Vacaturenummer: QDH2023 Aantal uren: 16
 • Standplaats:

MEDISCH SECRETARESSE │ afdeling Dwarslaesie/Heelkunde │ 16 uur per week │ locatie Westersingel

Enthousiast, service- en kwaliteitsgericht, een meedenker en een echte teamspeler. Zijn dit kenmerken die jou aanspreken en waar je jezelf in herkent? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Wij bieden je een leuke en uitdagende functie binnen een dynamische organisatie. Je komt te werken in een team van meerdere secretaresses en heb je een gevarieerd takenpakket. Samen met je collega’s beheer je de agenda’s van de revalidatieartsen, daarnaast verzorg je de digitale medische statussen. Ook het afhandelen van in- en uitgaand telefoonverkeer, het verrichten van werkzaamheden ten behoeve van de patiëntadministratie en/of medische correspondentie behoren tot je taken. Je bereidt spreekuren voor en je verzorgt afspraken voor patiënten.

Wie ben je?
Je bent enthousiast en klantvriendelijk, daarbij kun je goed omgaan met druk. Je hebt relevante werkervaring in de gezondheidszorg, bij voorkeur in een vergelijkbare setting. Daarnaast ben je in staat zelfstandig te werken, toon je initiatief bij het uitvoeren van je werkzaamheden en denk je graag pro-actief mee over verbeteringen en veranderingen. Je fungeert als “duizendpoot” waarbij je goed overzicht kan houden in een hectische omgeving.
Verder beschik je over:  

 • een afgeronde opleiding tot medisch secretaresse en kennis minimaal op HAVO niveau;
 • goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • bedrevenheid in werken met Word, Excel, Outlook; ervaring met Ecaris (planningssysteem) en revalidatie- EPD (is een pré);
 • een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) binnen een maand nadat je bij ons bent komen werken.

Wat bieden wij?
Een prettige, betrokken werksfeer in een enthousiast, gemotiveerd en collegiaal team.
Wij bieden je een tijdelijke aanstelling van 16 uur per week, voor de duur van 1 jaar. Het salaris is passend bij jouw taken en verantwoordelijkheden. Je wordt ingedeeld in FWG schaal 35, max. € 2.798 = bruto per maand o.b.v. 36 – urige werkweek en afhankelijk van je ervaring en opleiding (CAO Ziekenhuizen).
Bij ons kun je rekenen op:

 • een vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • korting op een nieuwe fiets of op je sportabonnement;
 • de mogelijkheid tot deelname aan een collectieve arbeidsongeschiktheids- en zorgverzekering;
 • een uitstekende pensioenregeling;
 • diverse mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling.

Verder heeft iedere medewerker in het kader van duurzame inzetbaarheid een persoonlijk levensfasebudget (PLB).

Waar is jouw werkplek?
Je komt te werken op onze hoofdlocatie aan de Westersingel in hartje Rotterdam. De afdeling Dwarslaesie/Heelkunde biedt klinische revalidatiegeneeskundige zorg aan patiënten met een dwarslaesie, multitrauma en amputaties (40 bedden).

Wie zijn wij?
Werken bij Rijndam Revalidatie betekent bijdragen aan de beste revalidatiegeneeskundige zorg voor mensen met een beperking als gevolg van een lichamelijke ziekte, ongeval of aangeboren aandoening. Om deze topzorg vanuit 18 locaties te bieden, investeren we voortdurend in wetenschappelijk onderzoek, innovaties en opleiding. Werk jij binnenkort, samen met onze ruim 800 deskundige en betrokken medewerkers, ook aan meer kwaliteit van leven voor onze patiënten?

Wil jij ons team versterken?
Solliciteer dan direct en vul het online formulier vóór 3 maart a.s. in. De gesprekken vinden plaats op maandag 9 maart 2020.

