Het Nederlands Tijdschrift voor Revalidatiegeneeskunde (NTvR) besteedt in haar nieuwe editie aandacht aan een innovatie vanuit Rijndam. Het gaat om de Virtual Seating Coach. Deze is tijdens een pilot succesvol ingezet bij dwarslaesiepatiënten met decubitus.

Met de Virtual Seating Coach kan de behandelaar en patiënt de zitpositie voor de elektrische stoel bedienen via een app op de smartphone. De app geeft tevens aan wanneer de patiënt van houding moet veranderen. Het instellen van de juiste zitpositie na een operatie was voorheen moeilijk voor de patiënt te doen. Door gebruik te maken van de Virtual Seating Coach kan de patiënt eerder gemobiliseerd worden.

Lees meer in het artikel: 'Een nieuw hulpmiddel om het dynamisch zitten bij patiënten met decubitus op de tubers te stimuleren: De Virtual Seating Coach'.

Vacaturenummer: QST 1917 Aantal uren: 36
 • Standplaats:

Rijndam biedt de beste revalidatiegeneeskundige zorg aan mensen met beperkingen als gevolg van (lichamelijke) ziekte, ongeval of aangeboren aandoening. Wij richten ons op het bevorderen van een optimale kwaliteit van leven door (herwinnen van) eigen regie en participatie. Wij spelen een leidende en toonaangevende rol in veld en vakgebied door onderscheidende, innovatieve zorg, wetenschappelijk onderzoek en opleiding.

Diverse doorlopende ontwikkelingen in de zorg zoals marktwerking, wijzigingen in bekostiging, wijziging in registratieregels hebben een direct effect op de strategie, sturing en beheersing van onze organisatie. Hiervoor is Interne Beheersing (IB), zoals risicomanagement en compliancy van groot belang. Rijndam heeft ervoor gekozen de IB op zorgregistratie en –administratie bij de afdeling Finance & Control (F&C) te beleggen. F&C is reeds verantwoordelijk voor een optimale opzet en inrichting van de management cyclus, periodieke analyses en BI. Door IB F&C te beleggen levert de stafafdeling een nog grotere bijdrage aan het ‘in control’ zijn van de organisatie. F&C bestaat uit de onderdelen Financiële Administratie (FA), Salaris Administratie (SA), Control en IB.

Ter versterking van de IB zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste en gedreven:

Medewerker Interne Beheersing

36 uur per week (100%) werktijden in overleg

Het gaat om een tijdelijk dienstverband voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.

Wie ben jij?

De medewerker van F&C/IB vervult een belangrijke rol in het bevorderen van een juiste, tijdige en volledige bronregistratie als basis voor inhoudelijk juiste en optimale declaratie van de geleverde zorg. De medewerker IB is een echte procesdenker, registratieregels, wet- en regelgeving zijn het uitgangspunt voor iedere controle. Je bent de drijvende kracht achter de uitvoering van het controleprotocol verantwoord declareren, dossiercontroles en omzetverantwoording, waarbij de nadruk voor Rijndam ligt op het steeds efficiënter, juister, tijdiger en vollediger worden van de registratie. Uitmuntende kennis van de NZa wet- en regelgeving is voor de IB-er zodoende vereist.

Wat ga je doen?

De IB-er houdt toezicht, geeft advies, beoordeelt, begeleidt en controleert de decentrale registratie-proceseigenaren binnen de RVE’s. Je kunt uitstekend zelfstandig opereren, neemt initiatief en je bent goed in staat collega’s te overtuigen, instrueren en corrigeren. Daarnaast signaleer je verbeterpunten en vertaal je deze direct naar concrete verbeteracties. Tevens adviseer je over functionele verbeteringen van het zorgregistratiesysteem (Ecaris). Je voert zodoende niet alleen registratiecontroles uit, je bent de spil in het bedenken en creëren van nieuwe en verbeterde registratiecontroles en je bent de vraagbaak op het gebied van de DBC-systematiek. De IB-er werkt nauw samen met de business analist en de controllers om gezamenlijk te analyseren en signaleren.  

