bedden en in groepsgewijze dagrevalidatie verzorgen. In welk team je ook komt te werken: de sfeer binnen de teams is goed. Ondanks alle drukte en hectiek staan de collega’s klaar voor elkaar én voor elke patiënt.

Omdat de zorgzwaarte op de Kinderafdeling enorm kan verschillen zijn wij op zoek naar een verpleegkundige die graag op de Kinderafdeling wil komen werken maar ook bereid is om op de afdeling Neurorevalidatie of Dwarslaesie/heelkunde te werken indien dat nodig is.

Wie zijn wij?
Werken bij Rijndam Revalidatie betekent bijdragen aan de beste revalidatiegeneeskundige zorg voor mensen met een beperking als gevolg van een lichamelijke ziekte, ongeval of aangeboren aandoening. Om deze topzorg vanuit 18 locaties te bieden, investeren we voortdurend in wetenschappelijk onderzoek, innovaties en opleiding. Werk jij binnenkort, samen met onze ruim 800 deskundige en betrokken medewerkers, ook aan meer kwaliteit van leven voor onze patiënten?

Wil jij onze teams komen versterken?
Je bent van harte welkom om een keer langs te komen of een dag mee te lopen om kennis te maken. Direct solliciteren kan natuurlijk ook. Je kunt daarvoor onderstaand formulier gebruiken.

Liever eerst contact? Stuur Soraya Kranenburg of Lia Albers van de afdeling HR een bericht via WhatsApp op 06 - 576 756 13 voor vragen over het werving- en selectieproces. Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met verpleegkundig manager Alina de Groot (via 06 - 11 52 44 29).

 

 

Vacaturenummer: QPK2054 Aantal uren: 32-36
 • Standplaats:

HBO Verpleegkundige │ Kliniek-Kinderafdeling │ 32-36 uur per week │ locatie Westersingel

“Ik kan met alle vragen bij de verpleegkundigen terecht en ik voel mij begrepen”.

 • Gaat je hart sneller kloppen van medisch specialistische revalidatiezorg?
 • Heb jij talent voor ontwikkelen, coachen en organiseren?
 • Beschik je over natuurlijk leiderschap en kun je anderen inspireren?

Dan is de vacature voor HBO verpleegkundige misschien wat voor jou!

Wat ga je doen?
Je hebt als verpleegkundige een belangrijke rol hebt binnen het multidisciplinaire team in het complexe revalidatieproces. Je verleent en coördineert verpleegkundige zorg en psychosociale begeleiding om herstel, gezondheid en zelfredzaamheid van individuele patiënten te bevorderen. Je vervult een regierol bij het initiëren, bewaken en bevorderen van de kwaliteit van de verpleegkundige zorg. Je bent het aanspreekpunt voor de patiënt en zijn systeem, je begeleidt en geeft informatie, voorlichting en (preventie-) advies met betrekking tot het verpleegkundig revalidatieproces, zorgpaden en toekomstperspectief en verwijst indien nodig naar een (mede)behandelaar.
Richting collega’s heb je een coachende en consultatieve rol. Je begeleidt en enthousiasmeert collega’s, leerlingen en stagiaires tijdens hun werk. Je coacht hen bij casuïstiek, communicatievraagstukken of moreel beraad en draagt zo bij aan een positief leerklimaat.
Je levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en implementatie van het verpleegkundig beleid en onderzoek. Je adviezen zijn gebaseerd op evidence based practices.