Liever eerst contact? Stuur ons via WhatsApp op 06 – 576 756 13 een bericht. Of bel Lia Albers van de afdeling HR, 010-24 12 436 voor vragen over het werving- en selectieproces. Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Emmy Sonneveld, Coördinator AOP, via 010-24 12 406 of Margriet Embregts, medisch secretaresse, via 010-24 12 415.

 

 

Afgelopen vrijdag was de lancering van de audiovisuele streamingsdienst bij Rijndam Revalidatie. Studenten van onder andere de opleiding Gezondheidszorgtechnologie aan Hogeschool Rotterdam kregen daarmee de mogelijkheid om live prototypes te testen die zij, na een eerder bezoek aan het revalidatiecentrum, speciaal voor jonge patiënten met een handaandoening hebben ontwikkeld. De pilot is geslaagd en de samenwerking tussen Hogeschool Rotterdam en Rijndam gaat hiermee een volgende fase in.

Levensechte cases
Een grote groep studenten kwam afgelopen vrijdag, vol enthousiasme en met een prototype onder de arm, naar Rijndam. Zo’n half jaar geleden brachten zij ook al een bezoek aan het revalidatiecentrum. Destijds om een opdracht voor het maken van een prototype voor een jonge patiënt met een handaandoening mee te krijgen. Nu, om de door de studenten ontwikkelde prototypes in levenden lijve te testen in het bijzijn van patiënten van Rijndam.

Toekomst
De audiovisuele streamingsdienst geeft studenten de mogelijkheid om mee te kijken met échte behandelingen bij Rijndam. Om de zorg die geboden wordt aan de patiënten zo min mogelijk te verstoren, wordt er in één ruimte gefilmd en kunnen de studenten in een andere ruimte de behandeling op een groot scherm volgen. Vooralsnog wordt dit enkel op locatie bij Rijndam gedaan, maar het doel is om ervoor te zorgen dat de studenten in de toekomst ook vanuit hun eigen klaslokaal mee kunnen kijken met de behandelingen (uiteraard na toestemming van ouder en kind).

Samenwerking
Met de samenwerking willen Hogeschool Rotterdam en Rijndam ervoor zorgen dat de studenten optimaal voorbereid worden op de toekomst en te zien krijgen hoe een behandeling er in de praktijk aan toegaat. Stella Verschure: ‘’De studenten kunnen mede dankzij de audiovisuele streamingsdienst daadwerkelijk zien dat wat zij ontwerpen effect heeft. Ze zien voor wie ze oplossingen bedenken en krijgen mee dat hun werk er écht toe doet.’’

Personeelstekort in de zorg aanpakken
De samenwerking tussen Hogeschool Rotterdam en Rijndam Revalidatie is tot stand gekomen nadat Stella Verschure, kinderfysiotherapeut bij Rijndam, een idee ingediend heeft voor Wordt RAATgevert; een project van deRotterdamseZorg dat als doel heeft het personeelstekort in de zorg aan de pakken. Van de 145 ideeën die werden ingestuurd, vielen er acht in de prijzen. Stella was één van de winnaars en kon met een gewonnen geldbedrag de apparatuur voor de audiovisuele streamingsdienst aanschaffen. En maar goed ook wat Cas (14 jaar, patiënt bij Rijndam) betreft: ''Er zijn oplossingen bedacht waar ik zelf nooit op zou zijn gekomen. Het zijn goede en handige ideeën om verder uit te werken.’’

Vacaturenummer: QZN 2024 Aantal uren: 24
 • Standplaats:

FYSIOTHERAPEUT │ volwassenenrevalidatie │ 24 uur per week │ afdeling Ziekenhuizen Noord │ locatie IJsselland Ziekenhuis

Heb je interesse voor het werken met volwassenen met een beperking en wil je hen op weg helpen? Dan is dit dé kans voor jou!