Kortom jij kent de DBC-systematiek van binnen en buiten en haalt je energie uit het erop toezien dat wet- en regelgeving correct wordt toegepast. Je schrikt niet terug als je belangentegenstellingen en weerstand tegen komt, dan kom je juist in je kracht omdat jij binnen de wet- en regelgeving de juiste oplossingen hebt en deze graag geïmplementeerd ziet.

Herken je jezelf in bovengenoemd profiel? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat vragen wij?

 • Afgeronde HBO opleiding aangevuld met training en opleiding op het gebied van DBC-systematiek;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift;
 • Uitstekende advies- en communicatieve vaardigheden;
 • Goed om kunnen gaan met tegengestelde belangen;
 • Enige jaren relevante werkervaring;
 • Ervaring met Ecaris c.q. Chipsoft is een pré;
 • Ervaring met Power BI is een pré;
 • Ervaring met MS Office is vereist;
 • Kennis van de revalidatiezorg is een pré;
 • Hiernaast ben je vasthoudend, doortastend, accuraat en kun je zelfstandig werken.

Wat bieden wij?

Een tijdelijke aanstelling voor 36 uur (= 100%) gemiddeld per week voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling. Het salaris wordt in overleg bepaald maar in de basis is de functie ingedeeld in FWG 55 van de cao Ziekenhuizen. Een eindejaarsuitkering van 8,33% maakt deel uit van de arbeidsvoorwaarden en er zijn diverse ontwikkelingsmogelijkheden.

Geïnteresseerd?

Voor informatie aangaande de functie-inhoud kun je contact opnemen met Martin Meijerink, Manager Finance & Control via 010 -2412454. Voor vragen over het wervings- en selectieproces kun je contact opnemen met Jaco de Leede van de afdeling HR via 010-2412435. Je kunt je sollicitatie vóór 8 maart 2019 mailen naar HRstaf@rijndam.nl o.v.v. vacaturenummer QST 1917.

Gesprekken zullen in de week van 18 maart 2019 plaatsvinden. Rijndam streeft ernaar de werving voor 1 april 2019 af te ronden.

Binnen Rijndam staat de veiligheid van patiënten, medewerkers en bezoekers voorop. Veiligheid is in Rijndam een vanzelfsprekend onderdeel van de zorg- en dienstverlening. Iedere nieuwe medewerker bij Rijndam dient in het kader van veilige zorg een VOG te overleggen.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

In de nieuwste editie van De Neuroloog, het tijdschrift van de Nederlandse Vereniging voor Neurologie, staat onze revalidatiearts Erik Grauwmeijer in de rubriek de Spotlight. Hij vertelt hier meer over zijn proefschrift over de langetermijngevolgen van traumatisch hersenletsel.

Lees het artikel hier: 'Vooral de onzichtbare gevolgen zijn blijvend'

Vacaturenummer: QER 1916 Aantal uren: 36
 • Standplaats:

Rijndam biedt de beste revalidatiegeneeskundige zorg aan mensen met beperkingen als gevolg van (lichamelijke) ziekte, ongeval of aangeboren aandoening. Wij richten ons op het bevorderen van een optimale kwaliteit van leven door (herwinnen van) eigen regie en participatie. Wij spelen een leidende en toonaangevende rol in veld en vakgebied door onderscheidende, innovatieve zorg, wetenschappelijk onderzoek en opleiding.

Voor de afdeling Erasmus MC, zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste collega voor de fulltime functie van

Medisch secretaresse m/v

Afdeling
Rijndam Revalidatie/locatie Erasmus MC is een poliklinische afdeling die conform de academische status, een goede synergie weet te bewerkstelligen tussen patiëntenzorg, onderzoek en onderwijs. Dit resulteert in een afgewogen en doelmatig hulpverleningsaanbod aan voornamelijk poliklinische patiënten.

