Vacaturenummer: QNE20123 Aantal uren: 20
 • Standplaats:

Fysiotherapeut │afdelingen Neurorevalidatie en Chronische pijnrevalidatie │20 uur per week │locatie Westersingel

Ben jij een fysiotherapeut op zoek naar een leuke maar pittige baan, binnen twee ervaren teams, waarbij patiëntenzorg voorop staat? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

Wat ga je doen?
Je gaat werken op de polikliniek van de afdelingen Neurorevalidatie en Chronische pijnrevalidatie. De werkzaamheden bestaan uit het onderzoeken, behandelen en begeleiden van patiënten met (niet) aangeboren hersenletsel of chronisch pijn op basis van de diagnose en indicatiestelling van de revalidatiearts. Daarnaast stel je een behandelplan op als onderdeel van het totale revalidatieplan en voer je het plan uit. Verder geef je voorlichting en advies aan patiënten en de directe leefomgeving.

Er wordt gewerkt in overleg en nauwe samenwerking met de bij de revalidatie betrokken disciplines.

Wie ben jij?
Wij zoeken voor deze vacature iemand die gedreven, enthousiast en leergierig is. Je bent energiek en werkt graag samen in een multidisciplinair team aan het beste revalidatietraject voor de patiënt. Je bent proactief en denkt in oplossingen. Jij kan zelfstandig werken, bent ondernemend, weet van aanpakken en stelt je flexibel op.
Verder beschik je over:

 • het diploma HBO-fysiotherapie en het bewijs van bevoegdheid en een registratie in het BIG register;
 • werkervaring in de gezondheidszorg, bij voorkeur in de pijn- en neurorevalidatie (daarbij is een afgeronde cursus neurorevalidatie een pré);
 • kennis van en ervaring met zowel het begeleiden van mensen met niet aangeboren hersenletsel als mensen met chronische pijn;
 • relevante werkervaring in het werken in een multidisciplinair team;
 • goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
 • een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) binnen een maand nadat je bij ons bent komen werken.

Wat bieden wij?
Een prettige, betrokken werksfeer in enthousiaste, gemotiveerde en collegiale teams. Wij bieden je een aanstelling voor de duur van een jaar met ingang van 1 januari 2021 voor 20 uur gemiddeld per week. Wellicht is er op een later moment uitbreiding in uren mogelijk. Jouw werkdagen worden: maandag, woensdag (de hele dag) en de donderdagochtend.

Het salaris is passend bij jouw taken en verantwoordelijkheden. Je wordt ingedeeld in FWG schaal 55 (max. € 4.111,00 = bruto per maand o.b.v. 36 – urige werkweek), afhankelijk van je ervaring en opleiding (CAO Ziekenhuizen).
Bij ons kun je rekenen op:

 • een vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • korting op een nieuwe fiets of op je sportabonnement;
 • de mogelijkheid tot deelname aan een collectieve arbeidsongeschiktheids- en zorgverzekering;
 • een uitstekende pensioenregeling;
 • diverse mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling.

Verder heeft iedere medewerker in het kader van duurzame inzetbaarheid een persoonlijk levensfasebudget (PLB).

Wat is jouw werkplek?
Je komt te werken op de goed bereikbare locatie Westersingel in het centrum van Rotterdam in twee hechte, multidisciplinair samengesteld teams van professionals. Collega’s waar jij nauw mee samenwerkt zijn maatschappelijk werkers, revalidatieartsen, logopedisten, ergotherapeuten, fysiotherapeuten, (GZ) psychologen, psychomotorisch therapeuten en psychologische assistenten.

Wie zijn wij?
Professioneel, vooruitstrevend en persoonlijk. Werken bij Rijndam betekent bijdragen aan de beste revalidatiegeneeskundige zorg voor mensen met een beperking als gevolg van een lichamelijke ziekte, ongeval of aangeboren aandoening. Om deze topzorg vanuit 18 locaties te bieden, investeren we voortdurend in wetenschappelijk onderzoek, innovaties en opleiding. Werk jij binnenkort, samen met ruim 900 deskundige en betrokken medewerkers, ook aan meer kwaliteit van leven voor onze patiënten?