Wat ga je doen?
Jouw werkzaamheden zijn gericht op de invulling en uitvoering van het opgestelde revalidatieplan. Je onderzoekt, behandelt en begeleidt patiënten op basis van de diagnose en indicatiestelling van de revalidatiearts. Je stelt het behandelplan op en voert dit uit, je adviseert en verzorgt voorlichting van patiënten en hun directe leefomgeving, maar ook over hulpmiddelen en voorzieningen. Je vindt het leuk om groepen te draaien waarbij je vaardigheden toepast op het gebied van inspanningsfysiologie, het bevorderen van lichaamsbewustzijn en het geven van ontspanningsoefeningen.

Wie ben je?
Je bent enthousiast en je hebt ervaring en interesse in het samenwerken binnen een multidisciplinair team. Daarnaast ben je proactief, ondernemend, accuraat, zelfstandig en stressbestendig.
Verder beschik je over:

 • een Hbo-diploma fysiotherapie, BIG registratie en enkele jaren werkervaring;
 • scholing op gebied van haptonomie of psychosomatiek/PMT (dat is dat een pré);
 • specialisatie in/affiniteit met de diagnosegroepen chronische pijn en oncologie;
 • goede communicatieve vaardigheden;
 • een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) binnen een maand nadat je bij ons bent komen werken.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een parttime dienstverband van gemiddeld 24 uur per week, voor de duur van één jaar met een voorkeur voor werkdagen op maandag, dinsdag en vrijdag. Het salaris is passend bij jouw taken en verantwoordelijkheden. Je wordt ingedeeld in FWG schaal 55, max. € 4.111,- bruto per maand o.b.v. 36 -urige werkweek en afhankelijk van je ervaring en opleiding (CAO Ziekenhuizen).
Bij ons kun je rekenen op:

 • een vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • korting op een nieuwe fiets en/of sportabonnement;
 • de mogelijkheid tot deelname aan een collectieve arbeidsongeschiktheids- en zorgverzekering;
 • een uitstekende pensioenregeling;
 • diverse mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling.

Verder heeft iedere medewerker in het kader van duurzame inzetbaarheid een persoonlijk levensfasebudget (PLB).

Waar is jouw werkplek?
De afdeling Ziekenhuizen Noord, bestaat uit de locaties Franciscus Gasthuis, Franciscus Vlietland en IJsselland Ziekenhuis.
Jouw werkplek wordt locatie IJsselland Ziekenhuis. Je komt te werken in een veilige en uitdagende werkomgeving in een gezellig en professioneel team met een manager die jou ondersteunt en faciliteert. Daar ga je samenwerken in een enthousiast multidisciplinair team bestaande uit revalidatieartsen, psychologen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, maatschappelijk werkenden en een logopedist.
Op de locatie IJsselland Ziekenhuis behandelen wij de volgende doelgroepen:

 • Oncologie
 • Chronische pijn
 • Niet aangeboren hersenletsel

Wie zijn wij?
Werken bij Rijndam Revalidatie betekent bijdragen aan de beste revalidatiegeneeskundige zorg voor mensen met een beperking als gevolg van een lichamelijke ziekte, ongeval of aangeboren aandoening. Om deze topzorg vanuit 18 locaties te bieden, investeren we voortdurend in wetenschappelijk onderzoek, innovaties en opleiding. Werk jij binnenkort, samen met onze ruim 800 deskundige en betrokken medewerkers, ook aan meer kwaliteit van leven voor onze patiënten?

Wil jij ons team versterken?
Solliciteer dan direct en vul het online formulier vóór 4 maart as. in. De gesprekken vinden plaats op 12 maart 2020.
Liever eerst contact? Stuur ons een bericht via WhatsApp op 06 – 576 756 13. Of bel Ingrid Groenen van de afdeling HR, 010 – 241 24 94 voor vragen over het werving- en selectieproces. Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Hetty Hollander, fysiotherapeut via 010 –258 33 64.