De functie
Wij bieden je een leuke en uitdagende functie binnen een dynamische organisatie. Als medisch secretaresse kom je te werken in een team van meerdere secretaresses en heb je een gevarieerd takenpakket. Samen met je collega’s beheer je de agenda’s van de revalidatieartsen, daarnaast verzorg je de digitale medische statussen. Ook het afhandelen van in- en uitgaand telefoonverkeer, het verrichten van werkzaamheden ten behoeve van de patiëntadministratie en/of medische correspondentie behoren tot je taken. Je bereidt spreekuren voor en je verzorgt afspraken voor patiënten.
Je bent in staat zelfstandig te werken, je toont initiatief bij het uitvoeren van al deze werkzaamheden en je denkt mee over verbeteringen en veranderingen. Kortom, je fungeert als “duizendpoot” waarbij je goed overzicht kan houden in een hectische omgeving. Je standplaats is het Erasmus MC, echter je bent flexibel en zo nodig inzetbaar op andere locaties binnen Rijndam Revalidatie.

Jouw profiel
Vereisten voor deze functie zijn:

 • Een afgeronde opleiding tot medisch secretaresse en kennis minimaal op HAVO niveau
 • Goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Relevante werkervaring in de gezondheidszorg, bij voorkeur in vergelijkbare setting
 • Bedreven in werken met Word, Excel, Outlook; ervaring met Ecaris en revalidatie- EPD is een pré
 • Stressbestendig, snel kunnen schakelen, proactieve houding
 • Goede sociale- en communicatieve vaardigheden, klantvriendelijk en gastvrij

Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een tijdelijk dienstverband van 36 uur (100%) gemiddeld per week, voor de duur van 1 jaar, met een optie tot vast dienstverband. Bij voorkeur zien wij de uren verdeeld over 5 dagen, echter alternatieven bespreken wij graag in een persoonlijk gesprek. De functie is ingedeeld in FWG 35, gebaseerd op de Cao ziekenhuizen (max € 2.665,- o.b.v. 36 uur). Inschaling in deze salarisschaal vindt plaats op basis van ervaring. Verder maakt een eindejaarsuitkering van 8,33% deel uit van de arbeidsvoorwaarden en is er voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Sollicitatieprocedure
Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Babita Sewradj-Boedhai, medisch secretaresse, via (010) 7040143. Bij vragen over het werving- en selectieproces kun je contact opnemen met Ingrid Groenen van de afdeling HR (010) 2412494. De gesprekken vinden plaats op woensdagmiddag 13 maart 2019.

Direct online solliciteren kan middels onderstaand sollicitatieformulier tot uiterlijk 1 maart 2019.

Binnen Rijndam staat de veiligheid van patiënten, medewerkers en bezoekers voorop. Veiligheid is in Rijndam een vanzelfsprekend onderdeel van de zorg- en dienstverlening. Iedere nieuwe medewerker bij Rijndam dient in het kader van veilige zorg een VOG te overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Twee miljoen Nederlanders hebben chronische pijn. Chronische pijn kan een grote invloed hebben op de kwaliteit van leven van de persoon zelf en van naasten. Daarnaast heeft het een aanzienlijke impact op de samenleving. In 2015 vergden aandoeningen aan het bewegingsapparaat ruim 6 miljard euro aan gezondheidszorgkosten en eindigden daarmee in de top 5 van meest kostbare aandoeningen. Aan indirecte kosten door arbeidsverzuim en productieverlies komt daar nog 4.1 miljard euro aan kosten bij per jaar. Dit maakt chronische pijn tot een belangrijk maatschappelijk probleem.

Op 19 februari wordt het eerste exemplaar van het Handboek Pijnrevalidatie aangeboden aan minister Bruins van VWS. In het  “Handboek pijnrevalidatie voor de eerste-, tweede- en derdelijns gezondheidszorg”, dat verschijnt bij uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, beschrijven 30 experts de zorg voor patiënten met chronische pijn vanuit een nieuwe invalshoek: zorg met nadruk op het functioneren van de patiënt, ondanks de pijn; zorg waarin zorgverleners uit verschillende zorglijnen vanuit een gezamenlijke visie samenwerken; zorg met oog voor eigen regie van de patiënt, met ondersteuning op maat om dit te kunnen bereiken. En ook zorg voor chronische pijn passend binnen het kader beschreven door de overheids-taskforce ‘De juiste zorg op de juiste plek‘.