Wie ben jij?
Je hebt talent voor ontwikkeling, coachen en organiseren. Je neemt initiatief en je wilt graag een bijdrage leveren aan zorgvernieuwing en aan het verder professionaliseren van de verpleegkundige beroepsgroep binnen Rijndam. Je overziet zaken snel, neemt graag het voortouw, beschikt over natuurlijk leiderschap en kunt anderen inspireren. Verder ben je ontwikkelingsgericht en heb je een afdelingsoverstijgend denkvermogen. Daarnaast kun je je uitstekend inleven en ook je eigen grenzen goed aangeven. Met je open houding maak je je sterk voor een goede teamspirit. Mensen kunnen echt bij jou terecht. Vanuit jouw expertise als verpleegkundige ben je servicegericht en in staat om de juiste prioriteiten te stellen. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar.
Verder beschik je over:

 • afgeronde HBO opleiding tot verpleegkundige en een BIG-registratie;
 • ​ervaring in de revalidatiezorg;
 • affiniteit met langdurige, intensieve zorg en begeleiding van patiënten;
 • affiniteit met het werken met kinderen en tieners;
 • sterke coachende vaardigheden;
 • geduld en doorzettingsvermogen;
 • kennis en vaardigheden op het gebied van informatie- en communicatietechnologie in de verpleegkundige zorg;
 • een uitstekende mondelingen en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;
 • een grote dosis energie en humor;
 • een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) binnen een maand nadat je bij ons bent komen werken.

Wat bieden wij?
We bieden je een (parttime) dienstverband met een vaste aanstelling. Het salaris is passend bij jouw taken en verantwoordelijkheden. Je wordt ingedeeld in FWG schaal 50, max. € 3.664,00 bruto per maand o.b.v. 36 – urige werkweek en afhankelijk van je ervaring en opleiding (CAO Ziekenhuizen).
Bij ons kun je rekenen op:

 • ​een vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • korting op een nieuwe fiets of op je sportabonnement;
 • de mogelijkheid tot deelname aan een collectieve arbeidsongeschiktheids- en zorgverzekering;
 • een uitstekende pensioenregeling;
 • diverse mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling;
 • nabijheid van het openbaar vervoer en parkeermogelijkheden;
 • een prettige werksfeer met collega’s die je goed inwerken en voor je klaar staan.

Verder heeft iedere medewerker in het kader van duurzame inzetbaarheid een persoonlijk levensfasebudget (PLB).

Waar is jouw werkplek?
Je werkt in de kliniek op onze hoofdlocatie aan de Westersingel in hartje Rotterdam. De kliniek bestaat uit: De afdeling Dwarslaesie/heelkunde waar wij klinische revalidatiegeneeskundige zorg bieden aan patiënten met een dwarslaesie, multitrauma en amputaties op 40 bedden. De afdeling Neurorevalidatie met 61 bedden voor volwassen patiënten met centraal neurologische problematiek (met name CVA en traumatisch hersenletsel) met cognitieve stoornissen. De Kinderafdeling waar wij de poli-dag-en klinische revalidatie voor kinderen en jongeren in de leeftijd 0-20 jaar op 15 bedden en in groepsgewijze dagrevalidatie verzorgen. In welk team je ook komt te werken: de sfeer binnen de teams is goed. Ondanks alle drukte en hectiek staan de collega’s klaar voor elkaar én voor elke patiënt.

Omdat de zorgzwaarte op de Kinderafdeling enorm kan verschillen zijn wij op zoek naar een verpleegkundige die graag op de Kinderafdeling wil komen werken maar ook bereid is om op de afdeling Neurorevalidatie of Dwarslaesie/heelkunde te werken indien dat nodig is.

Wie zijn wij?
Werken bij Rijndam Revalidatie betekent bijdragen aan de beste revalidatiegeneeskundige zorg voor mensen met een beperking als gevolg van een lichamelijke ziekte, ongeval of aangeboren aandoening. Om deze topzorg vanuit 18 locaties te bieden, investeren we voortdurend in wetenschappelijk onderzoek, innovaties en opleiding. Werk jij binnenkort, samen met onze ruim 800 deskundige en betrokken medewerkers, ook aan meer kwaliteit van leven voor onze patiënten?

Wil jij onze teams komen versterken?
Je bent van harte welkom om een keer langs te komen of een dag mee te lopen om kennis te maken. Direct solliciteren kan natuurlijk ook. Je kunt daarvoor onderstaand formulier gebruiken.