Vacaturenummer: QNE2001 Aantal uren: 24-32
 • Standplaats:

GZ-Psycholoog met aandachtsgebied chronische pijn bij volwassenen en adolescenten│24-32 uur per week│locatie Westersingel Rotterdam

Lijkt het je wat om mee te bouwen aan de ambities van ons team? Ga je graag aan de slag op een afdeling waar er gestreefd wordt naar maatwerk voor de patiënt en zijn omgeving èn ben jij net zo nieuwsgierig naar ons als wij naar jou!? Dan komen we graag met je in contact om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Wat ga je doen?
Als GZ-Psycholoog heb je tijdens het revalidatietraject een richtinggevende rol in het interdisciplinair behandelproces met de focus op gedragsverandering. Je hebt een belangrijke rol bij intake, diagnostiek en indicatiestelling voor de revalidatiebehandeling.

Jouw taak is het overzien van complexe problematiek, het analyseren van veranderbare onderhoudende psycho-sociale factoren, het signaleren van (ernstige) psychologische problematiek en vertalen van je conclusies naar het team, de patiënt en zijn systeem.

Vanuit een persoonsgericht referentiekader en korte interdisciplinaire lijnen streven we naar maatwerk voor de patiënt en zijn omgeving. Belangrijk is de afstemming over de inzet en timing van interventies met de andere disciplines en de patiënt. Dit gebeurt o.a. in interdisciplinair overleg en in teambesprekingen waarbij de patiënt aanwezig is.

Hiernaast werk je actief mee aan projecten, gericht op innovatie en beleidsontwikkeling en kun je betrokken worden bij het geven van supervisie aan GZ-psychologen in opleiding.

Wie ben jij?
Jij bent een ervaren GZ-Psycholoog en hebt relevante werkervaring op het gebied van chronische pijn en/of revalidatie. Je vindt het een uitdaging om te sparren en te puzzelen met verschillende disciplines van het interdisciplinair team om de patiënt zo goed mogelijk verder te helpen. Je kunt goed zelfstandig werken en hebt een flexibele en enthousiaste werkhouding.
Verder beschik je over:

 • een BIG registratie als GZ-Psycholoog;
 • goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
 • de opleiding tot cognitief gedragstherapeut is een pré, evenals affiniteit met mindfulness en ACT;
 • een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) binnen een maand nadat je bij ons bent komen werken.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een parttime dienstverband voor 24-32 uur per week voor de duur van één jaar met uitzicht op een vaste aanstelling. Het salaris is passend bij jouw taken en verantwoordelijkheden. Je wordt ingedeeld in FWG 65, maximaal € 5.504,00 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek en afhankelijk van je ervaring en opleiding (CAO Ziekenhuizen).
Bij ons kun je rekenen op:

 • een vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • korting op een nieuwe fiets of op je sportabonnement;
 • de mogelijkheid tot deelname aan een collectieve arbeidsongeschiktheids- en zorgverzekering;
 • een uitstekende pensioenregeling;
 • diverse mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling.

Verder heeft iedere medewerker in het kader van duurzame inzetbaarheid een persoonlijk levensfasebudget (PLB).

Waar is jouw werkplek?
Je komt te werken op de locatie Westersingel, op de afdeling die medisch specialistische pijnrevalidatie biedt. Je gaat deel uit maken van het team volwassenen chronische pijn. Je behandelt zowel poliklinisch en klinisch. Je werkt interdisciplinair in een team onder leiding van de revalidatiearts. Ons team bestaat uit ergotherapeuten, fysiotherapeuten, psychomotorische therapeut(en), maatschappelijk werkers, bewegingsagogen en verpleegkundige(n).

Wie zijn wij?
Werken bij Rijndam Revalidatie betekent bijdragen aan de beste revalidatiegeneeskundige zorg voor mensen met een beperking als gevolg van een lichamelijke ziekte, ongeval of aangeboren aandoening. Om deze topzorg vanuit 18 locaties te bieden, investeren we voortdurend in wetenschappelijk onderzoek, innovaties en opleiding. Werk jij binnenkort, samen met onze ruim 800 deskundige en betrokken medewerkers, ook aan meer kwaliteit van leven voor onze patiënten?