Een oorzaakgerichte behandeling is voor veel mensen helaas vaak niet mogelijk. Patiënten met chronische pijn blijken vaak ontevreden over de huidige zorg. Ze bezoeken vele hulpverleners voordat zij een passende behandeling krijgen. Hierdoor gaat veel tijd verloren; de klachten en beperkingen kunnen verder toenemen. De zorg voor mensen met chronische pijn in Nederland kan beter.

Dit Handboek Pijnrevalidatie is bedoeld voor alle hulpverleners die te maken hebben met patiënten met chronische pijn aan het bewegingsapparaat: van huisarts tot fysiotherapeut; van medisch specialist tot psycholoog; van bedrijfsarts tot ergotherapeut. Juist omdat chronische pijn zoveel maatschappelijke gevolgen heeft voor de volle breedte van de samenleving.

De redactie van het boek is vormgegeven door vier voortrekkersinstellingen op het gebied van pijnrevalidatie in Nederland: Adelante-zorggroep (Hoensbroek); Rijndam Revalidatie (Rotterdam), Roessingh, Centrum voor Revalidatie (Enschede) en de afdeling Revalidatiegeneeskunde van het UMCG (Groningen). Samen met de wetenschappelijke beroepsvereniging VRA (Nederlandse Vereniging van Revalidatieartsen) willen zij werken aan de verbetering van kwaliteit van zorg voor patiënten met chronische pijn.

Handboek pijnrevalidatie

Productomschrijving
Dit boek is een naslagwerk op het gebied van pijnrevalidatie. Als pijn niet weg te nemen is, moeten patiënten ondersteund worden op hun weg naar beter functio­neren.

Handboek pijnrevalidatie laat zien dat pijn een ervaring is die beïnvloed wordt door biologische, psychologische en sociale factoren. U leest over de neurofysiologie, neuropsychologie, psychologie en epidemiologie van chronische pijn, over de gevolgen voor het individu en omgeving, diagnostiek, meetinstrumenten, over behandeldoelen en –methoden en over de ketenzorg voor patiënten met chronische pijn. In deze hoofdstukken leest u dat beter functio­neren met pijn voor iedereen anders is. Daarom is goede samenwerking tussen de verschillende zorgspecialisaties van groot belang om de passende zorg te vinden voor elke patiënt.

De redactie
De redactie bestaat uit experts op het gebied van pijnrevalidatie. Jeanine Verbunt is hoogleraar revalidatiegeneeskunde aan de Universiteit van Maastricht. Zij is daarnaast verbonden aan de Adelante Zorggroep en schreef eerder Gra­ded Exposure, een cognitief gedragsmatige aanpak van chronische pijn. Karlein Schreurs is hoogleraar in de psychologie bij chronische pijn en vermoeidheid aan de Universiteit Twente en verbonden aan Roessingh revalidatiecentrum. Revalidatieartsen Loes Swaan van Rijndam Revalidatie en Rita Schiphorst Preuper verbonden aan de afdeling revalidatiegeneeskunde van het UMCG en Beatrixoord zijn beiden als revalidatiearts gespecialiseerd in de behandeling van patiënten met chronische pijn. Samen met een groep van ruim 30 deskundigen uit Nederland en België schreven zij dit Hand­boek Pijnrevalidatie

Voor wie
Het boek is onmisbaar voor professionals in de eerste-, tweede- en derde- lijnszorg die werken met patiënten met (chronische) pijn, zoals fysiotherapeuten, oefentherapeuten, ergotherapeuten, psychologen, maatschappelijk werkers, huisartsen, bedrijfsartsen, revalidatieartsen en andere medisch specialisten.