Wil jij ons team versterken?
Solliciteer dan direct met behulp van onderstaand formulier vóór 9 november 2020. De gesprekken vinden plaats op maandag 16 november 2020.

Eerst meer weten? Lees dan meer over onze organisatie en vacatures op https://www.rijndam.nl/werken-bij. Liever eerst contact, over bijvoorbeeld de procedure? Stuur Lia Albers van de afdeling HR een bericht via WhatsApp op 06 - 576 756 13. Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Annelies Schrooten voor de Neuro en met Wouter Kamphuis voor de Pijn, te bereiken via 010-241 2416.

Vacaturenummer: QDH20109 Aantal uren: 18
 • Standplaats:

(Basis) Psycholoog | afdeling Dwarslaesie/Heelkunde | 18 uur per week │locatie Westersingel  

Houd je van complexe problemen en denk je graag mee over oplossingen die bijdragen aan verbetering van het functioneren van mensen met een dwarslaesie of amputatie? Kom dan ons team versterken als psycholoog bij Rijndam Revalidatie.

Wat ga je doen?
Als psycholoog met aandachtsgebied Dwarslaesie/Heelkunde heb je een belangrijke rol bij de intake, diagnostiek, indicatiestelling en behandeling van patiënten met bijvoorbeeld angst en stemmingsklachten, traumaklachten of (fantoom)pijn. Jouw taak is het overzien van complexe problematiek, signaleren van (ernstige) psychologische problematiek en vertalen van impact en aanpak hiervan naar het team, de patiënt en zijn systeem. Belangrijk is de afstemming over inzet en timing van interventies met de andere disciplines en de patiënt, om daarmee het behandelteam op één lijn te houden.

“ Ons doel is als team het maximaal haalbare te bereiken met een patiënt. We kunnen echt de hele mens behandelen. Er valt daarom vaak veel winst te behalen, het is tenslotte revalidatie: we helpen de patiënt zoveel mogelijk terug richting zijn of haar oude leven. Samen met de patiënt werken we aan het (her)leren van dingen die voor de patiënt belangrijk zijn.”

Er zijn geen vaste behandelprotocollen binnen Rijndam, waardoor je een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid hebt. Je stelt patiënt specifieke behandelplannen en benaderingsadviezen op. In het kader van jouw leerproces zal worden voorzien in begeleiding en supervisie.

Wie ben jij?
Je bent basispsycholoog en hebt ervaring met diagnostiek en behandeling van patiënten met een dwarslaesie, multitrauma en amputaties. Je vindt het een uitdaging om te sparren en te puzzelen met verschillende disciplines van het interdisciplinaire team om de patiënt zo goed mogelijk verder te helpen. Je hebt goede contactuele eigenschappen, je bent stressbestendig en in je werk als psycholoog ben je proactief, ondernemend, flexibel, accuraat en zelfstandig. Behandelervaring én ervaring met neuropsychologisch onderzoek zijn pluspunten.
Verder beschik je over:

 • een afgeronde studie Psychologie op WO niveau;
 • ervaring met of kennis van CGT en EMDR;
 • een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) binnen een maand nadat je bij ons bent komen werken.

Wat bieden wij?
Een enthousiaste, betrokken vakgroep Psychologie bestaande uit ca. 30 psychologen/psychologisch assistenten. Ons vak is volop is beweging en we hebben te maken met een grote variatie in problematiek en behandeling, zodoende staan uitwisseling van kennis en de nieuwste ontwikkelingen bij ons op de voorgrond. Er is ruimte voor onderlinge intervisie en supervisie.