Wil jij ons team versterken?
Solliciteer dan direct en vul het onderstaande formulier vóór 31 maart a.s. in. De gesprekken zullen plaats vinden op 9 april a.s. (in de middag).

Liever eerst contact? Stuur ons via WhatsApp op 06 - 576 756 13 een bericht. Of bel Lia Albers van de afdeling HR op 010 – 241 2436 voor vragen over het werving- en selectieproces. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Alice Terberg, manager bedrijfsvoering, via 010 – 241 2422. Voor meer inhoudelijke vragen kun je mailen met Simone Grasteit, GZ-psycholoog, via sgrasteit@rijndam.nl.

Vacaturenummer: QST 2022 Aantal uren: 24
 • Standplaats:

ADVISEUR MARKETING & COMMUNICATIE | Marketing & Communicatie | 24 uur per week | locatie Westersingel, Rotterdam

Ben jij die daadkrachtige adviseur vol creatieve ideeën om de organisatie goed op de kaart te zetten?

Wat ga je doen?
Je adviseert over interne en externe marketing- en communicatievraagstukken. Je denkt strategisch mee met het management en zet dit om in adviezen en plannen. Deze werk je vervolgens ook zelf uit. Hierbij stroop je graag je mouwen op en pak je projecten van A tot Z op. Geen dag is hetzelfde. Het ene moment rol je van een overleg over arbeidsmarktcommunicatie naar een interview met een patiënt. Het andere moment bedenk je achter je bureau concrete middelen voor een ICT-project als een collega binnenstapt voor marketingadvies over een nieuwe behandeling. Op verschillende niveaus pak jij je rol als marketing- en communicatieadviseur.

Wie ben jij?
Met je creativiteit en humor weet je anderen te verrassen en resultaten te boeken. Je bent daadkrachtig en in staat snel te werken. Je weet verbinding met ons management en de medewerkers te leggen. Je houdt van tekst schrijven voor uiteenlopende on- en offline middelen. Je bent analytisch sterk, hebt strategisch inzicht en weet inhoudelijke thema’s makkelijk te vertalen naar vernieuwende communicatievormen.

Verder beschik je over:

 • een afgeronde hbo- of wo-opleiding richting Marketing en/of Communicatie;
 • minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
 • een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) binnen een maand nadat je bij ons bent komen werken.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een parttime dienstverband voor de duur van één jaar met uitzicht op een vaste aanstelling. Het salaris is passend bij jouw taken en verantwoordelijkheden. Je wordt ingedeeld in FWG 55 maximaal € 4.111,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek en afhankelijk van je ervaring en opleiding (CAO Ziekenhuizen). Bij ons kun je rekenen op:

 • een vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • korting op een nieuwe fiets of sportabonnement;
 • de mogelijkheid tot deelname aan een collectieve arbeidsongeschiktheids- en zorgverzekering;
 • locatie op loopafstand van het openbaar vervoer.

Waar ga je werken?
De afdeling Marketing & Communicatie is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van het corporate marketing- en communicatiebeleid, fondsenwerving en klachtenopvang. Met veel plezier zetten wij ons dagelijks in om Rijndam op de kaart te zetten. We zijn een ambitieus en professioneel team dat volop in ontwikkeling is, waardoor je veel vrijheid en ruimte krijgt voor eigen inbreng.

Wie zijn wij?
Werken bij Rijndam Revalidatie betekent bijdragen aan de beste revalidatiegeneeskundige zorg voor mensen met een beperking als gevolg van een lichamelijke ziekte, ongeval of aangeboren aandoening. Om deze topzorg vanuit 18 locaties te bieden, investeren we voortdurend in wetenschappelijk onderzoek, innovaties en opleiding. Werk jij binnenkort, samen met onze ruim 800 deskundige en betrokken medewerkers, ook aan meer kwaliteit van leven voor onze patiënten?