Liever eerst contact? Stuur Soraya Kranenburg of Lia Albers van de afdeling HR een bericht via WhatsApp op 06 - 576 756 13 voor vragen over het werving- en selectieproces. Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met verpleegkundig manager Alina de Groot (via 06 - 11 52 44 29).

 

Vacaturenummer: QDH2063 Aantal uren: 16
 • Standplaats:

ACTIVITEITENBEGELEIDER │ Kliniek │ 16 uur per week │ locatie Westersingel

Barst jij van de energie en creativiteit? Wil jij tijdelijk inspringen en kleur komen geven aan de dag voor onze patiënten?

Wat ga je doen?
Je biedt activiteiten aan op het gebied van vrije tijdsbesteding met als doel een bijdrage te leveren aan de psychische, sociale en lichamelijke ontwikkeling van volwassenen met een beperking, zowel tijdens de klinische opname als daarna in de thuissituatie. Je begeleidt activiteiten, individueel en in groepsverband, waarbij wordt uitgegaan van de mogelijkheden en interesse van de patiënt. Ook adviseert je de patiënten op het gebied van vrijetijdsbesteding. Vanuit je eigen vakgebied lever je een bijdrage leveren aan het revalidatieproces van de patiënten.

Wie ben je?
Je bent energiek en werkt graag samen in een team maar kunt ook goed zelfstandig werken. Je bent communicatief sterk, schriftelijk en verbaal, naar de patiënten, de afdelingen en naar het eigen team. Je bent sociaal, empathisch, geduldig en flexibel.
Verder beschik je over

 • het diploma MBO-activiteitenbegeleiding (SPW 4) of een gelijkwaardige opleiding;
 • enige jaren ervaring met de doelgroep en het werken in een multidisciplinair team;
 • uitgebreide creatieve vaardigheden;
 • een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) binnen een maand nadat je bij ons bent komen werken.

Wat bieden wij?
Het betreft een zwangerschapswaarneming voor de periode half juli-half november 2020. Het gaat om 16 uur per week op de woensdag en vrijdag. Het salaris is passend bij jouw taken en verantwoordelijkheden. Je wordt ingedeeld in FWG schaal 40, maximaal € 2.937 = bruto per maand o.b.v. 36 – urige werkweek en afhankelijk van je ervaring en opleiding (CAO Ziekenhuizen).
Bij ons kun je rekenen op:

 • een vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • korting op een nieuwe fiets of op je sportabonnement;
 • de mogelijkheid tot deelname aan een collectieve arbeidsongeschiktheids- en zorgverzekering;
 • een uitstekende pensioenregeling;
 • nabijheid van het openbaar vervoer;
 • een prettige werksfeer met collega’s die je goed inwerken en voor je klaar staan.

Verder heeft iedere medewerker in het kader van duurzame inzetbaarheid een persoonlijk levensfasebudget (PLB).

Waar is jouw werkplek?
Je komt te werken op onze hoofdlocatie aan de Westersingel in hartje Rotterdam in een enthousiast en betrokken team dat samenwerkt met deskundige multidisciplinaire teams. Wij bieden klinische en poliklinische revalidatiegeneeskundige zorg aan patiënten met een neurologische aandoening, dwarslaesie, amputaties en chronische pijn.

Wie zijn wij?
Werken bij Rijndam Revalidatie betekent bijdragen aan de beste revalidatiegeneeskundige zorg voor mensen met een beperking als gevolg van een lichamelijke ziekte, ongeval of aangeboren aandoening. Om deze topzorg vanuit 18 locaties te bieden, investeren we voortdurend in wetenschappelijk onderzoek, innovaties en opleiding. Werk jij binnenkort, samen met onze ruim 800 deskundige en betrokken medewerkers, ook aan meer kwaliteit van leven voor onze patiënten?

Wil jij ons team versterken?
Solliciteer dan direct en vul het online formulier vóór 8 juni a.s. in. De gesprekken zullen binnenkort gepland worden.