Wij bieden je een jaarcontract voor 18 uur gemiddeld per week aan. Je wordt ingedeeld in FWG 60, maximaal
€ 4.682,- bruto per maand op basis van een 36 – urige werkweek, de trede is afhankelijk van je ervaring en opleiding (CAO Ziekenhuizen).

Rijndam biedt tevens de mogelijkheid aangenomen te worden op de postdoctorale beroepsopleiding tot GZ-psycholoog. Wij bieden een opleidingstraject van 2 jaar (32 uur per week) waar, binnen de polikliniek en de kliniek in Rotterdam, praktijkervaring wordt opgebouwd binnen de Neurorevalidatie met verschillende diagnosegroepen. De psycholoog in opleiding wordt begeleid volgens de door de PDO-GGZ gestelde opleidingseisen. De supervisie en werkbegeleiding worden door Rijndam intern geregeld. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.

Verder kun je onder meer rekenen op: 

 • een vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • een persoonlijk levensfasebudget (PLB) in het kader van duurzame inzetbaarheid;
 • korting op een nieuwe fiets of sportabonnement;
 • een prettige werksfeer met collega’s die je goed inwerken en voor je klaar staan;
 • diverse mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling, bijvoorbeeld in de cognitieve gedragstherapie en de ACT.

Waar is jouw werkplek?
Je komt te werken op onze locatie aan de Westersingel in het centrum van Rotterdam in een hecht, multidisciplinair samengesteld team van professionals. Het behandelteam van de afdeling Dwarslaesie Heelkunde ondersteunt patiënt en medewerkers met specifieke deskundigheid, expertise en middelen. Collega’s waar jij nauw mee samenwerkt zijn maatschappelijk werkers, revalidatieartsen, fysiotherapeuten, logopedisten, ergotherapeuten, verpleegkundigen en psychologische assistenten. Je behandelt zowel poliklinisch en klinisch.

Wie zijn wij?
Professioneel, vooruitstrevend en persoonlijk. Werken bij Rijndam betekent bijdragen aan de beste revalidatiegeneeskundige zorg voor mensen met een beperking als gevolg van een lichamelijke ziekte, ongeval of aangeboren aandoening. Om deze topzorg vanuit 18 locaties te bieden, investeren we voortdurend in wetenschappelijk onderzoek, innovaties en opleiding. Werk jij binnenkort, samen met ruim 900 deskundige en betrokken medewerkers, ook aan meer kwaliteit van leven voor onze patiënten?

Wil jij ons team versterken?
Solliciteer dan direct met behulp van onderstaand formulier. Wij gaan graag met je in gesprek. Solliciteren kan t/m 31 oktober a.s.

Eerst meer weten? Lees dan meer over onze organisatie en vacatures op https://www.rijndam.nl/werken-bij. Liever eerst contact, over bijvoorbeeld de procedure? Stuur Lia Albers van de afdeling HR een bericht via WhatsApp op 06 - 576 756 13. Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Karin van der Heijden, GZ-psycholoog, via 010-24 12 473.

Vacaturenummer: QNE20120 Aantal uren: 24
 • Standplaats:

Transfercoördinator│ Kliniek│minimaal 24 uur per week │locatie Westersingel

Ben jij zelfstandig, kun je goed coördineren en ben je communicatief sterk? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor het opnameproces binnen de kliniek en de uitstroom naar extern. Anders gezegd bewaak en coördineer jij het gehele proces rondom de opnames. Je bent het aanspreekpunt voor verwijzers, patiënten en de afdelingen binnen Rijndam betreffende het logistieke proces. Je onderhoudt een netwerk aan verwijzers, contacten bij gemeentes en uitstroompartners. Verder draag je zorg voor een optimale bedbezetting in de kliniek en een efficiënte bijbehorende opnameplanning. 