Wil jij ons team versterken?
Solliciteer dan direct en vul het online formulier vóór 5 maart 2020 in. Liever eerst contact? Stuur ons via WhatsApp op 06 - 576 756 13 een bericht. Of bel Jaco de Leede van afdeling HR op 010 – 241 24 35 voor vragen over het werving- en selectieproces. Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Mariëlle den Heijer, Adviseur Marketing & Communicatie, via 010 - 241 25 81. De gesprekken vinden plaats op 10 maart 2020.

Binnenkort start Rijndam Revalidatie in samenwerking met het Erasmus MC en de Edwin van der Sar Foundation een onderzoek naar een nieuw revalidatieprogramma voor mensen met een subarachnoïdale bloeding (SAB). Veel patiënten die zo’n bloeding tussen de hersenen en de schedel hebben gehad, hebben last van vermoeidheidsklachten. In het onderzoeksproject, genaamd RE-SAB, wordt onderzocht of het volgen van het nieuwe revalidatieprogramma leidt tot minder vermoeidheid, en een betere kwaliteit van leven.

Het revalidatieprogramma
De deelnemers aan het RE-SAB project worden 6 maanden lang begeleid door een revalidatiearts, maatschappelijk werker en ergotherapeut van Rijndam Revalidatie. Deze begeleiding is gericht op het omgaan met vermoeidheid en het geven van informatie over de gevolgen van een SAB. Daarnaast volgt elke deelnemer dichtbij huis fitheidstrainingen bij een ‘Meet Me @ the Gym’ centrum, een initiatief van de Edwin van der Sar Foundation en de Hersenstichting. Beweegcentra met het ‘Meet me @ the Gym’ – label beschikken over gecertificeerde, deskundige begeleiders voor sporters met hersenletsel. In zo een centrum kunnen de deelnemers in een rustige omgeving sporten en krijgen ze professionele begeleiding.

Het onderzoek
Patiënten die een SAB hebben gehad en vermoeidheid ervaren, worden door de afdeling Neurologie van het Erasmus MC uitgenodigd om deel te nemen aan het onderzoek. Door het volgen van de deelnemers wordt onderzocht of deelname aan het nieuwe revalidatieprogramma zorgt voor minder vermoeidheid en een betere kwaliteit van leven. Het uiteindelijke doel is een passend revalidatieprogramma te kunnen bieden aan SAB-patiënten die vermoeidheid ervaren. Groot voordeel in het RE-SAB-project is dat patiënten de fitheidstrainingen in hun eigen omgeving kunnen doen. In combinatie met de begeleiding vanuit Rijndam Revalidatie, hopen we dat dit bijdraagt aan het verminderen van de vermoeidheid en het verbeteren van de kwaliteit van leven na een SAB.

Onderzoeksteam
De onderzoeker van het RE-SAB project is Lianne de Vries (Erasmus MC en Rijndam Revalidatie). Zij wordt in Rijndam Revalidatie begeleid door dr. Majanka Heijenbrok-Kal en in het Erasmus MC door dr. Rita van den Berg-Emons en prof. dr. Gerard Ribbers van de afdeling revalidatiegeneeskunde en dr. Fop van Kooten van de afdeling neurologie. De Edwin van der Sar Foundation maakt de trainingen mogelijk in de Meet me @ the Gym centra. Dit project wordt medegefinancierd door de Erasmus MC pilotprojectsubsidie Doelmatigheid.

drs. I.D. (Iris) Koehler

drs. I.D. (Iris) Koehler

revalidatiearts

Werkdagen

Ma, di en do (do oneven weken) locatie Fransiscus Gasthuis.
Do (even weken), vr locatie Gorinchem.