Liever eerst contact? Stuur Lia Albers van de afdeling HR een bericht via WhatsApp op 06 - 576 756 13 voor vragen over het werving- en selectieproces. Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Maurice Laban, manager bedrijfsvoering via telefoonnummer 010 – 241 24 70.

Onze kinderrevalidatiearts Inez van der Ham heeft vanwege het coronavirus een lange periode voornamelijk digitaal gewerkt. Nu kan kan ze voor het eerst weer fysiek op de locatie Ringdijk aan de slag.

Inez vlogt over deze bijzondere dag en het coronaproof weerzien met de kinderen en haar collega's.

 

 

 

 

Jongeren en gamen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een hersenbloeding leek een einde te maken aan deze favoriete bezigheid van Matthijs, opgenomen bij Rijndam Revalidatie. Twee collega’s van Rijndam sloegen de handen ineen en zorgden ervoor dat Matthijs via aangepaste apparatuur weer kan gamen. Een extra welkome afleiding in deze bijzondere tijd waarin hij niet op weekendverlof mag vanwege het coronavirus.

Met hand(en) en voet(en)
De 16-jarige Matthijs krijgt twee maanden geleden een hersenbloeding en raakt halfzijdig verlamd. Toen ergotherapeut Iris hem vroeg welke hobby’s hij hiervoor had, noemde hij direct gamen. Doordat hij zijn rechterarm niet kan gebruiken, dacht hij dat nooit meer te kunnen. De ergotherapeut legde contact met een collega, die vanuit zijn stichting het onmogelijke mogelijk maakt voor mensen met een beperking. Matthijs speelt nu weer zijn favoriete game, maar nu met zijn linkerhand en -voet. Hij is dolgelukkig. “Nu Matthijs weer kan gamen, zie ik de twinkeling in zijn ogen weer die we eerder kwijt waren”, aldus zijn moeder.

Ontspanning en therapie
Het gamen wordt niet alleen ingezet als ontspanning en vermaak. “Het kan ook een therapeutisch doel hebben”, legt ergotherapeut Iris uit. “Zo is het een goede oefening voor Matthijs om te schakelen tussen verschillende bewegingen met zijn hand en voet. Met zijn goede linkerhand bedient hij de linkerkant van de controller en met zijn linkervoet het voetpaneel die als rechterzijde van de controller fungeert. Dit was in het begin wennen, maar hij wordt er steeds beter en sneller in”. Vanwege het succes doneert stichting Vrienden van Rijndam een gamepakket aan de kinderkliniek van Rijndam, zodat alle kinderen die zijn opgenomen, ook kunnen gamen.

Denken in mogelijkheden
Vanuit zijn overtuiging dat muziek maken voor iedereen mogelijk moet zijn, richtte Ruud van der Wel, ademhalingstherapeut bij Rijndam Kinderrevalidatie, de stichting My Breath My Music op. Hij ontwikkelde speciale muziekinstrumenten waardoor kinderen met bijvoorbeeld een spierziekte muziek kunnen maken. Sinds kort biedt de stichting speciale gameapparatuur aan die eenvoudig en licht te bedienen is, waardoor mensen met een ernstige beperking kunnen gamen. Dankzij een gift van stichting het Gehandicapte Kind wordt het gamepakket tijdelijk geheel gratis in bruikleen aan kinderen in Nederland aangeboden (www.nmagaming.nl).

Vacaturenummer: QZN 2059 Aantal uren: 24
 • Standplaats:

GZ-PSYCHOLOOG │ Ziekenhuizen Noord │ 24 uur per week │locatie IJsselland Ziekenhuis

Wat ga je doen?
Je diagnosticeert, behandelt en begeleidt patiënten en waar nodig hun systeem. Dit gebeurt op basis van het revalidatieplan in een multidisciplinair team. Je geeft adviezen aan medebehandelaars, draagt zorg voor vastlegging van gegevens en voert overleg met de revalidatiearts en het behandelteam over het verloop van de begeleiding.