Wie ben jij?
Je bent energiek en werkt graag samen in een multidisciplinair team met andere zorgprofessionals. Je bent proactief, ondernemend, stressbestendig en denkt in oplossingen. Daarnaast ben je sociaal en communicatief sterk en is coördineren jouw sterkste kant. Je bent bekend met interne logistieke processen m.b.t. patiëntenstromen en gewend om contacten te onderhouden met verwijzers, gemeentes en collega zorginstellingen. Natuurlijk ben je goed op de hoogte van de regelgeving en de laatste ontwikkelingen in de zorg.
Verder beschik je over:

 • een afgeronde opleiding tot transferverpleegkundige;
 • enige jaren relevante werkervaring;
 • affiniteit met commerciele activiteiten en zorg logistieke processen;
 • een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) binnen een maand nadat je bij ons bent komen werken.

Wat bieden wij?
Een prettige, betrokken werksfeer in een enthousiast, gemotiveerd en collegiaal team. Wij bieden je een dienstverband per direct voor de duur van één jaar met, bij gebleken geschiktheid, uitzicht op een vaste aanstelling. Het gaat om 24 uur gemiddeld per week. Het salaris is passend bij jouw taken en verantwoordelijkheden. Je wordt ingedeeld in FWG schaal 50 (max. € 3.664,00 = bruto per maand o.b.v. 36 – urige werkweek), afhankelijk van je ervaring en opleiding (CAO Ziekenhuizen).
Bij ons kun je rekenen op:

 • een vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • korting op een nieuwe fiets of op je sportabonnement;
 • de mogelijkheid tot deelname aan een collectieve arbeidsongeschiktheids- en zorgverzekering;
 • een uitstekende pensioenregeling;
 • diverse mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling.

Verder heeft iedere medewerker in het kader van duurzame inzetbaarheid een persoonlijk levensfasebudget (PLB).

Wat is jouw werkplek?
Op locatie Westersingel - in het hart van Rotterdam - kom jij te werken in de kliniek. Binnen de kliniek hebben wij de afdeling Neurorevalidatie, een afdeling voor volwassen patiënten met centraal neurologische problematiek (met name CVA en traumatisch hersenletsel) en met cognitieve stoornissen, de afdeling Dwarslaesie/Heelkunde waar klinische revalidatiegeneeskundige zorg aan patiënten met een dwarslaesie, multitrauma en amputaties wordt geboden en de Kinderafdeling waar wij de poli-dag-en klinische revalidatie voor kinderen en jongeren in de leeftijd 0-20 jaar op 15 bedden en in groepsgewijze dagrevalidatie verzorgen.

Wie zijn wij?
Professioneel, vooruitstrevend en persoonlijk. Werken bij Rijndam betekent bijdragen aan de beste revalidatiegeneeskundige zorg voor mensen met een beperking als gevolg van een lichamelijke ziekte, ongeval of aangeboren aandoening. Om deze topzorg vanuit 18 locaties te bieden, investeren we voortdurend in wetenschappelijk onderzoek, innovaties en opleiding. Werk jij binnenkort, samen met ruim 900 deskundige en betrokken medewerkers, ook aan meer kwaliteit van leven voor onze patiënten? 

Wil jij ons team versterken?
Solliciteer dan direct met behulp van onderstaand formulier. Wij gaan graag met je in gesprek.
Eerst meer weten? Lees dan meer over onze organisatie en vacatures op https://www.rijndam.nl/werken-bij. Liever eerst contact, over bijvoorbeeld de procedure? Stuur Lia Albers van de afdeling HR een bericht via WhatsApp op 06 - 576 756 13. Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Loes Knoope, transfercoördinator, te bereiken via 010 - 2412 477.