Bestelinformatie
Het Handboek pijnrevalidatie is uitgegeven en te bestellen via uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum.

Contact
Heeft u vragen over het product, neem dan contact met ons op

Vacaturenummer: QST 1908 Aantal uren: 36
 • Standplaats:

Rijndam biedt de beste revalidatiegeneeskundige zorg aan mensen met beperkingen als gevolg van (lichamelijke) ziekte, ongeval of aangeboren aandoening. Wij richten ons op het bevorderen van een optimale kwaliteit van leven door (herwinnen van) eigen regie en participatie. Wij spelen een leidende en toonaangevende rol in veld en vakgebied door onderscheidende, innovatieve zorg, wetenschappelijk onderzoek en opleiding.

Diverse doorlopende ontwikkelingen in de zorg zoals marktwerking,  wijzigingen in bekostiging, business intelligence hebben invloed op de strategie, sturing en beheersing van onze organisatie. Hiervoor is inzicht in prestatie-indicatoren, risico’s en prognoses van groot belang. De afdeling Finance & Control is verantwoordelijk voor een optimale opzet en inrichting van de management cyclus en draagt er met periodieke analyses aan bij dat de organisatie ‘in control’ is.

Ter versterking van ons team op de Westersingel, Rotterdam zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste, gedreven:

Business analist

36 uur per week (100%) werktijden in overleg

Het gaat om een tijdelijk dienstverband voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.

Wie ben jij?

De business analist is een flexibele, maar constante teamplayer, die op zelfstandige wijze een bijdrage levert aan de informatie-architectuur Rijndam breed. Hij/zij ziet erop toe dat relevante data uit bronsystemen vakkundig verzameld, geïntegreerd en geanalyseerd wordt, met behulp van data kubussen en ontwikkelt zelfstandig rapportages met als doel betrouwbare management-, stuur- en verantwoordingsinformatie te  genereren. Hij/zij adviseert management, staf en control over mogelijkheden van de managementinformatievoorziening en integratie van (maatwerk)rapportages op het gebied van productie, financiën en capaciteitsbenutting in de BI omgeving, bestaande tooling, dan wel nieuwe tooling.

Wat ga je doen?

Jij bent een echte ICT-communicator met affiniteit met de zorg en financiën en je bent uitstekend geïnformeerd op vakgebieden als managementinformatie, business intelligence, datawarehousing en data kubussen.

Je beschikt over creativiteit en vindingrijkheid om optimale resultaten te verkrijgen, denk aan het zoeken naar de juiste datasets, afstemmen met de managers en controllers, wijze van presenteren van de data en analyses. Tevens heb je ervaring met en ben je gedreven in het overbruggen van belangentegenstellingen tussen managers onderling, de stafafdelingen en de controllers. Tevens ben je uitstekend in staat om eventuele ontstane weerstanden te overwinnen bij de implementatie van wijzigingen in de managementinformatie en business intelligence.

Kennis van bedrijfskundige informatica op HBO niveau is vereist. Je werkt zelfstandig, projectmatig en je beschikt over goede communicatieve- en adviesvaardigheden en verantwoordelijkheidsgevoel. Kennis van en inzicht in de diverse werkprocessen binnen de zorg is een pré.

Herken je jezelf in bovengenoemd profiel? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat vragen wij?

Vereisten voor deze functie zijn:

 • Afgeronde HBO gericht op (bedrijfskundige) informatica, BI of vergelijkbaar;
 • Enige jaren relevante werkervaring;
 • Bekendheid BI systemen in de zorg;
 • Ervaring met InTouch van Infent is een pré;
 • Ervaring met Power BI is een pré;
 • Ervaring met MS Office is vereist;
 • Hiernaast ben je, flexibel, accuraat, en kun je zelfstandig werken.

Wat bieden wij?

