Rijndam is samen met de Gemeente Rotterdam en de scholen van Stichting BOOR ‘achter de schermen’ al geruime tijd bezig met de realisatie van het nieuwe onderwijs- en revalidatiecentrum aan de Hazelaarweg in Rotterdam. We zijn verheugd om nu mede te kunnen delen, dat afgelopen donderdag de contracten officieel zijn getekend door onze eigen Raad van Bestuur.

Aanbesteding
Na een lange periode van voorbereiding is de fase van Europese aanbesteding achter de rug: het voornemen tot gunning aan de beoogde bouwer is verstuurd. De verwachting is dat de bouw spoedig na het tekenen van alle contracten kan starten.

Er is hard gewerkt aan het selecteren van een bouwer van het nieuwe complex. Welke aannemer gaat het gebouw realiseren en tegen welke prijs? Een dergelijke aanbestedingsprocedure is best complex. Na een zorgvuldige beoordeling van de ontvangen inschrijvingen is nu één aannemer geselecteerd.

In de aankomende periode wordt – in opdracht van de verantwoordelijke wethouders de door het projectteam samen met deze aannemer gezocht naar optimalisaties om de investering te beperken. Hierna zal het contract met de aannemer worden getekend.

Het beste bieden
Mede door alle bovenstaande behaalde mijlpalen zijn we hard op weg naar onze ambitie / droom voor eind 2022: het beste bieden op het gebied van onderwijs, zorg en revalidatie voor kinderen met een fysieke en/of meervoudige beperking. In een prachtig nieuw, licht en transparant gebouw. Samen gaan we voor net dat beetje meer. We houden je op de hoogte!