Vacaturenummer: QNE20119 Aantal uren: 20 (zwangerschapswaarneming)
 • Standplaats:

Fysiotherapeut│afdeling Neurorevalidatie │20 uur per week│locatie Westersingel

Ben jij een fysiotherapeut op zoek naar een leuke baan, binnen een ervaren team, waarbij patiëntenzorg voorop staat en ben je beschikbaar voor een zwangerschapswaarneming? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Je gaat werken op de polikliniek van de afdeling Neurorevalidatie. De werkzaamheden bestaan uit het onderzoeken, behandelen en begeleiden van patiënten met (niet) aangeboren hersenletsel op basis van de diagnose en indicatiestelling van de revalidatiearts. Daarnaast stel je een behandelplan op als onderdeel van het totale revalidatieplan en voer je het plan uit. Verder geef je voorlichting en advies aan patiënten en de directe leefomgeving.

Er wordt gewerkt in overleg en nauwe samenwerking met de bij de revalidatie betrokken disciplines.

Wie ben jij?
Wij zoeken voor deze vacature iemand die gedreven, enthousiast en leergierig is. Je bent energiek en werkt graag samen in een multidisciplinair team met de andere zorgprofessionals aan het beste revalidatietraject voor de patiënt. Je bent proactief en denkt in oplossingen. Jij kan zelfstandig werken, bent ondernemend, weet van aanpakken en stelt je flexibel op.
Verder beschik je over:

 • het diploma HBO-fysiotherapie en het bewijs van bevoegdheid en een registratie in het BIG register;
 • werkervaring in de gezondheidszorg, bij voorkeur in de neurorevalidatie (daarbij is een afgeronde cursus neurorevalidatie een pré);
 • kennis van en ervaring met het begeleiden van mensen met niet aangeboren hersenaandoeningen;
 • relevante werkervaring in het werken in een multidisciplinair team;
 • goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
 • een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) binnen een maand nadat je bij ons bent komen werken.

Wat bieden wij?
Een prettige, betrokken werksfeer in een enthousiast, gemotiveerd en collegiaal team. Wij bieden je een tijdelijke aanstelling voor 20 uur gemiddeld per week. Het betreft een zwangerschapswaarneming voor de periode half januari tot half mei 2021. Jouw werkdagen worden: dinsdag, woensdag (de hele dag) en vrijdag.

Het salaris is passend bij jouw taken en verantwoordelijkheden. Je wordt ingedeeld in FWG schaal 55 (max. € 4.111,00 = bruto per maand o.b.v. 36 – urige werkweek) afhankelijk van je ervaring en opleiding (CAO Ziekenhuizen). Bij ons kun je rekenen op:

 • een vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • korting op een nieuwe fiets of op je sportabonnement;
 • de mogelijkheid tot deelname aan een collectieve arbeidsongeschiktheids- en zorgverzekering;
 • een uitstekende pensioenregeling;
 • diverse mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling.

Verder heeft iedere medewerker in het kader van duurzame inzetbaarheid een persoonlijk levensfasebudget (PLB).

Wat is jouw werkplek?
Je komt te werken op de goed bereikbare locatie Westersingel in het centrum van Rotterdam in een hecht, multidisciplinair samengesteld team van professionals. Collega’s waar jij nauw mee samenwerkt zijn maatschappelijk werkers, revalidatieartsen, logopedisten, ergotherapeuten, fysiotherapeuten, (GZ) psychologen en psychologische assistenten.

Wie zijn wij?
Professioneel, vooruitstrevend en persoonlijk. Werken bij Rijndam betekent bijdragen aan de beste revalidatiegeneeskundige zorg voor mensen met een beperking als gevolg van een lichamelijke ziekte, ongeval of aangeboren aandoening. Om deze topzorg vanuit 18 locaties te bieden, investeren we voortdurend in wetenschappelijk onderzoek, innovaties en opleiding. Werk jij binnenkort, samen met ruim 900 deskundige en betrokken medewerkers, ook aan meer kwaliteit van leven voor onze patiënten?

Wil jij ons team versterken?
Solliciteer dan direct met behulp van onderstaand formulier vóór 9 november 2020. De gesprekken vinden plaats op maandag 16 november 2020.