Wie ben jij?
Je bent geregistreerd als Gezondheidszorgpsycholoog. Je hebt een zelfstandige, pro-actieve, flexibele en enthousiaste werkhouding en staat ervoor open om intensief samen te werken binnen een multidisciplinair team.

Verder beschik je over:

 • Affiniteit en ervaring met patiënten uit bovengenoemde diagnosegroepen;
 • Gedegen kennis van neuropsychologische diagnostiek en behandeling, ervaring met cognitief gedragstherapeutische technieken/ACT en systeeminterventies;
 • Bij voorkeur ervaring met EMDR;
 • een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) binnen een maand nadat je bij ons bent komen werken.

Ben je een basis psycholoog met veel ervaring? Dan nodigen wij je ook uit om te reageren. Het betreft dan een tijdelijk contract voor een jaar.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een parttime dienstverband voor 24 uur per week voor de duur van één jaar met uitzicht op een vaste aanstelling. Het salaris is passend bij jouw taken en verantwoordelijkheden. Je wordt (indien GZ-geregistreerd) ingedeeld in FWG 65 maximaal € 5.504,- bruto per maand op basis van een 36 – urige werkweek en afhankelijk van je ervaring en opleiding (CAO Ziekenhuizen). Ben je basispsycholoog, dan geldt een inschaling in FWG 60.

Bij ons kun je rekenen op:

 • een vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • korting op een nieuwe fiets of op je sportabonnement;
 • de mogelijkheid tot deelname aan een collectieve arbeidsongeschiktheids- en zorgverzekering;
 • een uitstekende pensioenregeling;
 • een prettige werksfeer met collega’s die je goed inwerken en voor je klaar staan;
 • diverse mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling.

Verder heeft iedere medewerker in het kader van duurzame inzetbaarheid een persoonlijk levensfasebudget (PLB).

Waar is jouw werkplek?
Ziekenhuizen Noord bestaat uit poliklinieken op de locaties Franciscus Gasthuis, Franciscus Vlietland en IJsselland Ziekenhuis. Hier zien we poliklinische patiënten uit diverse diagnosegroepen (met name neurologie, chronische pijn en oncologie).
Momenteel zijn wij op zoek naar een GZ-psycholoog voor 24 uur voor onze locatie IJsselland Ziekenhuis.

Wie zijn wij?
Werken bij Rijndam Revalidatie betekent bijdragen aan de beste revalidatiegeneeskundige zorg voor mensen met een beperking als gevolg van een lichamelijke ziekte, ongeval of aangeboren aandoening. Om deze topzorg vanuit 18 locaties te bieden, investeren we voortdurend in wetenschappelijk onderzoek, innovaties en opleiding. Werk jij binnenkort, samen met onze ruim 800 deskundige en betrokken medewerkers, ook aan meer kwaliteit van leven voor onze patiënten?

Wil jij ons team versterken?
Solliciteer dan direct en vul het online formulier vóór 31 mei 2020 in.
Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Hanneke Bol, GZ-psycholoog, via 010 – 258 56 04.
 

In AD Rotterdams Dagblad vertelt een patiënt die bij ons is opgenomen, over zijn opname in het ziekenhuis tot en met nu. Markus Wijffels, revalidatiearts, geeft aan wat revalideren na corona betekent.

Lees hier het volledige artikel: Revalideren na corona: ‘Dit is de ommekeer in mijn leven’

Logopediste Nynke Biegel-Slappendel en GZ-psycholoog Wolanda Werkman, beiden werkzaam bij Rijndam Kinderrevalidatie, ontwikkelden de methodiek Cirkels van Nabijheid. Deze prijswinnende behandelmethode is nu ook buiten Rijndam beschikbaar voor scholen, revalidatiecentra en andere instellingen die werken met kinderen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking.

Nynke Biegel-Slappendel werd hierover door omroep Wetering en Schie FM geinterviewd.

Beluister het radiofragment van omroep Wetering en de radio-opname van Schie FM.

Pagina's