Jaco de Leede - HR officer

 "Als je met je team de uitdaging haalt en je ziet dat het wat oplevert voor de medewerkers denk ik ‘Yes, hier doe ik het écht voor!’."

 

José van Zutphen - Vrijwilliger

 "Mijn tip voor nieuwe vrijwilligers is dat je goed moet aanvoelen of je bij mensen kunt aanschuiven of ze moet laten. Zet je mensenkennis in. En humor. Dat kan echt, dat geeft zoveel lucht."

 

Maxime Delhez - Ergotherapeut

 “Voor zowel de revalidatiezorg als de afdeling neurorevalidatie heb ik bewust gekozen. De vooruitgang die je kunt boeken vind ik mooi."

 

Reggy Koster - Ergotherapeut

“Ik vind het leuk om een puzzel met elkaar op te lossen: waar ligt nou eigenlijk écht het probleem, hoe kunnen we het kind en de ouders helpen, hoe zetten we stappen en gaan we vooruit in de ontwikkeling?"

 

Lineke Verhoef - Ergotherapeut

 “Vragen die vaak terugkomen gaan over energiemanagement: ‘Hoe doe ik wat ik wil doen met mijn beperkte energie?"

 

Ineke Verhaar - GZ-Psycholoog

"In de praktijk doe ik vaak neuropsychologisch onderzoek bij een patiënt, ik spar wat met de fysiotherapeut of ergotherapeut, ik begeleid de basispsycholoog die   hier ook werkt en doe mee in diverse beleidsgroepen."

 

Chantal Luijkx - GZ-Psycholoog

 "Onze patiënten hebben echt een breuk in hun levenslijn meegemaakt; ze hebben een ongeval gehad, een tumor is verwijderd; hoe dan ook hebben ze een flinke klap te verwerken gehad."