Eerst meer weten? Lees dan meer over onze organisatie en vacatures op https://www.rijndam.nl/werken-bij. Liever eerst contact, over bijvoorbeeld de procedure? Stuur Lia Albers van de afdeling HR een bericht via WhatsApp op 06 - 576 756 13. Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Annelies Schrooten te bereiken via 010-241 2416.

Vacaturenummer: QST 20121 Aantal uren: 36
 • Standplaats:

HANDYMAN │ Technische dienst │ 36 uur per week │hoofdlocatie Westersingel Rotterdam

Wat ga je doen?
Je voert technisch ondersteunende werkzaamheden uit voor de collega’s zoals schilderen, ophangen van schilderijen, verstoppingen verhelpen, spoelen van kranen in het kader van legionellabeheer en diverse kleine klusjes. Tevens zorg je ervoor dat je de materialen en gereedschappen opruimt zodat je werkomgeving netjes is en blijft.

Wie ben jij?
Wij zoeken voor deze functie een kandidaat met technische interesse, klantgericht en communicatief vaardig. Je bent representatief en kan werken volgens de veiligheidsrichtlijnen.
Verder beschik je over:

 • minimaal LTS diploma;
 • vaardigheid m.b.t. het omgaan met elektrische apparatuur;
 • kennis van materialen die benodigd zijn voor de uitoefening van de taken;
 • in bezit van rijbewijs B;
 • bij voorkeur in het bezit van VCA certificaat;
 • een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) binnen een maand nadat je bij ons bent komen werken.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een fulltime dienstverband van 36 uur per week voor de duur van één jaar, waarbij er na goed functioneren uitzicht is op een vaste aanstelling. Het salaris is passend bij jouw taken en verantwoordelijkheden. Je wordt ingedeeld in FWG 15, maximaal € 2.251,-  bruto per maand op basis van een 36 – urige werkweek en afhankelijk van je ervaring en opleiding (CAO Ziekenhuizen).
Bij ons kun je rekenen op:

 • een vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • korting op een nieuwe fiets of op je sportabonnement;
 • de mogelijkheid tot deelname aan een collectieve arbeidsongeschiktheids- en zorgverzekering;
 • een uitstekende pensioenregeling;
 • de nabijheid van openbaar vervoer;
 • samen lunchen in ons restaurant of lunchwandelen in het park;
 • een prettige werksfeer met collega’s die voor je klaar staan;
 • diverse mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling.

Verder heeft iedere medewerker in het kader van duurzame inzetbaarheid een persoonlijk levensfasebudget (PLB).

Waar is jouw werkplek?
De technische dienst op de Westersingel bestaat uit een team van 4 personen die zich bezighouden met alle bouwkundige en technische aspecten van het gebouw en de inventaris. De werkzaamheden vinden plaats op de diverse locaties van Rijndam.

Wie zijn wij?
Werken bij Rijndam Revalidatie betekent bijdragen aan de beste revalidatiegeneeskundige zorg voor mensen met een beperking als gevolg van een lichamelijke ziekte, ongeval of aangeboren aandoening. Om deze topzorg vanuit 18 locaties te bieden, investeren we voortdurend in wetenschappelijk onderzoek, innovaties en opleiding. Werk jij binnenkort, samen met onze ruim 800 deskundige en betrokken medewerkers, ook aan meer kwaliteit van leven voor onze patiënten?

Wil jij ons team versterken?
Solliciteer dan direct en vul het online formulier vóór 26 oktober a.s. in. Liever eerst contact? Stuur ons via WhatsApp op 06 - 576 756 13 een bericht. Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Remco Pusch, manager Technische dienst via 010 – 241 24 12.
 