Een tijdelijke aanstelling voor 36 uur (= 100%) gemiddeld per week voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling. Het salaris wordt in overleg bepaalt maar in de basis is de functie ingedeeld in FWG 60 van de cao Ziekenhuizen. Een eindejaarsuitkering van 8,33% maakt deel uit van de arbeidsvoorwaarden en er zijn diverse ontwikkelingsmogelijkheden.

Geïnteresseerd?

Voor informatie aangaande de functie-inhoud kun je contact opnemen met Martin Meijerink, Manager Finance & Control via 010 -2412454. Voor vragen over het wervings- en selectieproces kun je contact opnemen met Jaco de Leede van de afdeling HR via 010-2412435. Je kunt solliciteren vóór 4 maart 2019 middels onderstaand formulier. 

Gesprekken zullen in de week van 11 maart 2019 plaatsvinden. Rijndam streeft ernaar de werving voor 1 april 2019 af te ronden.

Binnen Rijndam staat de veiligheid van patiënten, medewerkers en bezoekers voorop. Veiligheid is in Rijndam een vanzelfsprekend onderdeel van de zorg- en dienstverlening. Iedere nieuwe medewerker bij Rijndam dient in het kader van veilige zorg een VOG te overleggen.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacaturenummer: QKJ 1910 Aantal uren: 16
 • Standplaats:

Rijndam biedt de beste revalidatiegeneeskundige zorg aan mensen met beperkingen als gevolg van (lichamelijke) ziekte, ongeval of aangeboren aandoening. Wij richten ons op het realiseren van een optimale kwaliteit van leven door (herwinnen van) eigen regie en participatie. Wij spelen een leidende en toonaangevende rol in veld en vakgebied door onderscheidende, innovatieve zorg, wetenschappelijk onderzoek en opleiding.

Voor de afdeling Kind/Jeugd zijn wij in verband met het verlof van een collega per 6 mei – 19 juli 2019 op zoek naar een

Ergotherapeut

De afdeling

Binnen de afdeling Kind/Jeugd worden kinderen van 4-18 jaar behandeld, die naar school gaan op de naastgelegen Mytylschool de Brug. Daarnaast worden poliklinische kinderen behandeld, die van regulier onderwijs, KDC of elders komen.

Functie

De werkzaamheden zijn gericht op de invulling en uitvoering van het ergotherapeutisch deel van het revalidatieplan. Als ergotherapeut onderzoek, behandel en begeleid je kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar binnen een poliklinische setting op basis van de diagnose en indicatiestelling van de revalidatiearts; Je stelt het behandelplan op en voert dit uit, als onderdeel van het totale revalidatieplan en je werkt in overleg en in nauwe samenwerking met de bij de revalidatie betrokken disciplines in een multidisciplinair team. Je adviseert en licht het kind, ouders en teamleden voor, o.a. omtrent hulpmiddelen en voorzieningen. Daarnaast volg je de eigen vakinhoudelijke ontwikkelingen en draag je actief bij aan de verschillende overlegvormen.

Profiel

Jij bent een ergotherapeut met relevante werkervaring in het werken met kinderen van 4 – 18 jaar. Je beschikt over het Hbo-diploma Ergotherapie. Daarnaast heb je relevante werkervaring in het werken in een multidisciplinair teamverband en relevante ervaring m.b.t. het adviseren over en aanvragen van voorzieningen. Je beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid en bent zelfstandig, flexibel en enthousiast. Innoveren zit in je bloed. Je kijkt kritisch naar de effectiviteit van het huidige behandelaanbod (research based) en werkt actief mee aan het verbeteren ervan.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een dienstverband van in eerste instantie gemiddeld 16 uur per week in schoolweken. De arbeidsovereenkomst wordt tijdelijk aangegaan, voor de duur van 6 mei – 19 juli 2019. De functie is ingedeeld in FWG 55 (max € 3.917,- bruto op basis van 36 uur), gebaseerd op de CAO Ziekenhuizen. Inschaling in deze salarisschaal vindt plaats op basis van werkervaring. Verder maakt een eindejaarsuitkering van 8,33% deel uit van de arbeidsvoorwaarden. Tijdens de schoolvakanties ben je vrij. De extra vrije tijd die je hiervoor nodig hebt, wordt op jaarbasis berekend en maandelijks met je contract verrekend.