Telefoonnummer(s) medisch secretariaat

Franciscus Gasthuis: 0104616026

Faxnummer(s) medisch secretariaat

Franciscus Gasthuis: 0104616969

Volwassenenrevalidatie

Als ziekenhuis-revalidatiearts zie ik mensen met allerlei aandoeningen, die op een poliklinisch spreekuur komen of opgenomen zijn in het ziekenhuis. Ik beoordeel of revalidatie nodig is en beslis samen met patiënt waar dit het best plaats kan vinden.

Vacaturenummer: QNE2026 Aantal uren: 32 - 36
 • Standplaats:

GZ-Psycholoog │ 32-36 uur per week │ afdeling Neurorevalidatie │ locatie Westersingel

Ben jij een ervaren GZ-Psycholoog? En heb je daarnaast affiniteit met onderwijs en wil je deelnemen aan wetenschappelijk onderzoek? Dan hebben wij een mooie baan voor jou!

Wat ga je doen?
Als ervaren GZ-Psycholoog heb je een toonaangevende rol binnen het multidisciplinaire team. Vanuit verschillende disciplines is er vraag naar jouw expertise en visie op het gebied van specialistische diagnostiek en behandeling van patiënten die cognitieve, emotionele en gedragsmatige gevolgen ondervinden ten gevolge van hersenletsel en hersendisfuncties.
Je houdt de helikopterview over het revalidatieproces van de patiënten en je bent nauw betrokken bij de langdurige, intensieve begeleiding van patiënten, die hard werken aan hun herstel. Je stelt behandelplannen en benaderingsadviezen op die passen bij juist die ene patiënt. 

Wie ben je?
Jij bent een ondernemend, flexibel persoon met een actieve werkhouding. Je bent minimaal 3 jaar GZ-Psycholoog met aantoonbare ervaring met patiënten met niet-aangeboren hersenletsel, bij voorkeur in de medisch specialistische revalidatie. Je beweegt je gemakkelijk in de dynamiek van de kliniek. Tevens heb je affiniteit met onderwijs en wil je deelnemen aan wetenschappelijk onderzoek. Je kunt goed samenwerken met artsen en andere medisch specialisten en beschikt over een ijzersterk communicerend vermogen; je bent verbindend en enthousiasmerend ingesteld en je bent in staat contacten met externe instanties op te bouwen en te onderhouden ten behoeve van doorverwijzing en samenwerking.
Verder beschik je over:

 • Een afgeronde GZ-opleiding met minimaal 3 jaar werkervaring in de neurorevalidatie met registratie in het BIG register;
 • Goede kennis, inzicht en ervaring met (neuro-)psychologische behandelmethoden;
 • Ervaring met minimaal EMDR, ACT, IPT, CGT;
 • Ervaring met het werken met patiënten met NAH en diens systeem;
 • Enthousiasme voor het samenwerken in een multidisciplinair team;
 • Een brede interesse in neuropsychologische revalidatie en onderzoek;
 • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) binnen een maand nadat je bij ons bent komen werken.

Wat bieden wij?
Binnen Rijndam is er een enthousiaste, betrokken vakgroep Psychologie met ca. 30 psychologen/psychologisch assistenten waarbij uitwisseling van kennis en de nieuwste ontwikkelingen op de voorgrond staat. Er is daarnaast ruimte voor onderlinge intervisie en supervisie. 
Wij bieden je een parttime dienstverband voor 32-36 uur per week voor de duur van één jaar met uitzicht op een vaste aanstelling. Het salaris is passend bij jouw taken en verantwoordelijkheden. Je wordt ingedeeld in FWG 65, maximaal € 5.504,00 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek en afhankelijk van je ervaring en opleiding (CAO Ziekenhuizen).
Bij ons kun je rekenen op:

 • een vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • korting op een nieuwe fiets of op je sportabonnement;
 • de mogelijkheid tot deelname aan een collectieve arbeidsongeschiktheids- en zorgverzekering;
 • een uitstekende pensioenregeling;
 • diverse mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling.

Verder heeft iedere medewerker in het kader van duurzame inzetbaarheid een persoonlijk levensfasebudget (PLB).