 

 S.A.H.M. (Suzan) Visser-Loefs MA

S.A.H.M. (Suzan) Visser-Loefs MA

Verpleegkundig specialist

Werkdagen

Maandagochtend en donderdagmiddag 

Telefoonnummer(s) medisch secretariaat

Albert Schweitzer ziekenhuis: 0786523000

Faxnummer(s) medisch secretariaat

Albert Schweitzer ziekenhuis: 0786523009

Volwassenenrevalidatie

Per locatie

U vind hier alle voorzorgsmaatregelen per locatie omtrent het nieuwe coronavirus. Mocht de informatie die u zoekt er niet tussen staan, neem dan telefonisch contact op via telefoonnummer 010 - 241 24 12 of ga voor meer informatie naar https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19.​

Medewerkers

Hier vindt u alle voorzorgsmaatregelen voor medewerkers die wij treffen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Mocht de informatie die u zoekt er niet tussen staan, neem dan telefonisch contact op via telefoonnummer 010 - 241 24 12.  Actuele informatie over het coronavirus leest u op de website van het RIVM.

 • Medewerkers hanteren, zoals altijd, hygiënerichtlijnen voor onder andere het toepassen van handhygiëne op het juiste moment met de juiste techniek.
 • Omdat er micro-organismen kunnen worden overgedragen via de handen en luisterend naar het advies vanuit het ministerie, worden er in Rijndam tijdelijk geen handen geschud door de zorgmedewerkers.
 • We houden minimaal 1,5 meter (2 armlengtes) afstand van elkaar, tenzij dit noodzakelijk is om veilige patiëntenzorg te kunnen bieden. Als dit langer dan 15 minuten het geval is, dragen wij een (medisch) mondneusmasker.
 • Als een medewerker van Rijndam in contact is gekomen met een besmet persoon, moet hij dit melden. Als de medewerker klachten heeft (koorts en hoesten of kortademigheid), dan wordt hij getest op coronavirus en blijft hij thuis.
 • Een medewerker met verkoudheidsklachten draagt, om te voorkomen dat patiënten of collega’s besmet worden, altijd een (medisch) mondneusmasker tijdens werk. Dit geldt voor medewerkers met klachten die negatief zijn gestest voor COVID-19.
 • Alle medewerkers die geen functie binnen Rijndam vervullen waarvoor ze op een locatie moeten zijn, werken thuis.

Overige bezoekers

Hier vindt u alle voorzorgsmaatregelen voor overige bezoekers die wij treffen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Mocht de informatie die u zoekt er niet tussen staan, neem dan telefonisch contact op via telefoonnummer 010 - 241 24 12.  Actuele informatie over het coronavirus leest u op de website van het RIVM.

Klik hier om terug te gaan naar de hoofdpagina 'het coronavirus'.

Mondkapje verplicht
Met ingang van woensdag 21 oktober geldt een verplichting tot het dragen van een mondneuskapje bij het bezoek aan onze locaties. Dit is van toepassing voor alle patiënten en bezoekers vanaf 13 jaar. Wij vragen u dit (niet medische) mondkapje zelf mee te brengen.Uw mondneusmasker doet u op voor binnenkomst.

 • Zolang u zich binnen één van de gebouwen van Rijndam beweegt, draagt u het mondneusmasker.
 • Als u op uw plek zit én de 1,5 meter regel in acht kan nemen, mag het mondneusmasker tijdelijk af.
 • Ook bij het verlaten van onze locatie draagt u uw mondneusmasker.

Lees hier hoe u een mondkapje op de juiste wijze gebruikt.

Registratie en gezondheidscontrole
Alle bezoekers worden geregistreerd en gescreend op klachten passend bij COVID-19. U ontvangt hierbij een formulier waarop uw contactgegevens van de worden vermeld. Dit formulier dient u bij u te dragen en na afloop van het bezoek in te leveren bij de centrale receptie. Wanneer wij klachten constateren die kunnen wijzen op een besmetting, krijgt u geen toegang tot Rijndam. 

​Locatie Westersingel
Op deze locatie is alleen onze hoofdingang geopend. Het restaurant is alleen geopend voor verplegend personeel.

Pagina's