Sollicitatieprocedure

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met de heer A. van den Boom, manager bedrijfsvoering, via (010) 2111777. Bij vragen over het werving- en selectieproces kun je contact opnemen met Jaco de Leede, HR ondersteuner, via (010) 2412435. Je kunt solliciteren vóór 4 maart 2019 via onderstaand formulier.

Binnen Rijndam staat de veiligheid van patiënten, medewerkers en bezoekers voorop. Veiligheid is in Rijndam een vanzelfsprekend onderdeel van de zorg- en dienstverlening. Iedere nieuwe medewerker bij Rijndam dient in het kader van veilige zorg een VOG te overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Vacaturenummer: QNV 1914 Aantal uren: 24
 • Standplaats:

Rijndam biedt de beste revalidatiegeneeskundige zorg aan mensen met beperkingen als gevolg van (lichamelijke) ziekte, ongeval of aangeboren aandoening. Wij richten ons op het bevorderen van een optimale kwaliteit van leven door (herwinnen van) eigen regie en participatie. Wij spelen een leidende en toonaangevende rol in veld en vakgebied door onderscheidende, innovatieve zorg, wetenschappelijk onderzoek en opleiding.

Voor de afdeling planning van de afdelingen Kind Jeugd en nul tot vierjarigen zijn wij per direct op zoek naar een parttime:

Medewerker Planning

Functie

Als medewerker planning ben je verantwoordelijk voor de afstemming van de behandelvraag op de behandelcapaciteit volgens gegeven richtlijnen. Je draagt zorg voor een optimale benutting/bezetting van de behandelafdeling en signaleert knelpunten hieromtrent. Je maakt de planning voor zowel patiënten als behandelaren.

Verder verzorg je de administratie t.b.v. de registratie en je onderhoudt contacten met de manager bedrijfsvoering, coördinator AOP, behandelaren op de behandelafdeling, patiënten/cliënten en tevens de collega planners en het medisch secretariaat.

Je hebt een regiefunctie over patiëntproces en bijhorende planning, maakt meervoudige en enkelvoudige afspraken.

In het team kun je de werkzaamheden van de collega planners overnemen.

Jouw profiel

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau met enige jaren relevante werkervaring, bent bekend met geautomatiseerde gegevensverwerking. Kennis van Excel en Ecaris is een pré.
 • Je hebt inzicht in planningsmethodieken, beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden en hebt een collegiale, klant- en servicegerichte instelling.
 • Je bent in staat eigen werkprocessen te overzien en kan probleemoplossend handelen.
 • Je kunt prioriteiten stellen en structuur aanbrengen in je werkzaamheden, neemt initiatief en eigen verantwoordelijkheid.
 • Kernwoorden zijn: flexibel, accuraat, zelfstandig, gevoel voor humor en stressbestendig.
 • Kortom: ben jij een uitstekende planner? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren!

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een dienstverband voor 24 uur gemiddeld per week voor de duur van een jaar. De functie is ingedeeld in FWG 45 (max € 3.072,- o.b.v. 36 uur) gebaseerd op de Cao Ziekenhuizen. Inschaling in deze salarisschaal vindt plaats op basis van ervaring. Verder maakt een eindejaarsuitkering van 8,33% deel uit van de arbeidsvoorwaarden en is er voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Je bent in eerste instantie werkzaam op onze locatie op de Ringdijk, maar kan in de toekomst ook op andere locaties ingezet worden.

Sollicitatieprocedure

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Hanneke van der Ende, interim coördinator AOP. Zij is op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag telefonisch bereikbaar op 010-2111777. Voor vragen over het werving-en selectieproces kun je contact opnemen met Jaco de Leede van de afdeling HR (010)-2412435. Je kunt tot 28 februari solliciteren via onderstaand formulier. De gesprekken vinden plaats op vrijdag 8 maart.