Waar is jouw werkplek?
Je komt te werken op de goed bereikbare locatie Westersingel in het centrum van Rotterdam. De afdeling Neurorevalidatie heeft in totaal, verdeeld over 2 etages (Neuro 1 en Neuro 2), 61 bedden voor volwassen patiënten met centraal neurologische problematiek (met name CVA en traumatisch hersenletsel) en met cognitieve, emotionele en gedragsregulatie stoornissen. Rondom de patiënten werkt een gespecialiseerd multidisciplinair team aan medisch specialistische revalidatie waarbij de patiënt centraal staat. De afdeling is nauw betrokken bij wetenschappelijke onderzoeken in samenwerking met het Erasmus MC.

Wie zijn wij?
Werken bij Rijndam Revalidatie betekent bijdragen aan de beste revalidatiegeneeskundige zorg voor mensen met een beperking als gevolg van een lichamelijke ziekte, ongeval of aangeboren aandoening. Om deze topzorg vanuit 18 locaties te bieden, investeren we voortdurend in wetenschappelijk onderzoek, innovaties en opleiding. Werk jij binnenkort, samen met onze ruim 800 deskundige en betrokken medewerkers, ook aan meer kwaliteit van leven voor onze patiënten?

Wil jij ons team versterken?
Solliciteer dan direct met behulp van onderstaand formulier. Wij gaan graag met je in gesprek.
Liever eerst contact? Stuur ons via WhatsApp op 06 - 576 756 13 een bericht. Of bel Lia Albers van afdeling HR op 010 – 24 12 436 voor vragen over het werving- en selectieproces. Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Chantal Luijkx, GZ-psycholoog Neurorevalidatie. Zij is telefonisch bereikbaar via 010 – 24 12 417 óf met Alice Terberg, manager bedrijfsvoering Neurorevalidatie via 010-24 12 599 of 010-24 12 422.

Rijndam Revalidatie maakt korte metten met roken door vanaf nu officieel rookvrij te zijn. Dit houdt in dat patiënten en medewerkers niet langer op het terrein van het revalidatiecentrum mogen roken.

‘Rookvrij Rijndam’
De afgelopen maanden is er door Rijndam hard gewerkt aan het vormgeven van het nieuwe rookbeleid. En met succes, want vanaf heden is het niet langer toegestaan om op het terrein van het revalidatiecentrum te roken. Het gaat hierbij om de Rotterdamse locaties Westersingel, Ringdijk en Roerdomplaan en om locatie De Sitterstraat in Dordrecht. De ziekenhuislocaties van Rijndam zijn al enige tijd rookvrij.

Op weg naar een rookvrije generatie!
Met ‘Rookvrij Rijndam’ sluit Rijndam zich aan bij de landelijke beweging naar een rookvrije generatie én draagt het bij aan een gezonde verblijfs- en werkomgeving voor haar patiënten en medewerkers. Een verstandige keuze volgens revalidatiearts Tebbe Sluis: ‘’Bij Rijndam doen we vanzelfsprekend keihard ons best om onze patiënten zo gezond mogelijk weer naar huis te laten gaan. Daar hoort het stimuleren van een gezonde leefstijl bij. Roken maakt daar absoluut geen onderdeel van uit.’’

Vragen of meer informatie?
Bekijk rijndam.nl/rookvrij voor meer informatie en een overzicht van veelgestelde vragen. Kun je het antwoord op jouw vraag niet vinden? Neem dan contact op met Rijndam door een e-mail te sturen naar info@rijndam.nl

Vacatures team Kwaliteit, Veiligheid & Risico (KV&R)

Ben je net als een topmol nieuwsgierig, creatief, wil je weten wat er speelt in de organisatie, kun je goed en snel schakelen tussen verschillende belangen, ben je in staat vertrouwen te winnen en in een dynamische zorglandschap vernieuwing te realiseren? Solliteer dan nu op een van onderstaande vacatures:

 

Pagina's