Binnen Rijndam staat de veiligheid van patiënten, medewerkers en bezoekers voorop. Veiligheid is in Rijndam een vanzelfsprekend onderdeel van de zorg- en dienstverlening. Iedere nieuwe medewerker bij Rijndam dient in het kader van veilige zorg een VOG te overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Vacaturenummer: QER 1913 Aantal uren: 36
 • Standplaats:

Rijndam, specialist in revalidatie

Rijndam biedt de beste revalidatiegeneeskundige zorg aan mensen met beperkingen als gevolg van (lichamelijke) ziekte, ongeval of aangeboren aandoening. Wij richten ons op het bevorderen van een optimale kwaliteit van leven door (herwinnen van) eigen regie en participatie. Wij spelen een leidende en toonaangevende rol in veld en vakgebied door onderscheidende, innovatieve zorg, wetenschappelijk onderzoek en opleiding.

Voor de poliklinische patiëntenzorg van de afdeling Erasmus MC van Rijndam Revalidatie zoeken wij voor de periode van 1 april 2019 tot 1 januari 2020 een enthousiaste

ANIOS (arts niet in opleiding tot specialist) m/v

Afdeling
Rijndam Revalidatie/locatie Erasmus MC is een poliklinische afdeling die conform de academische status, een goede synergie weet te bewerkstelligen tussen patiëntenzorg, onderzoek en onderwijs. Dit resulteert in een afgewogen en doelmatig hulpverleningsaanbod aan voornamelijk poliklinische patiënten. Kerngebieden binnen de patiëntenzorg zijn onder meer neuromusculaire aandoeningen, neurologische aandoeningen, complexe chronische benigne pijn, handletsels, congenitale afwijkingen van de bovenste extremiteit, multitrauma’s en complexe pathologie in het algemeen. De afdeling participeert in de opleiding tot revalidatiearts binnen Rijndam revalidatie.

Functie
De taken zullen worden uitgevoerd onder supervisie van een revalidatiearts. Het takenpakket bestaat vooral uit poliklinische werkzaamheden met o.a. algemene revalidatiespreekuren, specifieke spreekuren voor orthesiologie en schoenvoorzieningen en participatie in multidisciplinaire poliklinische revalidatiebehandeling.
U heeft de mogelijkheid om deel te nemen aan het circuit cursorisch onderwijs op de maandagmiddag.

Profiel
U bent arts en hebt bij voorkeur ervaring in neurologie, orthopedie of revalidatie. U kunt onder supervisie zelfstandig werken. U beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden en bent bereid om te samenwerken in een multidisciplinair team van hoog geschoolde professionals.

Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een tijdelijke aanstelling voor 36 uur gemiddeld per week (fulltime) voor de duur van 9 maanden. De functie is ingedeeld in FWG 65 (max € 5.154,00 bruto). Inschaling in deze salarisschaal vindt plaats op basis van ervaring. Verder maakt een eindejaarsuitkering van 8,33% deel uit van de arbeidsvoorwaarden.

Selectieprocedure
Telefonische inlichtingen worden graag verstrekt door mw. dr. J. van Meeteren, revalidatiearts en plaatsvervangend opleider of mw. dr. M. van der Werf , revalidatiearts beiden te bereiken via (010) 7040143. Voor vragen over het werving- en selectieproces kunt u contact opnemen met Ingrid Groenen van de afdeling HR (010) 2412494. Direct online solliciteren kan tot 23 februari 2019 middels onderstaand sollicitatieformulier.

De selectiegesprekken vinden plaats op maandagmiddag 4 maart 2019.

Binnen Rijndam staat de veiligheid van patiënten, medewerkers en bezoekers voorop. Veiligheid is in Rijndam een vanzelfsprekend onderdeel van de zorg- en dienstverlening. Iedere nieuwe medewerker bij Rijndam dient in het kader van veilige zorg een VOG te overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

 

Pagina's